TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun var. ben manitama avea hat almıştım (benim üzerime) ve ayrıldım kızdan :) şimdi hat kızda kaldı.geri istemekte istemiyorum :D a) avea'ya gitsem.hattım kayboldu yeni çıkartmak istiyorum desem çıkartırlar mı?(ücreti ne kadar) b) iptal ettirmek istiyorum desem ne kadar para alırlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ver lan kaltak diyip alacaksin, kari milletine taviz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 çıkartırlar birsürü bilgi isticekler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 sonuçta hat benim üzerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 çıkartırlar. hat başına 28 ytl alıyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yok yav o kadar pahalı değil diye hatırlıyorum :/ 10 max 15ytl diydi sanırım biz 3 4 sene önce 7ytl ye çıkartmıştık yeni sim kartı eskisini kaybetmiştik :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 7 mılyona cıkarıyolar. eskisini iptal ediyolar 10 dakika sürüyor nufus kagıdınla gitmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Abi hat eger faturasiz ise birak kalsin, napacaksin kapattırıp da, çok kaba bir davranış, onun yerine hattı istemek daha doğru olur. Ama eger faturasiz bir hat ise, o parayla bir hat daha alabilirsin, bence gereksiz kapattırmak.. Herneyse, ya iste ya bırak onda kalsın gorusundeyim. İnsanlara haber vermeden işler yapmayın. Bana biri böyle bir davranış sergilese çıldırırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Müşteri hizmetlerini arasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 said: İnsanlara haber vermeden işler yapmayın +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 pascalnouman said: said: İnsanlara haber vermeden işler yapmayın +1. + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kızı arıyıp geri vermesini iste. Hem medenice hem de doğrusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar