GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuşmalar guild sitesinde sürüyor ama FRF age of conan da açılacak Hayırlı uğurlu olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 holeyy :) frf Freedom City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende katılabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 shewky gaza getirdn bni de.. ama sanırım lightsaberı bırakıp crafte baslıcam, yaslandık artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Tabiki katılabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben de katılmak isterim mumkunse =), application falan gerekiyor mu ? gerci derslerden falan pek hardcore oynayamayacam eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Zaten öyle Hardcore bi guild değiliz guild lideri 50 yaşında istese de yapamaz :P http://freedomfighters.mizzah.com/forum guild forumu bu ama öyle bi application bölümü veya aoc bölümü şeyetmedik henüz öyle guild üyeleri siteye girsin yoksa atılır hede gibi kural falan da yok daha önce de hep dediğimiz gibi eğleniriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 iş güç var akşamları takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 mukemmel bi guild o zaman tek kelimeyle =)... katılmak isterim kesinlikle =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 frf'ye herkes başvurabilir teorik olarak ancak eksik bilgilendirmeyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim. frf'ye katılım süreci şu şekilde işliyor: katılmak isteyen kişi isteğini belirttiğinde o kişi için tanışma süreci başlıyor. bu süreç içinde aday, diğer üyelerle oyun içinde tanışıyor. mevcut üyeler adayı tanıma imkanı bulurken aday da guildi ve üyeleri kısmen tanıyor. sürecin sonunda adayın verdiği bir tanıtım yazısı ile adayın üyelik oylaması yapılıyor. %51 kabul oyuyla üyelik gerçekleşiyor. buradan anlaşılacağı üzere frf'ye katılmak isteyen bir kişinin frf'nin kurulu olduğu bir oyunda aktif olarak oynuyor olması gerekiyor. şimdiki durumda bu oyunlar swg ve wow. böyle bir buluşma platformu yokken yapılacak bir başvurunun kabul oyları alması biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Forumları detaylı okumadan hemen buraya yazayım dedim. 22 mayısda mı başlayacaktı Age of Conan? Tanıdkık SWG ciler başlayacaksa bizde başlayabiliriz. (Ulubatli, aceh) Başka eski SWG cilerden kimler gelir ? ** Okudum biraz. Çok parlak fikirler edinmedim. Sizleri buna oyuna çeken şeyler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 beni seç beni seç aoc düşündügüm gibi cıkarsa bende geliyorum ama nickimi leate olmaz bu sefer =) o ismi tatooinde bıraktım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 maxrep said: Okudum biraz. Çok parlak fikirler edinmedim. Sizleri buna oyuna çeken şeyler neler? grafikler guzel, ortam guzel, classlar guzel, wow gbi cizgi film havasında degil, swgcilerin cogu buraya gecicek. benim nedenlerim bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 oyun amerikada 20 mayıs, avrupada 23 mayısta cıkıcakmıs sanırım, pre-order bonuslarda avrupa versiyonunda 3 day head start olarak herkesten once 20 mayısta baslayın diyordu... hmm o zaman basvurmak icin age of conan'ın cıkmasını bekliyecez =), swg pek oynamadım, wow'u da wotlk cıkana kadar dondurdum cunku =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iş yeridneyim detaylı bakamıyorum. Grafikler Guild Wars gibi yse çok iyi derim. Guild Wars ı 1 yıla yakın oynadım. PVP si muhteşem. Grafikler. oynayışda. WOW a geçmem arkadaşın sayesinde(ACeh) guild falan. Güzel ama dungeonlar da 10 -25 kişi toplanıp item almak için gidiyoruz. Bunda bu tür dungeon lar varmı? Uzun konu. sadece Eski frf cilerin fikirleri nasıl? Karşılaştırma vardır mutlaka. Ama AOC Şuanda fiğer mmorp ler arasında yeri nedir? Not: Bu arada frf sitesine kayıt olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bu oyunun görüntüleri guild wars a basar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 şu elde kalkan taşıma, her ortamda kalkanla dolaşma ve kalkanı sırta alamama problemi bu oyunda yoktur dimi? lotroda guardian ve minstreller sürekli kalkanla dolaşıyorlardı.otururken yüzerken sürekli sol elde kalkan duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yok yok, bak video'da kalkanı sırtına koyuyor... bu arada her tarafta varsa yoksa combat videoları, soyle sehirlerden birini gosteren, npc interaction'ı falan gosteren bir video var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yeni bilgisayar almak şart oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bende gelirim veririm kendimi ticarete jedi acanları finanse ederim :P Dlaew Partner of the Anatolian Bazaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bir sorunda rastgele serverlara düşme problemimiz olup olmayacağı.bir başka forumdan arkadaş rastgele serverlara yerleştirilebiliriz diyordu.sanırım wow başlangıcında böyle bişi olmuş.serverlara yığılma olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 wow'u ben cıktıgı gün oynadım ve öyle rasgele bi server olayı olmadı burning legionda açtım anatolia sunrise uye oldum takıldım güzel günlerdi olmaz yani hem olsa bile sil yeniden ac elbet tutar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yanlış bir bilgi okumuşum demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hyperion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hayırlı olsun arkadaşlar bende katılmak isterim yanlız bi sorum olacak realm olarak pvp mi pvp-rp de mi yoksa normal de mi olacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar