Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command & Conquer: Red Alert 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:
seslerin ayni olmasi konu red alert olunca - degil + dir

Kesinlikle! :)

RA2+3D hmm valla iyi olabilir aslında. Kabullenmemek lazım ama yani olacağı oysa ben oynarım. Öyle inanılmaz competitive bir oyun beklemiyorum, EA'den mümkün değil zaten... Eğlenceli olsun, sağlam campaign olsun. RA2'nin kontroller çok sorunluydu, o da bu devirde olabilecek birşey değil zaten, np.
Mesaj tarihi:
ra2 nın oyun temposu iyidi ama, hatta kontroller c&c3ten daha bile düzgündü 2d nin dezavantajlarını cözememişlerdi ra2 de, competetive bişi bende beklemiyorumda bu konsol muhabbeti "pff" dedirtiyo insana
Mesaj tarihi:
arcane said:
Apis said:
Acaba neden bu kadar "Deniz" olayına takmışlar acaba? Savaların çoğu fln denizde geçiyor?

Çünkü Red Alert 2'den bu yana çıkan oyunlarında (generals, tiberian sun) deniz savaşı yok ve bu bayağı eleştirildi veya en azından ben eleştirdim :P

Evet ya, denize bina yapılma yeniliği denmişte, hep yapılıyordu zaten.
Mis gibi kruvazör olacak şimdi gümgüm de gümgüm.
Mesaj tarihi:
bana asıl carpısma stratosferde olur gibi geliyo aslında.

ama onun rts si cok zevksiz olur.

ilk red alertta zaten avrupadaydık.

ikincisinde sovietler bütün filolarını newyork'a kodar sokmuştu zaten. geri kalana tışmalar ise allyların mekanlarında (fransa almanya kore falan) veya choronospehere la falan olmuştu yanı denizi gecme durumu yaşamadık hiç aslında.

bu amerika radarı keşfetmiş olabilir tabi bilemiyorum
Mesaj tarihi:
Niye yapamayasın, efektlerde nöbet mi geçiriyorsun? ehueh

Generals'da bile mikro yapılıyorsa herşeyde yapılır. Attack ground muhabbetine gelince, bildiğin Red Alert işte, SC2'ye rakip beklemeyin. Sam vaktinde çok iyi özetlemiş "strateji anlayışım mammothtur" diyerek. :)

Ben o mechlere takıldım, mech, wtf?
Mesaj tarihi:
O efektlerden üniteni seçebilirsen yaparsın :>

ctrl+a mı ne vardı bütün ünitelerini seçiyordu galiba o çok güzel iş yapar artık

ctrl+a minimapten attack go karşı tarafın basee

oh yeah i can sıtrateji
Mesaj tarihi:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=52380

nasıl bir konseptsizlik içerisinde tasarlanmş grafiklredir bunlar!

hayatımda bu kadar alkasız adıyla mitolojisiyle uyumsuz bşka oyun görmedim.saçma saçma üniteler!

noluyo EA? nedir bu böle
Mesaj tarihi:
oda zaten generals dı adına c&c dedilerde motoru üstüne bişiler yazdılar fakrlı ad taklılar.

adamlar aynı motorla 1019*29348082 oyun cıkardı (evet carpı var arada)
Mesaj tarihi:
özür dilerim yanlış bilgi için.

banada kore ve mecha garip gelmişti zaten.

yalnız koca mecha gözünden elektrik atıcaksa bitek tükürürüm ben ona kısa devre yapar
  • Yeni Oluştur...