Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 geçen gün ufo: afterlight'tan başka oyun çıkaracaklar mı diye aranırken wiki'de open source oyunlar deryasına denk geldim ve bunu buldum: ufo: alien invasion eski x-com: ufo defense kıvamında hazırlanmış bir fan remake denebilir ama geçtiği zaman ve hikaye biraz değiştirilmiş. oynanış neredeyse tıpatıp aynı, tamamen turn-based. küresel üs yönetimi, araştırma, üretim, uçak savaşları, çeşitli görevler ve ilerleyen hikaye mevcut. grafikler derseniz 2004'te çıkan ufo: aftermath ayarında neredeyse, 2004'ten beri hazırladıkları ve sonuçta ücretsiz bir oyun olduğu için kötü denemez. quake 2 motoru kullanmışlar sonuçta. :) ben denedim ve beğendim doğrusu, eksik olan kısımlar var ama hala geliştirmeye devam ediyorlar. x-com meraklılarının kesinlikle bir bakması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Walla tanitim videosu gayet hos gozukuyor bir denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 demin antalya'ya terror attack düzenlediler, gittim temizledim oteli eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu hala var ve geliştirilmeye de devam ediyor, oyun bedava tamamen, gözden kaçmış zamanında sanki biraz :p http://ufoai.org/wiki/images/thumb/City_train_by_night.jpg/750px-City_train_by_night.jpg http://ufoai.org/wiki/index.php/News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben o vakit oynadığımda tamamlanmamıştı, geçenlerde gene x-com damarım kabarınca bakındım ama bu sefer de hadi yenilerini bekleyeyim dedim, kaldı öyle. artık bayağı eski kaldı grafikler filan tabii, q3 motoruydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar