Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameboy Advance aldım (eski kasa) ama...

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ehehe o sorun illet bir sey gameboy'larda, ilk olarak da gba'nın yeni kasasında konmustu ekrana ısık galiba, keske onu alsaydın, ama yazıcıoglundan alabilirsin direk ustteki girise takılan ufak lambalardan, ben de oradan almıstım, cok pahalı birsey degildi diye hatırlıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

super cart işini deal extremeden hallet 10 günde falan kapında oluyo öneririm.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10447

ışık olayı içinde muhtemelen ekrana takılan bi zımbırtı vardır bende küçükken kalasik gameboylardan vardı onlar aydınlatmasız ekran. ona takıla böyle büyüteçli bi zımbırtım vardı iyi oluyo gece falan oynarken. gerçi 1 haftada bozlmuştu 2. haftasındada gameboyum bozulmuştu bi daha bulaşmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

o isiklada olmiyor beah

2 GBA bir GBA SP eskittim GBA da nintendo ne dusunduyse isiksiz cikarmis iste

disardan takilan o ufak isiklar isini gorsede ekrandan yansima yaptigindan hem gozunun icine girip rahatsiz ediyor hemde isigi ekrana esit dagitamiyor

afterburner kitleri var iste ama turkiyede takan varmiyi gectim kalmamsitir takan eskidi alet baya

sonra GBA SP yi isikli cikardilar ama bundada arkadan isiklandirma yerine onden isiklandirmayi sectiler ki onden isiklandirmada en buyuk sorun ekrana toz kactiginda mafolmasiydi

ayni hatayi ilk cikan DS lerdede yaptilar verimsiz soluk hakkini veremiyen bir isiklandirma sistemi

sonradan jeton dustu heralde gba micro, DS lite ve SP nin yeni versiyonlarinda arkadan isiklandirma var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...