tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yarın vericem ordan siparişi, kredi kartı limitinin düzelmesini bekliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ööh, bende ce istiyordum ama iceriği ne olursa olsun o kadar para verilmez yani. belki ekstralar icin us versiyonu alinip, oyun icin eu alinabilir. cok daha ucuza geliyor sanki :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Amazon a baktim "This item will be released on October 7, 2008 " Yaziyor .. Sadece pre-order mi yapicaz yoksa .. "Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition (EU) " Cikti herkes aldi ve bitti mi ? Almak istiyorum ama alicak bir yer bulamadim .. Litvanyada yasiyorum .. Sanirim buraya gonderimde bir sorn cikacagini sanmiyorum .. Ve beta test ne zaman basliyacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 @Chorap GameStop'a gittim bugun WHO preorder kutusu satmiyorlardi, bilgin var mi sadece online mi saticaklar preorder CE leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gameshop.se'ye uye olamıyorum ben yaw, tum bilgileri giriyorum, altta "skapa konto" ya da tıklıyorum =), ama sonra bu hatayı veriyor "Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57' String or binary data would be truncated. /newmember.asp, line 168 " ayrıca ilk collector's edition'ın yanında köp'e tıkladıgımda da soyle bir sey soruyor, tamam diyip geciyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 türkiyeye satmıyorlarsa şuan bizde almayalım bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Devrim siparisi verdim, siteden onay maili geldi yanliz ödeme ile ilgili bir alan girmedim ben (daha dogru göremedim öyle bir sayfa) acaba sonrasinda baska bir mailmi gelecek bilgi verebilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ödeme sayfasini buldum gerek kalmadi meger sitede tekrar login olmam gerekiyormus. Bu arada sitede ki fiyat 1.138,00 kr olmus. Yanlis hesaplamadiysam 251 Ytl gibi birsey yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ödemeyle ilgili başka bir mail gelecek, hatta mailde yazanı kopyalıyım: This message will follow in English diyerek isveçce mesaj yazıyor, hemen altında da ingilizce olarak: Hello! Order (burada sipariş no yazıyor) that you've ordered is still not payed. To complete the payment, use this adress: http://www.gameshop.se/?page=mypage and log in. Then click on the link Betala/Pay Order and follow the instructions. Please contact our customer service if you have any questions. Kind Regards Ga! meShop Råsundavägen 157 169 36 SOLNA Sweden 08-730 08 00 [email protected] yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Arnis said: Ödeme sayfasini buldum gerek kalmadi meger sitede tekrar login olmam gerekiyormus. Bu arada sitede ki fiyat 1.138,00 kr olmus. Yanlis hesaplamadiysam 251 Ytl gibi birsey yapiyor. Aynen öyle, benim kredi kartımdan da 252 lira çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bu uye olamamakla ilgili sorunu nasıl cozecegimi bilen yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Yanliz ben ödemeyi simdi yaptim sonrasinda o mail geldi ilginc anlayamadim simdi ödeme tamamlandi olarak gelmesi lazimdi. Siteden siparis durumuna bakinca NYorder yaziyor ne anlama geldigini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Uzun said: Amazon a baktim "This item will be released on October 7, 2008 " Yaziyor .. Sadece pre-order mi yapicaz yoksa .. "Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition (EU) " Cikti herkes aldi ve bitti mi ? Almak istiyorum ama alicak bir yer bulamadim .. Litvanyada yasiyorum .. Sanirim buraya gonderimde bir sorn cikacagini sanmiyorum .. Ve beta test ne zaman basliyacak ? Uzun. Şöyle ki: Şu anki preorder programı sadece Collector's Editionlar için. CE siparişi verdiğinizde otomatik olarak preorderboxları da alıyorsunuz. Tüm Avrupa'da 55.000 adet satılacaktı. Mart'ın 27si gibi duyuruldu sanırım, CEler tükenmiş olabilir. Ancak gameshop.se gibi AMAZON kadar rağbet görmeyen firmaların elinde olabilir. http://war-europe.com/collectorsedition sitesine giderseniz orada anlaşmalı Avrupa firmaları gözüküyor. Onları tek tek kontrol etmek lazım. Litvanya'ya gönderirler diye