Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bunda doc lar veya class lar birbirlerine buff yapacak mı acaba.

buff kuyruğu olacaksa bende doc /priest olayım. : )

hey gidi..

dün akşam crayt dragon kestim. markasman/bh/pistooler . çakıyorum kesiyorum.. ehe hehe. tusken robe çıktı. bir de melee power-up...

ağlayın hadii. ağlayın.. hey gidi.. : (
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir sorum olucak madem bu belediyenin ihtiyar heyeti siz olucaksınız oyunu nereden aldınız onu da bi yazın da biz genclere ! bi faydanız olsun :P
30+ olmayanlar cevaplamasın lutfen : )))

edik: benim nick imin yanında yeni uye ibaresi var terbiyesiz mi bu forum uyelik tarihimi gormuyo sanırım : (
Sosyal ağlarda paylaş

bot değil. admalarda 4-5 bilgisyar var . tip yapıldıktan sonrta bakiyorlar kim tip yamışsa ona buff yapılyoır. meselek bu kardeşim...
**

bu arada hangi serverda olacağız. karar verildi mi?

ona göre açalım.

kim ne olacak? ben barbarian olmayı planlıyorum..

talent ağaçlarına bile bakıyorum. güzele benziyor. ama bir dünya talent var. biz sadece sınırlı olarka seçebileceğiz. ancak 150 level olsa tüm talentlere puan dağıtılabilir : )
Sosyal ağlarda paylaş

Player versus environment anlamı kastettiysen yok nedeni kastettiysen şöyle ki ; (kendi forumumuzdan alintidir)

PvP server olamyan serverlarda da BG tarzı pvp ve şehir savaşları mevcut olacak, ayrıca drunken bilmemne denilen bir nevi duel mekanları da olacak. PvP serverda ayrıca aynı WoWdaki gibi gezdigin yerdekilere de dalabilme olanagi olacak.
Benim şahsi fikrim PvE/Rp serverı zaten PvP yapabilecegimiz gibi quest di resource du level di kasarken gelen abudik tipler tarafından kamplanarak oyun zehir olmasın. Zaten PvP için da bayaa bi firsat olacak. Bence WoW daki gibi ortada gezenlerle pvp yapmak cok zevkli olmadiindan herkes BGlardaydı. Veya SWG de de istemedigin takdirde PvP yapilamiyor gibi.
Benim gonlum PvE/RP serverindan yana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...