Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime tarzli grafikli oyunlar

draedan

Öne çıkan mesajlar

simdi anime tarzi oyunla anime oyunu baska

aniem tarzini batilida yapar yada portlanir filan aniem oyunlari ise genelde bayik ve ozensiz olur

en cok anime tarzi ve aniem oyunu cikan yeni nesil konsol su anda wii wii den sonra xbox360 la ps3 berabere gider japonyada tuttu xbox360

ama soyel bir olay var ntsc aletlerde japonyadan cikma J oyunalr oynanmiyormus o yuzden xbox da fazla bir oyun kalmiyor

bahsi gecen naruto oyununuda amerikalilar yapti :P
Sosyal ağlarda paylaş

X360'daki Naruto'nun çok daha iyi PS3'e yapılıyor.Yeni combat sistemi filan.

Ayrıca Japon yapımı Anime tarzı oyunlar, X360'da genellikle NTSC-J'dir. Bu demek oluyor ki NTSC-j bir makina almalısın. O zaman da Region Free olmayan bazı oyunları geç oynamak zorunda kalırsın. Ayrıca benim var NTSC-j makinam, memnun değilim.

Ps3 için neler var bilmiyorum ama x360 için öyle çok da oyun yok şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

anime tarzi olarak j-rpg ise kasit, ps3 te ingilizce altyazi/dublaj olan tek j-rpg enchanted arms şimdilik (duyrulan 2-3 tane falan j-rpg var 08 icin). birde folklore diye bi oyun var. tam olarak jrpg sayilmaz ama epic hikaye, animemsi entrika (:p) favori oyunlarimdan biri ps3 te.

j-rpg için en uygun sistem ps2. hala ayda en az 2-3 tane j-rpg cikiyor. ne xbox ne ps3 yakın zamanda yakalayamaz ps2 nin j-rpg ivmesini :P. öte yandan psp ve ds e catir catir rpg cikariyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

anime oyunlari %90 kalitesiz olur
alisin buna :p

anca animenin boyle hastasi olucaksinizki o gazla oyun guzel gelebiliyor

misal psp de gundam battle chronicle var rpg third person kirmasi gundam hastaligindan yeni emchalar acmak animedki karkaterleri gormek icin vs oynuyorum
ama gundamci olmasam oyunun yuzune bakmam kontrolelr vasat muzik bayik habire takiliyor vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...