hozceri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 dün tk ya girdim ping 170-fps 20-30 aralıgında yf acık combat basladıgında kaldı öyle bunun sebebi nedir. Addon olarak -omen-titan-dbm-decurse-atlas-atlasloot-scr-ctraid-ctraid 2 acık bunun ne kadar etkisi olur. Normalde yf görev yöneticisinden yuksek öncelikli idi yeni version indirmiştim onda normaldeydi sonradan yukseğer cıkardım sorun neden olabilir. Regedit ayarları ile oynamanın etkisi olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Başka YF server dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nerdeyse 10 tane server denedim olay serverdan mı ? addonların etkisi varmıdır ? bi de kullandıgı serverdan memnun olan biri yazabilirmi hangi serverda (yf de) aksam vashj var onda deneyeyim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 socks2 diil freecap kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sockscap freecap fark ediyormu ben yf yi kurdugumdan beri socks kullanıyordum bg lerde sorun yok tu ama 25 mende sorun cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 farkedio socksla girememe sorunu bile yaşadım free de yaşamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 1 aylık Ücretli al öyle dene , sanırım free olana bir kısıtlama getirdiler eskiden combatda hiç takılmazdı şimdi oynanmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Geçen hafta çok rahat Karazhan yaptım bedava olan ile, sadece 1 saatte bir DC söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tamamda sorun su bende 3 aylık 256 lık var paralı yani ben addonlardan süpheleniyorum ki bende rahat rahat karazhan yapıyordum önceden yeni sürümü indirdim onun bi etkisi olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 1) yeni sürümden sorun olabilir ben indirmiorum şahsen 2) freecap kullan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 freecap+freedom var ucretsiz 1 saatte bir yeniliyorum bir sorun yok millet 800lerde oynarken acınca 190 ms goruyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bana da oyle tuhaf bi lag oluyordu. 100 ms felan hersey guzel hjyalde lan pack bi geliyodu oyle bir lag spike oluyodu ki 3-4 dakka delay felan. addonlari sildim wtf dahil 0 wowla girdim aynisi oldu. en sonunda format attim duzeldi. yf nedense uzun sure calistiktan sonra acayip yavaslayip sorun cikariyor. eger yf i calistirdiktan sonra 20 saniye felan bekliyorsan yf i gormek icin direk format. o yapiyor olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 YF ile bir servera bağlan dedikten sonra ufak bir window çıkıp P2P için kullanmayın gibi şeyler diyorsa o nbağlantı sağlam oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar