Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Serverların isimleri bile belli değil daha, hatta isimler için şuan yasal site üzerinde oylama var. Son anda belli olacak muhtemelen, pre-order yapan birileri bir dahaki cumartesi serverlara girebilecek, o zaman ayarlayabilirsiniz buluşma yeri vesaireyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 karakter yaratma buglı ya ben adamı açarken beyaz saç beyaz tenliydi bi açtım esmer sarışın çıktı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 darksun peki bu gergedan yada mamutu hangi servera girersek orda mi acmak zorunda kalicaz acaba? benim sıkıntım ondan yana girmiyceğim bi serverda girer girmez gelirse hic hos olmaz..bu konuda fikrin varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bende oyle bir sorun olmadı da, karakter secim ekranında yarattıgım tum char. ların sakalları beyaz gozukuyor =), ama oyunda normal yani... yaratırken sorun olmadı ama... edit: @camoka, benim bildigim pre-order bonuslar, istedigin her server'da yarattıgın her char. icin gecerli oluyor (yok, bi dakka CE bonusları oyleydi galiba, bu da oyledir ama bence)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Tek karakteremi alabileceksin yoksa bütün charlaramı onu bilemiyorum ama oyun içerisinde /claim diye bir komut ile alınacağından haberim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 mamut tek karakteredir star wars galaxiesde de pre order a barc speeder , AT-RT veriliyodu ama sadeec tek char için bu arada swg de AT-ST kestimki beyin düşerdi makinadan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sadece eski dostlarla muhabbet etmek için bile olsa alınır bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 büyüksün tuman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 senden büyük olmayayım, öleyimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 barc speederı her serverdaki karakterinle alabiliyordun benim bildiğim? hatta millet yeni servera girişte sermaye olarak barclarını satıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 serverlarda oluyodu da aynı serverdaki 2 karakterde olmuyodu işte burda da herkes aynı serverda açacağı için karakterini falan ondan yola çıktım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Yas ilerleyip de evlendikten sonra online ortamda "gral" olmak imkansız oluyor. ama gm ı topraga bakan bir guild bulmak sevindirici sırf gm yası yuzunden aoc alıp baslayabilirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yaş 36 . evli çoluk çocuklu, varmı benden büyük ? Elini öpüp bayram harçlığı alayım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 torunuyla oynayacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 frf'nin en yaşlısı enderon üstadımızdır. ben ondan sonra 2.yim listede. maxrep, sen de ilk 10'dasındır 36 ile (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Frf nin yaş ortalaması kaç acaba? 26-27 filan vardır herhalde. belki daha fazla. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benim kanım deli akıyo haala maşallahım var edit: bu arada frf nin yaş ortalaması yüksek çünkü hepsi 77 de star wars episode 4 ü izleyip heyecanlanmış insanlar rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bu yaş konusunu kapatmak lazım tabi. baksana toprağa moprağa baktırdılar şimdiden. bre gafiller! bilmez misiniz master yoda 900 yaşı devirdi. biz daha 100'e varmadık. ne toprağıymış durun hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Open Beta acountu nu paylaşacak arkadaş arıyorum. sadece 23 üne kadar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ulu eklesene beni msn e ayarlıyorum ben sana bişey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yaş cenabet yaş 31.. 17 haziranda ilk cocugum olucak..hepinizden bolca altın bekliyorum oyunda :) ne kadar zaman ayırırım oyuna bilemiyorum ama allahtan frf eski ruhunu kaybetmemiş illaki yardımlar gelecektir..en cok ne istiyorum biliyormusunuz gladmir'e armour için yalvarmak..ne ağlamıştım abi swgnin ilk gunlerinde armour için :) bu arada ulubatlı bana cok sataşıo onu guilde almayın :) beni kızıdracağı belli baya bol bol kesicem onu oyunda :) bu arada şaka bi yana oyunla ilgili en ufak bi bilgim yok..ne olmam gerekir ne yapmam gerekir.. büyü müyü nefret ederim ben sole sahane combat char onersenize bana..ne olayım ya 2004 marttan beri BH'ım düşünün yana sadece tek prof..öneri verin pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hade len. seni gözü kapalı keserim tek elimle combo yapar dalarım... aceh i iyi kesecem o kesin. ha bu arada sewky 'yi de indiririm eğer swg benzeri olursa... combo olayı tam bana göre. bir zamanlar iyi Mortal combat oynamıştım. elim yatkındır böyle şeylere. aceh bu işe bozulacak. çünkü wow daki gibi ben ondan 3 ay sonra başlamayacağım. ve dps gidecem artık. yok öyle tanklık manklık. tank olup millete rezil olamam. dps yok. millet dağ gibi tankı deviriyor. dps yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 maxrep said: ve dps gidecem artık. yok öyle tanklık manklık. tank olup millete rezil olamam. dps yok. millet dağ gibi tankı deviriyor. dps yaparak. dağ gibi?? tauren öküz seçtiğinden mi öyle dedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 managerx said: maxrep said: ve dps gidecem artık. yok öyle tanklık manklık. tank olup millete rezil olamam. dps yok. millet dağ gibi tankı deviriyor. dps yaparak. dağ gibi?? tauren öküz seçtiğinden mi öyle dedin :) öküz değil. Cahil... boğa ! tabi sen camış da diyebilirsin. senin gibi iskeletor mu olaydım her tarafı açık. burcuma göre seçtim işte ırkımı. senin ırkında iskelet oldğuna göre iskelet burcumusun? rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=83562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar