Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ana! süper cliffhanger ama bambaşka bir twist oldu. devamı gelecek ya, o yeter. :) ahmey'i diriltsinler ama ya sonraki sezona :( ethana ölmedi neyse ki ama ahmey de lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahmey i muhtemelen diriltmeyip gaz unsuru olarak kullanacaklar. kahramanımızın zor bi anında aklına gelip o gazla HHYYYAARR gibi anlamsız sesler eşliğinde o durumdan kurtulacak :P bu arada başıma bişey gelmeyecekse kaaya ya kaymak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ethena partiye katılırsa Ahmey'in yerini doldurur. O "Commander, can I have a hug too?" sahnesinde öldüm gülmekten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben bile gaza geldim burdan kayaa diye bağırdım .Hiçbirşey göründüğü gibi deil be.Harika bir finaldi ikinci sezonu daha uzun yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahah aynen kaede, zaten ilk bölümlerde favorim oydu ama ahmey kadar karakteri işlenemedi maalesef. ahmey bir adım öne geçti sonlara doğru. üç ihanet olayı galiba neeba, kaaya ve gılgamış amca ihanet etti cilü'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zaten o ayrılık sahnesinde yüzünden belliydi Kaaya'nın hani "bu senin iyiliğin için böhühühü" diyordu resmen suratı kızın. Farketmez gerçe ırısıpı ırıspıdır asdf 3 ihanet olayı da senin saydıkların diye düşünüyorum bende Samcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 üçüncü farklı olabilir ilk ikisi kesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bence yukarda dedikleri gibi.fazla sürpriz olmuyo.genelde noolcağını çok önceden hissettiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yeni seyrettim. kaya = queen of the bitches.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 of hakkaten cok guzel bitti, devamini da bekletcekler 2009 diyo ya :/ 3 ihanet olayinda da Sam'in dediklerinden ilk ikisi bencede kesin, 3. ye de katiliyorum ama kesin diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Yeni bitirdim. Baya eğlenceli bir anime. Hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığım için çoğu yerde anime sonunda ölecekler ve bir anda dünyamıza geçiş yapıp kulaklığı monitöre fırlatan Jil falan karşımıza çıkacak sandım. Druaga da ne gudubet yaratıktı öyle. Yani tamam yaratık da bir boss a yakışır bir karizması yoktu. Erkek diyorlardı ama Angelina Jolie dudakları çok sırıtıyordu. Eğer bilseydim yarıda kaldığını başlamazdım. Hmpf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Vardır duraganında karizma hali =) Birde mmorpg işte dizi gerçekten bittiğinde monitorun başından kalkmalarını ve okula falan gitmelerini bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ühü. tümünü bitirmeyen bakmasın ahmeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :( :( :( tite kubo'ya ihale edilsin diriltilmesi. :( her şekilde ethena daha büyük rol alır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bitirmeyen bakmasın v2.0 Neyse geliyo ikinci sezonda ikinci sezonun tanıtım resmini beyenmedim ben... Gilgamesh (veya gil) nasıl ve ne kadar bi rrol oynayacak acaba bide oyununu oynasak mı bunun yaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İngilizce olursa oynarızda önce sadece japonca olacağından korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar