Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ciddi şekilde yardımınıza ihtiyacım var..adam gibi araştıranlar ltf yanıt versin..şu swg de oynayan insanların gözünün yağını yiyim şu andaki guild liderim bana oynu alacağını ve postalayacağı teyit etti istersen parayı sonra bile gonder dio eleman..cidden swgde kalitesiz adam tanımadım..

Neyse ben onu madur etmemek için kredi kartım ile onun adresine istiycem..oda bana dhl ile yollayacak gelince..mail adresine pre-release kod gelicek onuda bana yallayacak..doğru anlattım değil mi? yapmam gereken başka birşey yok demi arkadaşlar..ltf yardım...
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili abim.

Sımdı sen gıdıceksın uk dan bır sıteden kendı adına uye olup kendı maılınle kayıt yapcaksın. Sonra shıppıng adresıne arkadasının ısmını verıceksın ve arkadasının adresını verıceksın odemeyı yapacaksın. Boylece early access code senın maılıne gelıcek. Kutu o arkadasına ulastıgında sana cd key ı gonderıp maılden kutuyu postalar.

Sımdı benım tavsıyem bıraz daha bekle en azından 1 gun daha ben bı kac yontem war onları denıyorum boylece hıc zorluk cekmeden alabılecegız. Ebayde early access mamoth code satılıyor. Onu aldım dun gece regıster edersem sorunsuz sekılde haber verırım sızde 20 dolara onu alabılırsınız.Sonra oyun turkıyede cıkınca dırek alırız oyunuda
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta adam guvenebileceğim birisi..5 yıldır chimera serverda honour guldinin lideri..artık hayırlısı guvendım aldırıcam..belkim ordan aldığım için gbp üzerinden ödeme yaparım daha ucuza gelir :) trde kimbilir ne kadar alırlar..funcom fiyatını baz alıcaklarını tahmin ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
>
frf'ye üye olan kişi üyelerin çoğunluğunun kararıyla guildden çıkarılmamışsa ya da kişi kendisi üyelikten ayrıldığını ilan etmemişse üyeliği zaman aşımı vs ile sonlanmıyor. swg'deki karakterinin ismini hatırlatırsan forum üyeliğini açabiliriz. tabi bu durum "ben frf üyesiydim" diyen herkes için geçerli. bone örneğinde olduğu gibi paticik isimleriyle swg'deki karakter isimlerini eşleştirme sıkıntısı çıkabiliyor. doğal olarak da ben üyeydim diyen kişinin oyunda kim olduğunu kestirmekte zorlanıyoruz. tabi forumun rölantide olduğunu hatırlatmakta fayda var çünkü halihazırda frf üyelerinin yoğun olarak devam ettiği bir oyun olmadığı için forum çok da aktif değil bu aralar.

frf'nin aoc'de teknik olarak kurulabilmesi için de aktif frf üyelerinin kabul edilebilir bir kısmının oyuna başlamasından sonra server seçimi vs konularında bir karara varılması gerekiyor. server tipinin artıları eksileri, ping durumu vs gibi önceden hesap edemeyip tecrübe ederek görebileceğimiz etkenlerden dolayı guildce server değiştirmek gibi bir angaryayla karşılaşmamamız için böyle yapmak en mantıklısı. aktif frf'lilerden bir kısmı preorderla bir kısmı da oyun türkiye'ye gelir gelmez elden temin ederek oyuna başlayacağı için bu süre çok uzamaz diye tahmin ediyorum.

balık gibi 7 aylık üyeler sabırsızlıktan yırtılıp hemen kuralım diyebilirler tabi ama bence biraz beklemekten zarar gelmez.

sufi nin dediklerini katılıyorum. şimdi aradan uzun zaman geçmiş olabilir. o yüzden her üyemizi tek tek hatırlayamayabiliriz. o yüzden bana bu site üzerinden özel mesaj atarsanız ve mesajınızda frf guild inde oynarken kullandığınız nickinizi söylerseniz ben sizi frf forumlarına girebilmeniz için size yardım ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...