Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sechil said: yazık böle şeylerle eğlenebiliyosunuz sadece dimi? :? smiley'e takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sechil said: yazık böle şeylerle eğlenebiliyosunuz sadece dimi? :? beni kesiyosun biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 O da beni seviyor. Muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 "women are supposed to be the communicators, concerned with relationships and others ... men are supposed to be less concerned with communication and to be constantly alert for sexual opportunities," bunun anlamak icin bu kadar ara$tirma yapmalarina ne gerek vardi ki, lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 okumaya üşendim ama ben apaçi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 e açıkça belli etmiyorlar ki hiçbir zaman. sen de dandik kundik şeylerden niyet çıkarmaya çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar