Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 konsept çizimleri filan ilgimi çekmişti anidb'nin anime takviminde gördükten sonra, neymiş diye ilk bölümünü indirdim. esas konu pek anlaşılmadı doğrusu ama genel olarak animelerin, özellikle fantezi türünden olanların çok güzel bir parodisi olmuş. (anladığım kadarıyla sadece ilk bölüme has olacak) gurren lagann'a da çok hoş göndermeler var 1-2 yerde, hayranları özellikle sadece bu bölümü bile olsa bir indirip baksın. ;) takip etmeyi düşünüyorum şimdilik, ikinci bölümden sonra neye benzediğini daha rahat anlatabilirim herhalde. henüz ortada sadece gılgamış ve fantezi temelli bir anime var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Fenris ile beraber ilk bölümünü izlemiştim torrenti çıktıktan 1 saat sonra falan. Beklediğimizden falan de değil (malum GONZO lol) torrent sayfasına rastgele refresh çektim, yeni birşey gördüm, bi bakalım nasıl birşeymiş derken 20 dakika boyunca gülmekten karnıma ağrılar girdi. Eva, TTGL, Gunbuster göndermeleri süperdi :> Özellikle j-rpg lerden hoşlanan herkes ilk bölümünü izlemeli. Umarım bütün dizi parodi üstüne olur lakin bu sezon komedi animesi yok =( Birde söylemeden edemiyecem OPsi çok hoşuma gitti :> http://www.youtube.com/watch?v=bAUipGEGr0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 lol şimdi tekrar izledim de gerçekten çok komik yerler var, irdelemeden geçemeyeceğim: önce izleyin de havası kaçmasın şahane replik: "if you really want to fight with me.. first you'll have to defeat me!" bunun akabinde "final attack: sonic hebeleee" diye girişen adamın dayak yemesi filan, daha bugün bleach'te benzer bir sahne vardı eheh bir de tentakülün aktivitesini izledikleri yerde koptum cidden. nyaaaa! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 iyi guzelde gintamadan sonra kesmiyor yirtiniyoruz izleyin sunu diye :p dalga gecmedigi anime&klise&film kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ya klişe anakarakter olaylarından bi sam in dediği bi de "bundan sonrası benim savaşım" dediği yer beni benden aldı.ha bi de "bu işten sonra eve dönüp evlencem" muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 1. Bölümün normal versiyonu da güzeldi. Zamanlama ya dikkat ederseniz normal ile rüya da geçen konuşmalar birebir uyuşuyor :> 2. Bölüm itibariyle normal hikayeye göre ilerliyor (MMORPG oynuyorlar gerçe ne kadar normal sayılırsa). Full parodi olmasa bile gene güldürdü. Umarım parodi bölümlerini ara ara yaparlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Valla ben ikinci oluşan partinin setupını daha bir beğendim. Şimdilik tank, support caster ve melee dps var önümüzdeki bölüm büyük ihtimal 2 tane caster dps geliyor. Bir de tank ile support caster hatun sevgili çıkarsa irl süper olucak, feci yakışıyorlar birbirlerine hem irl hem MMORPGde. RL MMORPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hah çok güzel gidiyor bence, kesinlikle ilgimi çekti. tepeden tırnağa zırhlı tipler süper. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 üçüncü bölüm çıktı ve ilginçleşiyor hayli, bakalım serüven nereye götürecek. bu arada haklısın, açılış özellikle çok güzel, kapanış da iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 3. bölüm beni ciddi ciddi güldürdü ki parodi bölümü değildi :> Özellikle support casterın (Oracle diyorlar gerçi ama bu bölümde yaptığı işin priestlik olduğunu söylediler) Ishtar'ın proxy si yada avatar'ı yada direk kendisi herneyse olması baya dumur etti beni Melee dps hatunda da kesin birşey var. NPC guardlar gelince bir gözgöze geldiler. dps caster yanındaki loli kızda irl tank'ın kızkardeşi (en azından OPde öyle) olarak gözüküyor. Bekleki 4. bölüm gelsin şimdi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ahaha Dragonbleapiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 5. bölüm baştan sona 10 numara. Bağıra bağıra güldüm, hatta 1. bölümden fazla güldüm diyebilirim :> Böyle komedi bölümleri yapmaya devam ederler umarım. Bu sezon başka komik dizi yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 720p fansub sürümü beklediğimden 4'ü izleyebildim yeni, çok gaz savaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 [Nova-Furukawa] Druaga_no_To_the_Aegis_of_Uruk_04_(H.264_1280x720)[CEC8EC8C].mkv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet bunu indirdim, yalnız windows media player softsub açamadı o yüzden başka player'da izleyin. bu kadar güzel çizimleri (gözlere hastayım özellikle) düşük çözünürlükte izleyesim yok cidden, gonzo da ipod'a sığsın diye mi ne minicik yayınlıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 windows media clasic kullanıyorum ogm ve mkvler için klite mega her soruna birebir yeni çıkan animelerden en iyi çizime sahip olan bu ve soul eater 2sininde tadından yenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 CCCP + MPC + CoreAVC = Win Yoğun istek üzerine edit : CCCP = Combined Community Codec Pack (en iyi codec pack) MPC = Media Player Classic (cccp içinde mevcut zaten) CoreAVC = h264 için en iyi codec (6 senelik bilgisayarla 720p rahatlıkla izliyebiliyorsunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet ben de k-lite mega codec pack kullanıyorum mp classic ile, çilingir gibi maşallah. şu 5'i çok merak ettim, bekliyorum nofu veya o-l. 1080p bile indiririm şu seriyi yapan çıkarsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 HDler için en iyi çözüm KM Player'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Alakası yok, HD için en iyi çözüm player değil codectir. Satın alın veya korsanlıyın CoreAVC anlayın farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 cccp nin tamamini yukledikten sonra coreavc yuklenebiliyor dimi? normalde cccp aciyorya HD videolari cakisma filan oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Onun için CCCP ayarlarından önce h264 kodekini iptal et. Herhangi bir video açınca alta gelen minik simgeden ayarlayıver. Sonra CoreAVC ayarlarından default kodek olarak ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ahah çok iyiydi beşinci bölüm, birinci bölüm kadar eğlenceliydi neredeyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Record of lodos war'dan sonra güzel olmuş bu anime. DnD/rpg tarzı animeleri seviyorum pek fazlada yoklar zaten. soru Bu arada bizim eleman neden hala kılıcı kullanmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fuck yeah OP single http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20Druaga%20no%20Tou%20~the%20AEGIS%20of%20URUK~%20OP%20Single%20-%20SWINGING%20%5BMuramasa%5D.zip.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar