Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bende oyle bir sorun olmadı da, karakter secim ekranında yarattıgım tum char. ların sakalları beyaz gozukuyor =), ama oyunda normal yani... yaratırken sorun olmadı ama...

edit: @camoka, benim bildigim pre-order bonuslar, istedigin her server'da yarattıgın her char. icin gecerli oluyor (yok, bi dakka CE bonusları oyleydi galiba, bu da oyledir ama bence)...
Sosyal ağlarda paylaş

yaş cenabet yaş 31.. 17 haziranda ilk cocugum olucak..hepinizden bolca altın bekliyorum oyunda :) ne kadar zaman ayırırım oyuna bilemiyorum ama allahtan frf eski ruhunu kaybetmemiş illaki yardımlar gelecektir..en cok ne istiyorum biliyormusunuz gladmir'e armour için yalvarmak..ne ağlamıştım abi swgnin ilk gunlerinde armour için :)

bu arada ulubatlı bana cok sataşıo onu guilde almayın :) beni kızıdracağı belli baya bol bol kesicem onu oyunda :)

bu arada şaka bi yana oyunla ilgili en ufak bi bilgim yok..ne olmam gerekir ne yapmam gerekir.. büyü müyü nefret ederim ben sole sahane combat char onersenize bana..ne olayım ya 2004 marttan beri BH'ım düşünün yana sadece tek prof..öneri verin pls..
Sosyal ağlarda paylaş

hade len. seni gözü kapalı keserim tek elimle combo yapar dalarım...

aceh i iyi kesecem o kesin. ha bu arada sewky 'yi de indiririm eğer swg benzeri olursa...

combo olayı tam bana göre. bir zamanlar iyi Mortal combat oynamıştım. elim yatkındır böyle şeylere. aceh bu işe bozulacak. çünkü wow daki gibi ben ondan 3 ay sonra başlamayacağım. ve dps gidecem artık. yok öyle tanklık manklık. tank olup millete rezil olamam. dps yok. millet dağ gibi tankı deviriyor. dps yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

managerx said:
maxrep said:
ve dps gidecem artık. yok öyle tanklık manklık. tank olup millete rezil olamam. dps yok. millet dağ gibi tankı deviriyor. dps yaparak.

dağ gibi?? tauren öküz seçtiğinden mi öyle dedin :)

öküz değil. Cahil... boğa ! tabi sen camış da diyebilirsin. senin gibi iskeletor mu olaydım her tarafı açık.

burcuma göre seçtim işte ırkımı. senin ırkında iskelet oldğuna göre iskelet burcumusun?
rofl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...