lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aklöwnıç (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 red alert 2 + 3D = Red Alert 3 olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Viktor said: seslerin ayni olmasi konu red alert olunca - degil + dir Kesinlikle! :) RA2+3D hmm valla iyi olabilir aslında. Kabullenmemek lazım ama yani olacağı oysa ben oynarım. Öyle inanılmaz competitive bir oyun beklemiyorum, EA'den mümkün değil zaten... Eğlenceli olsun, sağlam campaign olsun. RA2'nin kontroller çok sorunluydu, o da bu devirde olabilecek birşey değil zaten, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ra2 nın oyun temposu iyidi ama, hatta kontroller c&c3ten daha bile düzgündü 2d nin dezavantajlarını cözememişlerdi ra2 de, competetive bişi bende beklemiyorumda bu konsol muhabbeti "pff" dedirtiyo insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Cuce said: hatta kontroller c&c3ten daha bile düzgündü Öeah yuh, daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Cuce said: red alert 3 ve konsolmu? Red Alert'ın ilki Warcraft iki falan bunlar hep Playstation'da sonradan çıkmış oyunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 arcane said: Apis said: Acaba neden bu kadar "Deniz" olayına takmışlar acaba? Savaların çoğu fln denizde geçiyor? Çünkü Red Alert 2'den bu yana çıkan oyunlarında (generals, tiberian sun) deniz savaşı yok ve bu bayağı eleştirildi veya en azından ben eleştirdim :P Evet ya, denize bina yapılma yeniliği denmişte, hep yapılıyordu zaten. Mis gibi kruvazör olacak şimdi gümgüm de gümgüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya hikaye abi ya. nerdeee red alert 1, neyseki toplama DVD mi almışım zamanında tüm C&C serisi içinde. ea dan adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 her sekilde oyunu ilk oynayacaklardan biri olmanin haksiz hatta hayvansi gururunu yasiyorum. beta testerim tester test testis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zaten SSCB ile ABD gerçekte savaşsa asıl çarpışma denizde olurdu. Mantıklı yani. Sovyetleri denizi geçebilse gerisi Red Alert oynamak gibi olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bana asıl carpısma stratosferde olur gibi geliyo aslında. ama onun rts si cok zevksiz olur. ilk red alertta zaten avrupadaydık. ikincisinde sovietler bütün filolarını newyork'a kodar sokmuştu zaten. geri kalana tışmalar ise allyların mekanlarında (fransa almanya kore falan) veya choronospehere la falan olmuştu yanı denizi gecme durumu yaşamadık hiç aslında. bu amerika radarı keşfetmiş olabilir tabi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yeni screenshotlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Eyecandy'ye gel bu ne Strateji mi bu şimdi ? O kadar patlama efekt arasında mikro mu yapıcaz ? Yoksa bütün oyun attack+go üstüne mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Niye yapamayasın, efektlerde nöbet mi geçiriyorsun? ehueh Generals'da bile mikro yapılıyorsa herşeyde yapılır. Attack ground muhabbetine gelince, bildiğin Red Alert işte, SC2'ye rakip beklemeyin. Sam vaktinde çok iyi özetlemiş "strateji anlayışım mammothtur" diyerek. :) Ben o mechlere takıldım, mech, wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Çin e merhaba diyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben orda kore bayrağı gördüm mechlerin üstünde. iyidir 3. taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O efektlerden üniteni seçebilirsen yaparsın :> ctrl+a mı ne vardı bütün ünitelerini seçiyordu galiba o çok güzel iş yapar artık ctrl+a minimapten attack go karşı tarafın basee oh yeah i can sıtrateji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 http://www.worthplaying.com/article.php?sid=52380 nasıl bir konseptsizlik içerisinde tasarlanmş grafiklredir bunlar! hayatımda bu kadar alkasız adıyla mitolojisiyle uyumsuz bşka oyun görmedim.saçma saçma üniteler! noluyo EA? nedir bu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 noluyor EA derken? bu arada generals motoru dimi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yapıcaksaydı bari MMO sunu yapsaydı ! konu var herşey var al sana MMO yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cuce said: noluyor EA derken? bu arada generals motoru dimi hala? cnc3 motoru sanırım tiberum wars ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oda zaten generals dı adına c&c dedilerde motoru üstüne bişiler yazdılar fakrlı ad taklılar. adamlar aynı motorla 1019*29348082 oyun cıkardı (evet carpı var arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kore değil Çin değil Japon bayrağı mechlerin üzerindekiler Japon donanmas bayrağı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 özür dilerim yanlış bilgi için. banada kore ve mecha garip gelmişti zaten. yalnız koca mecha gözünden elektrik atıcaksa bitek tükürürüm ben ona kısa devre yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 büyük ihitmalle skirmishlerden alınmış ssler onlar. malum skirmishleirnde bol ülke olur. ama ana ülke olarak çin amblemi var binalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar