draedan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 anime tarzli grafikli oyunlar daha cok ps3 de cikiyor di mi ? bugunlerde ps3 veya xbox 360 alicagimdan dolayi, onceliklerime gore karar vermeye calisiyorum. Ve anime tipindeki oyunlarla daha cok ilgilendigimden bu konu benim icin onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 evet aynen öyle, hiç düşünmeden japon mamülü konsol tercih etmelisin dediğine göre. bazen portlanıyor elbette ama gördüğüm kadarıyla japon şirketleri amerikalılar kadar uğraşmıyor o işle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oni vardı ne güzel, yenısı cıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 xbox 360 da harika bir naruto oyunu var.Adam gibi ilerlemeli flm Naruto:Rise of the Ninja olması lazım bak gametrailers.com dan flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 simdi anime tarzi oyunla anime oyunu baska aniem tarzini batilida yapar yada portlanir filan aniem oyunlari ise genelde bayik ve ozensiz olur en cok anime tarzi ve aniem oyunu cikan yeni nesil konsol su anda wii wii den sonra xbox360 la ps3 berabere gider japonyada tuttu xbox360 ama soyel bir olay var ntsc aletlerde japonyadan cikma J oyunalr oynanmiyormus o yuzden xbox da fazla bir oyun kalmiyor bahsi gecen naruto oyununuda amerikalilar yapti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 uy yedim oni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 X360'daki Naruto'nun çok daha iyi PS3'e yapılıyor.Yeni combat sistemi filan. Ayrıca Japon yapımı Anime tarzı oyunlar, X360'da genellikle NTSC-J'dir. Bu demek oluyor ki NTSC-j bir makina almalısın. O zaman da Region Free olmayan bazı oyunları geç oynamak zorunda kalırsın. Ayrıca benim var NTSC-j makinam, memnun değilim. Ps3 için neler var bilmiyorum ama x360 için öyle çok da oyun yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 japon oyunu istiyorsan alacaksin bir ntsc-j ps3 sonra kivama geleceksin :P Ama wii icin no more heroes diye bir oyun var ki, tam olarak dedigin formata uygun bir GTA clone oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 anime tarzi olarak j-rpg ise kasit, ps3 te ingilizce altyazi/dublaj olan tek j-rpg enchanted arms şimdilik (duyrulan 2-3 tane falan j-rpg var 08 icin). birde folklore diye bi oyun var. tam olarak jrpg sayilmaz ama epic hikaye, animemsi entrika (:p) favori oyunlarimdan biri ps3 te. j-rpg için en uygun sistem ps2. hala ayda en az 2-3 tane j-rpg cikiyor. ne xbox ne ps3 yakın zamanda yakalayamaz ps2 nin j-rpg ivmesini :P. öte yandan psp ve ds e catir catir rpg cikariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 psp ye çok anime oyun çıkıyor ama genelde çok kalitesiz oluyorlar. iyilerini bilen bir arkadaş yazabilir mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 tactic rpg uyar diyorsan disgaea ve jeanne darc kesinlikle öneririm. onun dişinda oynamadim rpg bilemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 illa rpg olmasına da gerek yok aslında. başka türlerde de olabilir. naruto heroes ve dbz budokai 2 dışında başka anime dövüş yok sanırım? guilty gear çekiyorum şimdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bleach dövüş oyunlari var en son 5. cikti sanirim. gundam oyunlari var. bide tabi psp de tüm ps1 oyunlari oynanabiliyor dolayisiyla onlarada bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sağol. Hazır aklıma gelmişken Psxte fear effect 1 ve 2yi oynamayan varsa, psp için uyarlayıp oynasın. Gerçi indirdim ama 4cdyi uyarlamaya vaktim olmadı hala ama olucak herhalde. Tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 anime oyunlari %90 kalitesiz olur alisin buna :p anca animenin boyle hastasi olucaksinizki o gazla oyun guzel gelebiliyor misal psp de gundam battle chronicle var rpg third person kirmasi gundam hastaligindan yeni emchalar acmak animedki karkaterleri gormek icin vs oynuyorum ama gundamci olmasam oyunun yuzune bakmam kontrolelr vasat muzik bayik habire takiliyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar