aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Daha oyanamadım (updaste çekiyo) ama takımlardan birinde yer varsa alın beni de :)) Bir de hata veren arkadaş (nickine bakmıştımda unuttum şimdi :D) o .netin standart msjbox'ı yakalanmamış bi hatayı ifade ediyo yani, .net framework kurulu mu sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 mevki olayı sorun oluyor çok ama topluluk oluştuktan sonra sabit kadrolu takımlar ve ligler yapacaklarmış. oyunun asıl tadı o zaman çıkar. bi de oyunu yapan gençlerin oyunla ilgili baya bir fikirleri var ve heyecanlılar. ben giremedim kaç gündür muhtemelen bi süre daha giremem ama denk gelirseniz "maykıl nayt" benim adım ve sol kulvarda çok fena ileri geri kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Oyun daha hiç yapılmamış ki? Muhtemeln sponsor falan para kazanmak için hemen çıkarttırdılar oyunu. Daha çok fgeliştirlmesi lazım. Mevki olayı da adam gibi sabitlenmesi laazım, herkes gol atmak istiyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bi türlü çalıştıramadım şu hatayı verip kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 7 numara rastgeliyor hep ne pas taaan var ne bişey mal gibi koşuyorsun kanat oyuncusu iyi deil 9 numara güzel ortada bekliyorsun top geliyo direk gol ilk etapta kalecilerin açılmasını sağlasalar iyi olcak çünkü defans diye bişey yok bi de açık ara ofsayta kalan oyuncular otomatik olarak kendi sahasına doğru koşturulup pasif ofsayt yapılsa iyi olur ofsayt atışından tekrar ofsayt kulanlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 aktiftablet said: Oyun daha hiç yapılmamış ki? Muhtemeln sponsor falan para kazanmak için hemen çıkarttırdılar oyunu. Daha çok fgeliştirlmesi lazım. Mevki olayı da adam gibi sabitlenmesi laazım, herkes gol atmak istiyo falan.. nasıl yapılmamış? oyunun bariz temeli atılmış ve bilmiyorum fark ettin mi ama oyun şu an betada. gerçi orda biraz hata yapmışlar bence hemen open beta yapmakla, şu an bilebildiğim kadarıyla herkes girebiliyor oyuna. mevki olayı dediğim gibi topluluk oluşup ciddi maçlar yapılmaya başlandığı zaman düzelir ya da stamina falan eklenir herkes koşamaz öyle beygir gibi. kolay işler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 GEd said: indıra gandi olarak oyundayım ^^ boş boş koşuyorum cogunlukla ama genede komik oyun hehe hm patch cekiyor , yavas haliyle geliyor senle oynadık bu sabah Subi Zertta benim oyuncu gol yollarında hakan şükür kazmalığı çekiyorum ama çok iyi pas ataıyorum artık orta saha arkasıdır benim mevkii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Subi Zertta sen miydin? Göz açtırmadım sana defanstaki muhteşem oyunumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 forgiver said: GEd said: indıra gandi olarak oyundayım ^^ boş boş koşuyorum cogunlukla ama genede komik oyun hehe hm patch cekiyor , yavas haliyle geliyor senle oynadık bu sabah Subi Zertta benim oyuncu gol yollarında hakan şükür kazmalığı çekiyorum ama çok iyi pas ataıyorum artık orta saha arkasıdır benim mevkii aa evet ben gordum seni hehe ama chat calısmıyor bende ondan cıktım , sizdede sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Asteroth senin nick ne oyundaki, beni durdurmak için defansa gerek yok boş kaleye şut çektirin yeter, d ye ya az basıyorum ya çok :) chat kapatılmış sanırım patch le birlikte ya da başka bir tusu var bir adam yazıyor tolunay kafa* gibi bişeydi ismi bir de help menüsünü baktınız mı hep q tusunu yazmış, ama bir tusa 2 kere basıpta şiddeti ayarlanıyor 3-4 oyuncuyla ataklar daha zevkli geçiyor her atak kaleye ulaşabiliyor hem de defanstan gelip gol ataıyorsun :) 7 kisi filan olunca toplu hucum oluyor top kaptırınca direk kontra yiyorsun kimse durmuyor defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 GEd said: aa evet ben gordum seni hehe ama chat calısmıyor bende ondan cıktım , sizdede sorun var mı? msn başta olmak üzere messengerları kapatın oyuna girerken, çalışıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yüklüom şimdi beni de alın dr olarak :D metket dracena geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 oy süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Nosfe said: Bi türlü çalıştıramadım şu hatayı verip kapanıyor Bende kapanmıyor, continue diyorum hiç bişi olmuyor öyle siyah ekranda bekliyor. Çözümü de yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 10 kisiyle oynanmıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 isimleri yazmak lazım herkesin başlığın başına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Aster Oth işte nick'im =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yükleyip geliyom bende anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ohh full direk odalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kaspar Ndiyon olarak genelde geriden aralara uzun top atarak geçimimi sağlıyorum. Ofsayt taktiğinden anlayan gençleri tandemde görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 forvet hariç her yerde kral oynuyoru :) metket dracenaaaaaaaaaa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 biraz oyniyim dedim de oynanabilirlik direk diplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 insanlar pas vermeyi öğrendiğinde oyun çok daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bobby Laps Forvet arkası(AMC) uzaktan şut kabiliyeti mükemmel,oyunun juninhosu.Transfer isterseniz cüzi bir fiyata anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 BiTcH_oFBaT said: insanlar pas vermeyi öğrendiğinde oyun çok daha eğlenceli olur.haha normal halı saha maçlarında bencil oynayan tipleri düşününce oyun içersinde pas vermek nedir bilmeyen zilyon tane insan evladı mevcuttur heralde diye düşünüyorum :)dl ediyorum bu arada nick: Baki Nohut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar