Rakursi Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Satılan evden gelen para ile bana bir araba alınacak. 2. el istiyorum,15.000 - 20.000 arası bütçem var,20.000'i 1 kuruş geçemem :) Bana tavsiyelerinizle yardımcı olur musunuz? Çok cahilim arabalar konusunda,bir hata yapmak istemiyorum. Bir de sorum olacak;ehliyetim yok,ehliyet ne kadar sürede alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ehliyet 3 ayda alınıyor tam bi bilgim yok o civardadır. araba konusunda yılda kaç km yol yaparsın mesela? 20-25bin i geçerim diyorsan dizel düşünülmeli ne tarz bişey istiyorsun? tek kapılı, station, sedan, ufak mı olacak büyük mü, benzinli mi dizel mi? yaşı ne olsun 5 yaş altı olabilir mi olamaz mı vs bi sürü seçenek var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 En az 2001-2002 model istiyorum. 4 kapılı olacak,Otomatik vites,ufak da olabilir büyük de,benzinli-dizel konusunda kararsızım. Yılda ne kadar yakarım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aracta ne oncelikli? konfor mu? az tuketim mi? performans mi? vergisinin az olmasi mi? donanimi bol mu olsun? yoksa imaji biraz daha iyi olsun donanim az olsa da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 benim onerim 2003-2004 model polo lara bakman. basic degil ama. ici birazcik dolu olsun. ornek istersen eger http://www.sahibinden.com/2004_polo_otomatik_vites_kusursuzWQQaXQQ7141529WQQpXQQdisplayitem internet fiyatlari pazara gore biraz yuksektir. 2. el pazarindan gorerek anlasarak alirsan 17-18 milyar civarina sadece tampon boyali ya da tamamen hasarsiz ve km si 50 binden daha az guzel bisiler cikabilir. ben bir ara goruyordum oralarda boyle araclar. ya da 2002-2003 model golf 1.6 da bulabilirsin 20bin ytl ye. trendline. ama km si yuksek olacaktir cogunun. ama acemi adami fazlasiyla tatmin edecektir. ama bunlar pazarda da internete yakin fiyatta oluyorlar genelde. http://www.sahibinden.com/bakimlari_yapilmis_temiz_otomatik_aracWQQaXQQ2464627WQQpXQQdisplayitem ayrica ben olsam 2. el aracta bu fiyat araliginda parca boyayi sorun yapmam motor km si dusukse. hele cizik icin yapildiysa hic sorun degil. gocuk olmadigi surece dert degil. ama arac hem km si yuksek hem de boyali olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben baslangic olarak 2005 model 1.4 TDCI Ford Fiesta aldim. Cidden memnunum baslangic icin. Hem yakit konusunda da cok cimri. Bu secenegide dusunebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar