Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Evet buradan begendiginiz Stand-Up komediyenlerin dvdlerini yazabilirseniz super olur, bir suru var piyasada ama cogu husranla bitiyor maalesef :( Su ana kadar benim cok begenip siddetle tavsiye ettiklerim:Pablo Francisco Bits and Pieces: Live from Orange County Ouch!: Live from San JoseRussell Peters Show me the Funny Outsourced Yukaridaki iki komediyen en begendigim Amerikan tarzi komediyenler, ikisi de birbirinden komiktir ve aralarinda birini tercih edemiyorum, ama Dane Cook ve Dave Chapelle gibi adamlarin cogundan cok cok daha basarildiri kanimca, ikisi de Amerika kitasindaki cesitli azinliklara yaptiklari espirilerle yerlerde yuvarlatiyor.Eddie Izzard Bu adamin cok fazla dvd si var piyasada, bulmasi da cok kolay, ismini tasiyan herhangi birisini izleyebilirsiniz ama kanimca aralarindan en guzeli "Circle". Bunlar sadece 2 ornek.Ricky Gervais Animals Politics Fame The Office'i yaratan adamdan bayagi komik bir stand up, evet bastan sona yardirmiyor, ama tarz olarak Eddie Izzard'a cok benziyor ve daha cok bilim, din uzerine konusuyor, Politics ve Animals ozellikle fena yarabiliyor bazi yerlerde. Bunlari Tavsiye edebilirim izlediklerimin arasindan, Ingiliz ve Amerikan standuplari cok cok farkli olabiliyor o yuzden simdiden garanti veremem begenip begeneyeceginize dair ama bi denemenizi tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 azmo benim datalarımla rep kapma peşindesin yine. taktir etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Russell Peters'i biz de biliyorduk herhalde sdf. Pabloya senden coktum, bi de animals'i sen izletmistin ama digerlerini reddediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 *imagine arnold saying "shut the fuck up"* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Adam Ferrara - Comedy Central Sebastian Maniscalco - Comedy Central Dane Cool - Vicious Cirle Dave Chappel - Killin me sofly, bir tane daha vardı ama adını hatırlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 aaaaaaa i'm covered in bees!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Carlos Mencia'nın hem şovu hemde stand-up gosterileri efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 mencia tirtin onde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Birçok kişiye gösterileri ağır geliyor. Ama biraz uzaktan bakabilirsen olaylara başka ırkla ilgili esprilerde kahkaha atarken işin ucu sana dönünce dokunuyor halbuki herkesi gayet objecktif bir şekilde eleştiriyor. Tabi birde zevkler ve renkler olayı var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 amerikan gibi izlediğimde ancak gülüyorum ben bu adamlara. her zaman da amerikanmışım takliti yapamıyorum yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 İtalyan asıllılar, yada mexicalıların muhabbeti bizim mizah anlayışımıza biraz daha yakın bana göre. O yüzden onları tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Eddie Izzard 10 numara bi adammış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Dave Chappelle - For what it's worth Dave Chappelle - killing me softly Bill Hicks - Revelations George Carlin... valla adamin 30 senelik arsivi var 13-14 HBO show'u falan ha ayrica Robin Williams tabii... adamin stand-upini gectim, Inside the Actor's Studio falan orda burda roportajini izlemek yeter bir de Lewis Black var ama onun espirilerin komikliginden cok, takindigi nefret kusan kisilik eglendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Lewis Black bigun showun ortasinda kalp krizinden gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 aquila said: Lewis Black bigun showun ortasinda kalp krizinden gidicek. Lewis Black'i mutlaka izlemeli herkes. ÇOK BAŞARILI. Aslında çok daha sert komedyenler var ama LB tarzı giyimi mimikleri çok başarılı kılıyor gösterisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 e2'de lewis black'i izledikten sonra komedi standartlarim degisti, adam muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Stand up/puppet show karışımı Jeff Dunham var, adamın esprisine gülmesen yeteneğine şaşıyorsun. İzlemeyen izlesin. Herkes izlemiştir zaten her ağızda bir "SILENCE! i kill you." geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ahaha simdi joscelin verdi de izledimdi eddie izzard harikaymis gercekten, cenem agridi gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 I'm an evil herbivore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Conan O'Brian'ın mizahı hoşuma gidiyor e2'deki...Amerikalılar anlayacağından çok herkese hitab eder gibi interaktif sunuyor olayı. Bi de Chis Rock'ın Bigger&Blacker var,Kings of Comedy tarzı bir mizah var genelde afroamerikan kültürü bazlı ama Chris Rock bu diğer Nigga stand-upçılar yanında en izlenebilir ve anlaşılabiliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Birde AXIS of EVIL diye dort ortadoğu asıllı komedyenin sovu vardı. Onuda denemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 eddie bambaskadir, cidden cok akillica espiriler yapiyor, tarihle kulturle bagdastirmalar falan muthis. "Do you have a flag?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Chris Rock'un Comedy Night'ta yaptığı bir stand up var, çok iyidir. Bill Hicks güzeldir. Katt Williams gayet iyidir. George Carlin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar