Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Zaten öyle Hardcore bi guild değiliz guild lideri 50 yaşında istese de yapamaz :P

http://freedomfighters.mizzah.com/forum guild forumu bu ama öyle bi application bölümü veya aoc bölümü şeyetmedik henüz öyle guild üyeleri siteye girsin yoksa atılır hede gibi kural falan da yok daha önce de hep dediğimiz gibi eğleniriz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

frf'ye herkes başvurabilir teorik olarak ancak eksik bilgilendirmeyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim. frf'ye katılım süreci şu şekilde işliyor:

katılmak isteyen kişi isteğini belirttiğinde o kişi için tanışma süreci başlıyor. bu süreç içinde aday, diğer üyelerle oyun içinde tanışıyor. mevcut üyeler adayı tanıma imkanı bulurken aday da guildi ve üyeleri kısmen tanıyor. sürecin sonunda adayın verdiği bir tanıtım yazısı ile adayın üyelik oylaması yapılıyor. %51 kabul oyuyla üyelik gerçekleşiyor.

buradan anlaşılacağı üzere frf'ye katılmak isteyen bir kişinin frf'nin kurulu olduğu bir oyunda aktif olarak oynuyor olması gerekiyor. şimdiki durumda bu oyunlar swg ve wow. böyle bir buluşma platformu yokken yapılacak bir başvurunun kabul oyları alması biraz zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumları detaylı okumadan hemen buraya yazayım dedim. 22 mayısda mı başlayacaktı Age of Conan?

Tanıdkık SWG ciler başlayacaksa bizde başlayabiliriz. (Ulubatli, aceh)

Başka eski SWG cilerden kimler gelir ?
**

Okudum biraz. Çok parlak fikirler edinmedim. Sizleri buna oyuna çeken şeyler neler?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun amerikada 20 mayıs, avrupada 23 mayısta cıkıcakmıs sanırım, pre-order bonuslarda avrupa versiyonunda 3 day head start olarak herkesten once 20 mayısta baslayın diyordu...

hmm o zaman basvurmak icin age of conan'ın cıkmasını bekliyecez =), swg pek oynamadım, wow'u da wotlk cıkana kadar dondurdum cunku =)...
Sosyal ağlarda paylaş

iş yeridneyim detaylı bakamıyorum.

Grafikler Guild Wars gibi yse çok iyi derim. Guild Wars ı 1 yıla yakın oynadım. PVP si muhteşem. Grafikler. oynayışda. WOW a geçmem arkadaşın sayesinde(ACeh) guild falan. Güzel ama dungeonlar da 10 -25 kişi toplanıp item almak için gidiyoruz. Bunda bu tür dungeon lar varmı? Uzun konu.

sadece Eski frf cilerin fikirleri nasıl?

Karşılaştırma vardır mutlaka. Ama AOC Şuanda fiğer mmorp ler arasında yeri nedir?

Not: Bu arada frf sitesine kayıt olamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...