Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druaga no To: the Aegis of Uruk

Sam

Öne çıkan mesajlar

konsept çizimleri filan ilgimi çekmişti anidb'nin anime takviminde gördükten sonra, neymiş diye ilk bölümünü indirdim. esas konu pek anlaşılmadı doğrusu ama genel olarak animelerin, özellikle fantezi türünden olanların çok güzel bir parodisi olmuş. (anladığım kadarıyla sadece ilk bölüme has olacak) gurren lagann'a da çok hoş göndermeler var 1-2 yerde, hayranları özellikle sadece bu bölümü bile olsa bir indirip baksın. ;)

takip etmeyi düşünüyorum şimdilik, ikinci bölümden sonra neye benzediğini daha rahat anlatabilirim herhalde. henüz ortada sadece gılgamış ve fantezi temelli bir anime var.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenris ile beraber ilk bölümünü izlemiştim torrenti çıktıktan 1 saat sonra falan. Beklediğimizden falan de değil (malum GONZO lol) torrent sayfasına rastgele refresh çektim, yeni birşey gördüm, bi bakalım nasıl birşeymiş derken 20 dakika boyunca gülmekten karnıma ağrılar girdi. Eva, TTGL, Gunbuster göndermeleri süperdi :>

Özellikle j-rpg lerden hoşlanan herkes ilk bölümünü izlemeli. Umarım bütün dizi parodi üstüne olur lakin bu sezon komedi animesi yok =(

Birde söylemeden edemiyecem OPsi çok hoşuma gitti :>

http://www.youtube.com/watch?v=bAUipGEGr0Q
Sosyal ağlarda paylaş

lol şimdi tekrar izledim de gerçekten çok komik yerler var, irdelemeden geçemeyeceğim:

önce izleyin de havası kaçmasın

şahane replik:

"if you really want to fight with me.. first you'll have to defeat me!"

bunun akabinde "final attack: sonic hebeleee" diye girişen adamın dayak yemesi filan, daha bugün bleach'te benzer bir sahne vardı eheh

bir de tentakülün aktivitesini izledikleri yerde koptum cidden. nyaaaa! (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

1. Bölümün normal versiyonu da güzeldi. Zamanlama ya dikkat ederseniz normal ile rüya da geçen konuşmalar birebir uyuşuyor :>

2. Bölüm itibariyle normal hikayeye göre ilerliyor (MMORPG oynuyorlar gerçe ne kadar normal sayılırsa). Full parodi olmasa bile gene güldürdü. Umarım parodi bölümlerini ara ara yaparlar =(
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ikinci oluşan partinin setupını daha bir beğendim. Şimdilik tank, support caster ve melee dps var önümüzdeki bölüm büyük ihtimal 2 tane caster dps geliyor. Bir de tank ile support caster hatun sevgili çıkarsa irl süper olucak, feci yakışıyorlar birbirlerine hem irl hem MMORPGde.

RL

MMORPG

Sosyal ağlarda paylaş

3. bölüm beni ciddi ciddi güldürdü ki parodi bölümü değildi :>

Özellikle

support casterın (Oracle diyorlar gerçi ama bu bölümde yaptığı işin priestlik olduğunu söylediler) Ishtar'ın proxy si yada avatar'ı yada direk kendisi herneyse olması baya dumur etti beni

Melee dps hatunda da kesin birşey var. NPC guardlar gelince bir gözgöze geldiler. dps caster yanındaki loli kızda irl tank'ın kızkardeşi (en azından OPde öyle) olarak gözüküyor. Bekleki 4. bölüm gelsin şimdi :<
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evet bunu indirdim, yalnız windows media player softsub açamadı o yüzden başka player'da izleyin.

bu kadar güzel çizimleri (gözlere hastayım özellikle) düşük çözünürlükte izleyesim yok cidden, gonzo da ipod'a sığsın diye mi ne minicik yayınlıyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...