Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 üçyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de üçyoldayım sen nerdekine gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kapışın video koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kung fu nun kutsal kurallarında, patinin patiye el kaldırmayacağı yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sifu murat aktaş wing tsjun. ayrıca bir wt ci bir wt ciyle idman yapar kapışmaz. sakat bişi biu jee falan var. doruk eğer sende murat hocayla çalışıyosan kesin tanışıklığımız vardır. ben emre 10 ay falan oldu benim 4sg yim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Chaotic seni tanıyorum zaten.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 peki ben seni tanıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Benim bir sorum var. Biz abi-kardeş başlamak istiyoruz. Spor olsun, hobi olsun, bir uğraşı olsun diye, yaparken eğlenelim istiyoruz. Bu sistem bize uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oo partner olarak abi kardeş baya epic olur ikinizden biri sıkılmazsa eğer=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Kesinlikle ok eğlenirsiniz Buna emin olabilirsin yanında da bir çok getirisi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 abi kardeş başlayın bencede bende kardeşimi başlatmayı düşünüyorum bu yaz. hem evdede öğrendiklerini pekiştirebileceğin bir partner olur acayip hızlı ilerlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Èlensar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben beş ay kadar önce başladım. 2sg sertifikamı aldım geçenlerde. Şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı dövüş sanatı. Ataköy olimpiyat evinin oradaki fitness portta wing tsun çalışıyorum. Wing tsun'a merakı olan hiç durmasın başlasın derim ben. CWTO sitesi : çifçi wing tsun Uzman Tv. Wing Tsun. Sifu Erdal Karaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Èlensar said: Ben beş ay kadar önce başladım. 2sg sertifikamı aldım geçenlerde. Oooo süper Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dedes17 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 o kadar araştırdım anadolu veya avrupa yakasında ucuz wing tsun dersi veren bi yer bulamadım hepsi 100 150 arası bildiğiniz bi yer varsa lütfen söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ortalama fiyatlar o durumda zaten. Ondan aşağıya inersen de sokak arası ne idüğü belirsiz salonlara kalırsın. Astarı yüzünden pahalıya malolur. Bence 10-20 YTL ucuza değil iyi bir eğitmenle adam gibi öğrenmeye bak derim ama sen bilirsin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kondisyon kazanma amacıyla yapmak mantıklı olurmu bu sporu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Çok ağır bir kondisyon antremanı yok ama yine de Kondisyon kazanılıyor uzun sürede tabii ki. Uzun süreli dayanıkllık ya da kardio tarzı çalışmalardan çok Plyometric tarzı çalışmalar var. Onun yanında üst seviyelere çıktıkça karşılıklı yapılan sokak uyarlaması çalışmalar ve yer dövüşleri de kondisyon açısından etki ediyor tabii ki. Ama Kondisyon yapmayı esas alarak WT yapmak çok mantıklı değil, onun yerine koşmak bisiklete binmek ya da uzun yüzme egzersizleri yapmak çok daha kısa sürede sonuç verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar