ghost_busters Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 darkrealm kapandımı yoksa bayram diyemi açmıyorlar bilen varsa yazsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 o zaman pazar günleride kapanması lazım değil mi ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_busters Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Doğru ama niye girmioki server uçtu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 heralde[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Sanırım Dark Realm kapandı bi aralar bende girmiştim ondan sonra online görmedim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Kapanmadı beyler sponsor işleriyle uraşiyorum en geç pazartesiye yeni haliyile acilicak umarım (sponsorluk kesinleşmedigi icin kimin sponsor oldugunu acildiginda görüceksiniz) vede bazı yenilikler yapIlcak daha güzel ve saglıklı vede lagsız bir darkrealmde cok yakında karsınızda olucaz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 İn$allah.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY !!!!!! voha manyak sevindim pazartesi BENİ BEKLEEEEEEEEEEEE!!!! çok sevimdim muhahah....[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar