robinson Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 şöyle günlük ürün sitelerinin tümünü tek bir kaynak altında toplamak için bir site yapayım, internet alemine bir yararım olsun diye açtım www.kelephir.net 'i. İlk baktığınızda bu tarz bi sitede ne görmeyi istersiniz, ne gibi detayları bu platforma uydurabilirim, bir de nasıl olmuş gibi fikirlerinizi alırsam sevinirim. (mesela bir etiket sistemi düşünüyorum eski kampanyaları aramak konusunda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ilk olarak katagorileştirmen lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 biz baya önce yaptıydık bunu hala geliştiriyoruz ihtiyaçtan yaptıysan bosuna rakip olsun diye ise bol şans :P http://forum.paticik.com/read.php?5,3166326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 rakip olcak ki kalite artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 işallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 gerçi ben daha çok başlardayım alpha testi falan, altyapıyı kuruyorum henüz. stabilite sağlasak yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar