LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Fenerbahçe nağmalup TauCeramica'yı yenerek son 8 takım arasına kaldı.Dün ise Beşiktaş ve Galatasaray takımlarımız Uleb Cup'da son 8 kalma başarısını göstermişlerdi. Bu arada gönül isterdi ki Efes Pilsen'de burada olsun ama seneye inşallah.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu arada euroleague başlığı varmış görmedim özür dilerim kilit pls...
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 müthiş bir başarı gösterdik , bu iş tanyeviçle slovenlerle olmaz diyenlere kapak olsun... rakipde siena oldu herhalde final four a kalırsak kimse şaşırmasın..
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Çıkamaz diye düşünüyordum,Fb'nin beni yanıltmasına sevindim.Siena eşleşmesi ise olabilecek en iyisi,final four'a yakın Fb.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 halen diyoruz, tanjeviçle hiç bişiy olmaz
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bencede eer aydın örs olsaydı biz tau gibi son maçlarımızı formaliteden oynardık rahat rahat cıkardık top 8 de siena geldi die sevinmezdik siena fb geldi die uzulurdu
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aytimania said: halen diyoruz, tanjeviçle hiç bişiy olmaz hala +1
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Siena gelebilecek en iyi kura Fb bu turu %55 geçer,ve bu da Fb'nin geleceği açısından kötü olur.Tanjevic'le yollar hiçbir türlü ayrılmaz çünkü Final Four başarısı olacak ve bu millete yetecek...Halbuki Aydın Örs ve mevcut bütçenin doğru kullanımıyla Fb Euroleague'de şampiyonluk favorisi olarak anılacak bir ekip oluşturabilirdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sienna-Maccabi/Barça-Tau-CSKA Tad vermeyen bir final-four...Pana ve Real Madrid kadro olarak burda olmayı hakediyordu,tepetaklak gittiler.Özellikle Pana'nın olmayışı ve Siena'nın oluşu ilginç bir tablo.
Öne çıkan mesajlar