Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Evet en hesaplı kısa yol nedir? Sarıyerdeyim, araba var İdo yu duydum 80 milyon muş sanırım, tuzlu geldi normal vapurun kendisi 40 milyonmuş, kaç km olduğunu bilsem benzin hesabı yapıcam. Yardım lutfeeen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bin Kamil Koç otobüsüne Bursa 4 saat. 17 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 4 saat çok ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hocam Arabayla karadan gitmeye kalkarsan ya İzmit körfezini dolaşacaksın ki baya uzar yol, yada eskihisardan feribota bineceksin o da 55 ytl. Benzin artı 55 ytl ödemektense (ki en fazla 1 saat kazanırsın) Bin otobüse git paşa paşa. Gece git uyu istersen. 3.5 - 4 saat yol, istanbul şehiriçi trafiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Esenlerden biniceksen araba haremlere uğruyor mu sor. Yoksa 1 saat uzar 4,5 saat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Yok Kamil Koç Harem'e uğramıyor artık. Kendi terminali var. harem'e gir çık insan allahını kaybediyor zaten. Yada Nilüfer Seyahat'te olur onlarda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 İstanbulda okuyan bursalı arkadaşa sorum msnden de... ben: ist bursa en kısa zamanda ben: en ucuza nasıl gidilir ark: yenikapı bursa 1.5 saat ark: feribot ark: 15 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Yalnız Bursa Merkez'e değil Mudanya'ya gidersin öyle. Yarım saat bir saat arasıda merkeze koy süre. Birde o yenikapı denizotobüsü her saat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 http://www.ido.com.tr/uimages/2007_2008_kis_do_bursa_3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 GÜnde ikiden üçe çıkarmışlar iyi olmuş. Saatler uyuyorsa deniz otobüsü tavsiye edilir tabii. Güzel ilçemiz Mudanya'yı da görmüş olursunuz. AKP'li olmayan iki ilçemizden biridir aynı zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 tabi burdan yenikapı alır bi 2 saat :O en temizi otobüs sanırım. Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar