Sypro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 http://www.bisikletlisavci.com/ diye bir siteye denk geldim geçenlerde.. arama yaptım lakin bir sonuç döndürmedi. paylaşmakta fayda var dedim.. bir bakın bakalım neler çıkcak ortaya.. Spoiler!! Adalet İsteyene Adalet Şarap İsteyene Şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 repledim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adamı hukuktan soğutur böyle maymunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 o değil de site rezalet sözde tasarım işi yapan şirket(!)in linki var onun itesi de bir o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kayseri Yeşilhisar C.Savcısı iken Kasım 1999 dan beri hakkımda haksız bir soruşturma sürdürülmektedir.Yargılama 8 yıl 4 aydır devam etmektedir.Geciken adalet adalet değildir.Sabıkasızlık kaydına ragmen Savcılık yapamamak dışında Avukatlık ,Noterlik;Hukuk müşavirliği gibi Hukuk fakültesi diplomasının kullanım alanları da tartışmalı bir kurum olan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararıyla tarafıma kapatılmıştır kimse sitede yazanları okumamıs sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 okudum ki.ama kurduğu cümle saçma sapan..başta çok güzel girmiş yavaş işleyen adalete en yavaş araçla gittim falan diye sonra şaraba döndürmüş işi alakasız alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adamın 3 ay surmesı gereken davası 8 yıldır suruyormuş :) ve bu alanda calısmadıgı ıcın muhtemelen sarap işine girmiştir ,bence garip bir durum yok , yıllardır hiç bir şekilde kendi mesleğini yapamiyor. neden sarap bisikletli savcı said: Davalarım uzayıp da göreve dönemeyince geçim kaynağını Şarap dağıtmakta buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 girişteki imaj ise ayrı bi efsane.. şarap tanıtırkenki fotolar, şarap ile ilgili bilgiler.. oy oy oooyy.. mahmut abi krizini kaç senedir atlatamamışken bir de bu çıktı şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 CthuLhu said: o değil de site rezalet sözde tasarım işi yapan şirket(!)in linki var onun itesi de bir o kadar kötü. harbi lan böyle adamlara iş veriliyorsa ben direk kurayım bi şirket 10 kat daha iyisini yaparım (çok iyi olduğumdan değil bu adamlar çok kötü olduğundan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hg iletişim tarafından hazırlanmış hmm hoş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar