Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ürkiye’de ilk kez bir devasa online rol yapma oyunu, Ön Sipariş olarak 06 Haziran 2008 tarihinde satışa sunuluyor. Warhammer Online Collectors Edition Paketinizi şimdiden ayırtmanızı sağlayacak bu büyük fırsat sadece çalışmaya katılan satış noktalarında oyun severlere sunulacak.

Collectors Edition Ön Sipariş Paketini 20 YTL ödeyerek alan oyuncular, Collectors Edition’ı önceden ayırtmanın yanı sıra bu ürünü satın aldıklarında normal fiyatından (160 YTL) 20 YTL az ödeyerek avantajlı konuma geçecekler.

20 YTL'lik avantajdan yararlanmak için Collectors Edition satışa sunulduktan sonra DnR’lar için 1 hafta, diğer satış noktaları için 2 hafta içinde, oyunun içinden çıkan kupon ile ön sipariş paketinin alındığı mağazadan ürünün satın alınması gerekecek.

Collectors Edition Ön Sipariş Paketi içeriği:
1. GARANTİLİ AÇIK BETA ERİŞİMİ: Oyunu deneme şansını bulan ilk oyunculardan biri olun! Oyunun BETA Testi oyunun çıkış tarihinden (EYLÜL) en geç 2 ay önce başlaması bekleniyor.
2. OYUNA DİĞER OYUNCULARDAN ÖNCE BAŞLAMA HAKKI: Oyuna yeni başlayan acemilere üstünlük sağlayın!

Ek olarak tüm Pre Order yapan müşteriler aşağıdaki eşyaya hak kazanacak:
SENTINEL'S AMBER BAND (RETAILER EXCLUSIVE)
Özelliklerinizin gücünü arttırın ve her saldırıda ilave hasar verme şansınızı arttıran Touch of Earth büyüsünü kazanın.

Collectors Edition aşağıdakileri içerecektir:
Özel içerik / Oyun içi özellikler
12 adet özel görev (Her ordu için 2 tane olmak üzere)
12 özel quest ödülü (Her quest (özel görev) için bir tane)
Özel karakter kafaları (12)
Özel oyuncu unvanları (12)
30 gün BEDAVA oyun imkanı
Özel içerik / Kutunun içinden çıkan materyaller:
WAR Graphic Novel (128 sayfa kaliteli özel kitap)
The Art of WAR (224 sayfa kaliteli özel artbook (çizim kitabı)
Özel Warhammer minyatür oyuncağı
VE, oyun DVDsi, Klavuz (80 sayfalık) ve 2 adet konuk oyuncu şifre kodu

Satış Noktaları

D&R
Electroworld Capacıty
Bimeks Teknoport
Bimeks Erenköy
Nezih Kadıköy
Nezih Akmerkez
Mavi Cevahir
Mediamarkt Ümraniye
Megavizyon Nautilus

3. BONUS OYUN İÇİ İÇERİKLER:
RITTENBACH'S PORTABLE CAMP
Oyuncuların savaş aralarında dinlenebilecekleri bir mekan.

bu nedir pvp'de avantajmı sağlıycak ?
Birde özel oyuncu ünvanlarını anlamadım.
Mesaj tarihi:
ELEKTRONICARTS 019500 Warhammer Online Pre Order Pack PC
Ürün kodu: 1147-17369

Fiyat: 16.94 YTL
KDV Dahil: 19.99 YTL

Bimeks de çıkmış diğerlerine bakmadım
de bu fiyat neden böyle bilen varmı?
Mesaj tarihi:
@kfg

ben mavishoptan sipariş etmiştim 10-15 gün önce falan sanırım. kargoyla yolladılar. geldiği mağazaları masticore yazmış ordaki alıntıda yazıyor.

^^
fiyatın öyle olmasının sebebi oyunu içermiyor olması. gelen kutuda sadece open beta, early access ve bonus in game item kodları var oyun falan yok.
Mesaj tarihi:
kfg said:
@deacon, eregorn ve bugun alanlar =),

magazadan mı aldınız ? hangi magazalara gelmis falan =) ?

mavishopdan siparis verdim 24 unde bu gu geldı ıste...

Curunir said:
bu ne ya allah aşkına paraylamı satmaya başladılar bu beta,erken oynama olayını beklerm oyunu alırım dah ii

kutu ıcınde 3 tane key var
1.open beta gırıs

2.early access

3.oyun ıcı bonuslar

ayrıca CE aldıgımızda 20ytl ındırım kazandıran fıs var ıcınde... bence karlı yatırım
Mesaj tarihi:
evet ben de bugun gittim, once nautilus'taki megavizyon'a gittim, adamların warhammer online denen seyden ve pre-order box'dan haberi yoktu =)... sonra kadıkoydeki nezih'e gittim, orada buldum aldım, hatta oradaki gorevli, 2-3 gundur var bu zaten falan dedi =)... daha open beta baslamadı di mi ? bir de o rittenbach's camp ne oluyor ? boyle ekstra bir hearthstone falan mı =) ?

p.s: abimin acc. la attım mesajı yanlıslıkla eheh =)...
Mesaj tarihi:
İyi de yazın çıkacak diyolardı, ben çıkmaz dedim rahmetli babanneme küfür edildi burda.
Hazır değil oyun bence. Daha çok yolu var, zor görünüyor eylüle çıkması. Ben aralık diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
warhammer şu 1 ay içinde çıkaramaz butun musterilerini aoc a kaçırdı saolsunlar ben dahil en az 2 ay daha aoc dayım ki hrkes için öyle geçerli bir full levellayıp öyle geçerler
pazarlama ve reklam stratejisini saolsunlar çok guzel yaptılar mtyhic veya ea her nese artık
  • Yeni Oluştur...