mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya guncellemyi yaptım restart attım ondan beri mouse um çalışmıo ne iş yaw bi yardım edin lutfen bilg mouse u goruo çıkarıp taktıımda ses falan çıkıo ama mouse çalışmıo bi yardım lutfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bendede aynı sorun var dunku guncelleitirmeyi yapınca mouse kayboluyo. geri yükleme yap o uptadeleri yapma ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 geri yukleme nası yapılıo bilmiorm eer yardım edersen cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çift gitmiş ikinciyi okuyun siz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 başlat->donatılar->sistem araçlar->sistem geri yükleme. program ekle/kaldır'dan son güncellemeyi de kaldırabilirsin tabii. ha bi de, ben de güncelleştirdim ama böyle bi sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 of şimdi hatırladım ben sistem geri yuklemeyi kapatmıştım yok mudur bunn başka hal çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 PrudenT said: program ekle/kaldır'dan son güncellemeyi de kaldırabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 tmm çok saol gormemişim orayı şimdi denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yok abi hepsini sildim bi tane bişi kaldı onuda silemiorm ztn kaldıe butonu çıkmıo ve hala mouseum çalışmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 böyle bişi buldum deneyebilrisin. said: I found this on another forum. It worked for me as well! The problem is, as stated, a Human Interface Device in combination with update KB938371. After installing it, my usb-mouse stopped working. Just go to device manager --> HID-devices --> Unknown Device and search for drivers. Vista will not find any drivers online, so you have to search for drivers on your own computer. The location of this driver (in most cases) will be C:/Windows/Winsxs. You will get a popup saying "this is an unsigned driver bla bla bla". Just install the driver. The mouse worked for me (even without reboot). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Luriel said: böyle bişi buldum deneyebilrisin. said: I found this on another forum. It worked for me as well! The problem is, as stated, a Human Interface Device in combination with update KB938371. After installing it, my usb-mouse stopped working. Just go to device manager --> HID-devices --> Unknown Device and search for drivers. Vista will not find any drivers online, so you have to search for drivers on your own computer. The location of this driver (in most cases) will be C:/Windows/Winsxs. You will get a popup saying "this is an unsigned driver bla bla bla". Just install the driver. The mouse worked for me (even without reboot). allah senden razı olsun walla sonunda oldu oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar