Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Sly-One said: casual, ama açık fikirli birini getirmeni tavsiye ederim. çılgınlaşabiliyor çünkü partilerim Ya abicim git isine ya sen istanbuldaymissin birde benle kafa buluyorsun.. Cok ayip cik cik cik:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sen de apollodasın ama biz ayrımcılık yapmıyoruz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ardeth said: sen de apollodasın ama biz ayrımcılık yapmıyoruz öyle Ya yok yanlis anladiniz ayrimcilik degil de hani gelemezki adam nasil gelicek yoksa basimin ustunde yeriniz var yani bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 recall amerikada felan degilsin atip durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 mADmaXimus said: recall amerikada felan degilsin atip durma Ah bende diyordum madmaximus nerelerde kaldi :D:D Neredeyim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 houstondayim demistin diger baslikta simdide turk yemegi ozluyorum diyosun houston kucuk turkiye be, her turlu turk yemegi var tipatip ayni, nasil ozluyosun peki turk yemeklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 mADmaXimus said: houstondayim demistin diger baslikta simdide turk yemegi ozluyorum diyosun houston kucuk turkiye be, her turlu turk yemegi var tipatip ayni, nasil ozluyosun peki turk yemeklerini? Pek detective gordum seni pit diye burnuna deger Abicim iskender lahmacun dedik evet haklisin burda.. Pasha var istanbul var alibaba ver vs. ama turkiyedeki gibi degil malesef.. O uludag iskendercisinin iskerderi gibi.. veya urfalinin lahmacunu gibi olmuyor olmadi olamayacak.. Ev yemekleri var mezeler var ama iskender ve lahmacun malesef turkiyedeki gibi degil sorry dude I love you :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Türk yemeği dedin mi akla tamam şimdi buldum! hemen onun adı gelir... çiğ köfte çiğ köfte çiğ köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 adamın biri 1.5 dkdır imzana tıklamaya çalışıyom tıklayamadım hemen tıklayın yazmışın bide ayıp bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 e hangi gün buluşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 slickers said: aga bu yıllık 400 milyon ytl ciro yapan elemanı çağırsana o gelir bence ahah o nebiçim para be eve götürmek için kamyon satın alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Adam ciro demis kar degil yani.. Belkide 400 milyon ciro yapip 50 milyon zarar ediyordur kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 manyak mı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Zheld said: manyak mı adam Hayir belkide vergi kaciriyordur zarar gosteriyordir sirketi.. Veya kara para akliyordur.. Veya alemde sekli olsun diye yapiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nickide trastymiş arkadaşın :) tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Trasty said: 600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya Ya adam direk zirva yanliz. 400 miyon dolar ciro yapan insaat sirketi varmi turkiyede hayir yok.. Genelde toplam is bitirmeler filan 2 milyar dolar civari en byuklerin.. Tabi arkadas 400 milyon dolar ciro insaat sirketi derken babasinin devletten aldigi toplam tahaaut islerini kast ediyorsa sanirim 5-10 sene arasi surer o insaatlarin bitmesi ve toplam bedeli 10 seneye bolmesi gerekir oda 40 milyon dolar eder senede devleten aldigi hakedislerdir oda. Senelik ciro nedir o sene kestigin faturadir.. Diyelim konut uretiyorsun 400 milyon dolar senede fatura kesmen icin 2 milyar dolarlik filan bir konut uretmen lazim. Varmi ole bir konut tr de yok.. Hani soyle buyuk insaat firmalarini dusunuyorumda tek cocuklusuda yokki bunlar arasinda.. O ciro degildir olsa olsa aldigi toplam islerin bedelidir oda 5-10 senelik bir tahaaut isidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 savunma ve konuşma hakkı bana düşmez ama o kişi benim sınıf arkadaşım ve yalan söylemediğini biliyorum... şimdilik bunu diyebilirim yani gerisini o getirir. edit: yazdığı rakamlar hakkında gerçek bilgiye sahip değilim o konu hakkında da bişi diyemem ayriyeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 adamınbiri said: savunma ve konuşma hakkı bana düşmez ama o kişi benim sınıf arkadaşım ve yalan söylemediğini biliyorum... şimdilik bunu diyebilirim yani gerisini o getirir. edit: yazdığı rakamlar hakkında gerçek bilgiye sahip değilim o konu hakkında da bişi diyemem ayriyeten. Zaten benim ustunde durdugum nokta yazdigi rakamlar hakkinda, eger zaten 600milyon dolar bir arasaya verecek cash gucu olan biri olsa sende bilirsin onda o para oldugunu.. Turkiyede iste arsa ihaleleri yapildi gorduk kimler girdi.. Zorlu holding girdi oda bankasini satip buldu o kadar nakiti ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 benden bukadar moruk daha başka laf etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bilet isi ne oldu benim? gonderiyosan bileti, hafta sonu geliyorum, bavulum hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 böhühü benim param yok lan lamburcini villa yurtdısı filan mühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iyi ismini doğru yazabilmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 benim partime gelmedin üzüldüm recall =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Trasty said: 600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya adsdsfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hmm dexter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar