Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Saat: 20:00 Stad: BJK İnönü Beşiktaş'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak bu maç. Beşiktaş rahat kazanır gibime geliyor. tello bobo cisse ibrahim kaş ve baki yok. delgado oynuyor bi hafta aradan sonra. serdar kurtuluş da sağda defansta oynayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 beşiktaş kazanır inşallahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bjk kazanır ama inş oftaş kazanır tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 GB 5-0 alir. falan. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 eksikler var ama seyirci olmaması bjk için bir avantaj bence kazanır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 berabere biter 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Oleeeey seyircisiz maç izlemek çok zevkli TV'den. Ettikleri küfürleri, çığlıklarını falan çok güzel duyuyounuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 küfür olmuyor beşiktaş maçlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 PFDK, 29 Mart'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, siyah-beyazlı taraftarların kötü ve çirkin tezahüratta bulunmaları nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Odeon said: PFDK, 29 Mart'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, siyah-beyazlı taraftarların kötü ve çirkin tezahüratta bulunmaları nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. istisnalar kaideyi bozmaz bence. derbilerin hepsinde olan şey bunlar. bu sene seyirci küfür çok az etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Hakeme ana avrat düz gidiyolar bazen oyuncular. Ama kart görmüyolar :D Geçen GS maçınca olmuştu. Ayrıca küfür olayında hak etmişti Beşiktaş cezayı. Lig TV paso sesini kısıyodu ceza yememek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mumu said: Saat: 20:00 Stad: BJK İnönü Beşiktaş'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak bu maç. Beşiktaş rahat kazanır gibime geliyor. tello bobo cisse ibrahim kaş ve baki yok. delgado oynuyor bi hafta aradan sonra. serdar kurtuluş da sağda defansta oynayacak gibi. bjk hangi maçı rahat kazandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 evet çok küfür ettik fenerbahçe maçında cezaya bi şikayetim yok mesela benim. ama bi hafta önce fenerbahçe şükrü saraçoğlunda beşiktaşa baya bi küfür etti, lig tv sesi falan kıstı ceza gelmedi fenere. ayrıca beşiktaş maçında gelen cezanın tek sebebi küfür falan değil alexe atılan bozuk para ve su şişeleride etkendir. böyle taraftarlığa bi son verilmezse puanımızı silsinler haklılar. ben sahaya küfür etmeye ya da oyunculara bozuk para atmaya gitmiyorum. hayatımda bozuk parayı bir kere atmayı denedim onda da yetişmemişti ufakken. anlamıyorum yani o adamın ne suçu var alexin mesela. adam futbol oynamaya çalşıyor sen adama su şişesi bozuk para fırlatıyorsun. taraftar falan değil ki bildiğin dağdan inme barzo bunu yapanlar açık ve net. korner atarken ceplere giriyor rakip oyuncular, biz yeni açıktayken bilmiyoruz kafasını gözünü yarmayı zaten. insan olamayanlar yüzünden polisler kalkanla orayı kapatmak zorunda kaldılar şimdi. lehimize kullanıp oyuncuyu ıslıkla baskı altına alabileceğimiz bir yeri kendi ellerimizle kapattırdık polise kısacası. kafasız mıyız neyiz anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Federasyon rengini hemen belli etti zaten. Anakra deplasmanında 3-5 çapulcu biraz küfrediyor Sami Yen kapanıyor ne alakaysa? O zaman forumda küfretti GS taraftarı diye de kapatsınlar. Kendi stadı dışında taraftardan sorumlu tutlmamalı kulüp. Ama FB kendi sahasında küfredince birşey olmuyor. Hakemlere falan hiç girmiyorum çünkü bizim lehimize de hatalar yaptılar ona birşey diyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sivasspor mesela. son dakikada yediğimiz anlamsız gol haricinde kalemizde hiç tehlike görmeden bitirdik maçı güzel güzel 2-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 nileppezdel said: Federasyon rengini hemen belli etti zaten. Anakra deplasmanında 3-5 çapulcu biraz küfrediyor Sami Yen kapanıyor ne alakaysa? O zaman forumda küfretti GS taraftarı diye de kapatsınlar. Kendi stadı dışında taraftardan sorumlu tutlmamalı kulüp. Ama FB kendi sahasında küfredince birşey olmuyor. Hakemlere falan hiç girmiyorum çünkü bizim lehimize de hatalar yaptılar ona birşey diyemem :) federasyon değilde sen rengini hemen bvelli ediyosn bir tane objektif yorumun yok çoğu maça giderim inönü yada samiyendeki küfürün olsa olsa 5 te 1 i vardır kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mumu said: sivasspor mesela. son dakikada yediğimiz anlamsız gol haricinde kalemizde hiç tehlike görmeden bitirdik maçı güzel güzel 2-0. son dakkada gol yiyip 2-0 mı yendiniz :P anlamadım ya ofsayt golü falan mıydı izleyememiştm o maçı,* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 nile nin rengi hep mordu değişen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Daaaayyyt!!1 Kimin rengi mor!! :D Ayrıca ben yok demiyorum biz ceza alıyoruz siz almıyorsunuz diyorum. Versinler susayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Attı Oftaş. Dk.56 Kadir. Savunma malladı bi an adamlar attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 gooooolllll :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Beşiktaş'ın bariz penaltısını vermedi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Penaltı falan değil, devam zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ne cok mal var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar