BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bugün iPodumu almaya gidecektim, 319 dolarım hazırdı ama bir arkadaşım hayalllerimi yıktı.Benim ilgilendigim 10 GBlık modelin kalkacağını,15GBlık modelin geleceğini, fakat fiyat değişikliği olmayacağını söyledi.Bi de iPodun pili bir senede bitiyomus yenisi için 250 dolar istiolarmış. Bunlar dogru mu?Ya da bu aletin baska kıllıkları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 peki o arkadaşın bu yeniliklerin tr içine ne kadar zamanda yansıdığını söyledi mi?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben aldım yeni. (daha dogrusu babamda vardı o bana verdi). Bende olan 5gb. Gayet memnunum. O bir senede bitme olayı yalan galba çünkü babam en az 2 sene dir kullanıyo. Pili içinde firewire dan sokuyosun kabloyu şarj aletiyle şarj oluyor. En sevdiğim yanlarından biri de şarj la çalışması zaten. Çok memnunum tekrar söliyim parası olan herkese öneriyorum.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. [Bu mesaj Solonor tarafından 10 January 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mekanik aksam başa bela arkadaş. Flash memoru rulz![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yeni model Türkiyeye ne zaman gelio peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 10gb olsa ne farkeder 15gb olsa ne farkeder yahu? onu bir yana bırakalım. 128mb parmak gibi fıstık gibi aletler 100 dolar civarındayken, o kadar parayı vermek bana gereksiz geliyor. fiyat/performans kötü şu anda bence. ha param olsaydı hoplaya zıplaya alırdım o ayrı (çok param olsaydı, ona gelene kadar alacağım zibil şey var yani).[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mac'den başka OS'lardada çalışıyor bildiğim kadarıyla. HD olarak görüyor WIN'ler. Atıyorsunuz içine.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben resmi sitesinde sadece MAC'te çalışır diye böyle 2 ekran boyunda bi yazı görmüştüm, ama tabi çalışıyor olabilir yine de.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 cok guzel i pod, bende alayim diyorum. detayli bilgi: www.apple.com.tr[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 winde çalışmazsa bana verirsiniz ne olcak :) *!tozlu ve külüstür iMac'ini derinliklerden çıkarmaya koyulur*[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 sadece macte calisan modeller var sadece windows ta calisan modeller var ikisinde birden çalışan modeller var[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yeni ipod herikisine de uyumlu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ipod un 50 dolar ucuza(bundan onceki en dusuk modelinden) bi modeli daha cikti 4gb'a ayni pile omrune ve daha kucuk daha estetik bi alete 249 dolar veriyosun.ben bu modeli bekliyodum ama bu kadar pahali ve sacma bi pazarlama stratejisiyle gelcegini dusunmemistim ama nasil olsa apple fanatikleri gidip butun paralarini yine verir.. pil omru konusu dogru ustelik apple bi sure onceye kadar biten pilleri bile degistirmeyip piskin piskin yeni player alin diyomus ama baskilar sonucunda 100 dolar civarina pilleri yenilemeye baslamis... daha fazlasi icin; http://www.ipodsdirtysecret.com/ pil konusundaki sitede su filmde var icerde..[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ohh kaydı bana o zaman. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Qui, 10 January 2004 23:06 tarihinde demiş ki: Mekanik aksam başa bela arkadaş. Flash memoru rulz! flash olunca da 10gb gibi boyutlara ulaşılamıyor haliyle. onu ben de düşünmüştüm bi ara, bu hard drive koşarken coşarken zarar görmüyomu diye, ama adamlar yapmış demekki antishock mekanizmasını. neyse, apple neymiş buarada ya. creative'in MuVo2 gibi modelleri varken, ne gerek var elmaya armuta[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Firewire olayı nedir? Bende USB var sadece USB kablosu için de ekstradan 20 dolar ödeniyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ipod'u eline alıp baktıktan sonra o pısırık ufak mp3 playerlar pek çekici gelmiyor. Harika bir alet hemen para biriktirmeye başlıyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ipod muhteşem bi alet bence bende 40 gb liği var ondan almak eniyisi 250 dolarlıkların pilleri 6 ayda eskiyomuş alma onun için....40 gbyi hayatım boyunca dinlesem bitiremem müzik dinlemenin sonnoktası bence .. [Bu mesaj darkwingduck tarafından 17 January 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Oky, 11 January 2004 20:43 tarihinde demiş ki: ipod'u eline alıp baktıktan sonra o pısırık ufak mp3 playerlar pek çekici gelmiyor. Harika bir alet hemen para biriktirmeye başlıyorum. sen iriver 390t almamişin eline demek hiç lol 32 gram 256mb bana fazlasıyla yetio[signature][hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tv reklamında da windows ve mac için diodu uyumlu artık.bu arada ipod almayın rocker olanlar rapper şeysi o ipod:)hep öle kliplerde var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar