Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druaga no To: the Aegis of Uruk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ana! süper cliffhanger ama bambaşka bir twist oldu. devamı gelecek ya, o yeter. :)

ahmey'i diriltsinler ama ya sonraki sezona :(

ethana ölmedi neyse ki ama ahmey de lazım!

Mesaj tarihi:

ahmey i muhtemelen diriltmeyip gaz unsuru olarak kullanacaklar.

kahramanımızın zor bi anında aklına gelip o gazla HHYYYAARR gibi anlamsız sesler eşliğinde o durumdan kurtulacak :P

bu arada başıma bişey gelmeyecekse kaaya ya kaymak istiyorum :P
Mesaj tarihi:
ahah aynen kaede, zaten ilk bölümlerde favorim oydu ama ahmey kadar karakteri işlenemedi maalesef. ahmey bir adım öne geçti sonlara doğru.

üç ihanet olayı

galiba neeba, kaaya ve gılgamış amca ihanet etti cilü'ye?

Mesaj tarihi:
Zaten o ayrılık sahnesinde yüzünden belliydi Kaaya'nın hani "bu senin iyiliğin için böhühühü" diyordu resmen suratı kızın.
Farketmez gerçe ırısıpı ırıspıdır asdf

3 ihanet olayı da senin saydıkların diye düşünüyorum bende Samcan
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni bitirdim. Baya eğlenceli bir anime.

Hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığım için çoğu yerde anime sonunda ölecekler ve bir anda dünyamıza geçiş yapıp kulaklığı monitöre fırlatan Jil falan karşımıza çıkacak sandım.

Druaga da ne gudubet yaratıktı öyle. Yani tamam yaratık da bir boss a yakışır bir karizması yoktu. Erkek diyorlardı ama Angelina Jolie dudakları çok sırıtıyordu.

Eğer bilseydim yarıda kaldığını başlamazdım. Hmpf...
Mesaj tarihi:
ühü.

tümünü bitirmeyen bakmasın

ahmeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :( :( :(

tite kubo'ya ihale edilsin diriltilmesi. :( her şekilde ethena daha büyük rol alır umarım.

Mesaj tarihi:

bitirmeyen bakmasın v2.0

Neyse geliyo ikinci sezonda ikinci sezonun tanıtım resmini beyenmedim ben... Gilgamesh (veya gil) nasıl ve ne kadar bi rrol oynayacak acaba bide oyununu oynasak mı bunun yaf ?

• Yeni Oluştur...