düşünüyorum. kfg said: gameshop.se'ye uye olamıyorum ben yaw, tum bilgileri giriyorum, altta "skapa konto" ya da tıklıyorum =), ama sonra bu hatayı veriyor "Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57' String or binary data would be truncated. /newmember.asp, line 168 " ayrıca ilk collector's edition'ın yanında köp'e tıkladıgımda da soyle bir sey soruyor, tamam diyip geciyorum... Kfg, aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bilgilerini girdiğin bir satırın uzunluğu fazla, adres olabilir, onu kısaltman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ayni sey banada oldu ok dedim sorun olmadan üye olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Arnis said: Yanliz ben ödemeyi simdi yaptim sonrasinda o mail geldi ilginc anlayamadim simdi ödeme tamamlandi olarak gelmesi lazimdi. Siteden siparis durumuna bakinca NYorder yaziyor ne anlama geldigini bilemiyorum. Aynen öyle, hatta ücret de 799kr gözüküyor. Ama bir süre sonra paket eline geçiyor. ;) Bokning yazdığı zaman anla ki sevkedilecek. Bokning reservation anlamına geliyormuş. İstersen garantilemek için [email protected] ye mail atabilirsin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Saol Devrimcim öpüyorum gözlerinden;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ha tamam sagol, oyle deniyim o zaman =)... bu arada uye olurken adreste veya isimde turkce karakter kullandınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ben kullanmadim her ihtimale karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kfg said: bu uye olamamakla ilgili sorunu nasıl cozecegimi bilen yok mu ? Adres kısmında düzeltme yap, hallolacaktır. Beta forumlarındaki yazım ve cevabı aşağıda: Hey guys, I'm from Turkey and I'm trying to find a source to pre order the CE, along with the preorder pack. None of the e-merchants are shipping to Turkey (except gameshop.se and puolenkuunpelit). If I order the game from one of these companies, will I get the CE in finnish or swedish? Or will it be in English? In which languages the game is going to GOLD? Req, do you have this info? Thank you. PS: I will really appreciate if someone can guide me on ordering from gameshop.se. Thanks! Edit: Bah, the gameshop.se site is giving the following error while creating an account: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e57' String or binary data would be truncated. /newmember.asp, line 168 Does anyone knows what this means? Yes, its broke Some information you provided was too long for the database field it was trying to be stored in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Arnis said: Saol Devrimcim öpüyorum gözlerinden;) Kayıplardasın yani, msne gel konuşalım. kfg said: ha tamam sagol, oyle deniyim o zaman =)... bu arada uye olurken adreste veya isimde turkce karakter kullandınız mı ? Bence kullanma, sıkıntı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 verdim siparişi hayırlılısyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tamam ben de turkce karakter kullanmadım, bu arada asıl soruna ne cevap geldi =) ? ingilizce mi geliyormus oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Evet, o konudaki soruma da Requielden ve İsveçli oyunculardan cevap geldi. İsveç'ten sevkedilen oyunlar ingilizce olacak. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 @mADmaXimus valla ben de arastirdim hatta bugun eve donerken 1 block otedeki gamestopa gittim sordum WHO box vermiyoruz dediler. ama eger ki pre-order ediceksen iste release tarihi gelince evine asil boxu gondericeklermis. ayni seyi amazon, bestbuy ve EB de yapiyor. WHO box ne tam anlamadim zaten. Yani 3 tane kodu internetten yollamak yerine koca box mu gonderiyorlar evine? Cunku ismarladigin her yer evine oyun ciktiginda full CE boxunu gonderiyor... Amazon en temizi abi..aninda elinde kodlar. daha ben 2 gun once ismarladim bitmemisti vede, aradim sordum onaylattim hatta. kodlar da elimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kodu, boxi gondermek icin vermiyolar mi zaten? CE almanin amaci daha cok kutuyla gelen davalar, yoksa oyunda 1 quest fazla yapicam, 1 item alicam cokta onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar