Redogski Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu aralar büssürü kıyaslama topici var ama bu 2sinden biri alıncak(yada o sınıfta bi araba gerçi çoğunu eledik). 55.000 ytl civarları baktığımız için en iyi seçenek bu 2 araç gibi geldi. mondeo 1.6 benzinli titanium passat 1.4 tsi comfortline paketi düşündük. yedek parçadan tut sağlamlığa kadar her şeyi düşünürsek hangisi daha ağır basar? bide bunları kullanan varsa +lar -ler fln söylerlerse memnun olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 passatların 1.4 ü var mı yav? passat diyecektim ama bunu öğrendikten sonra mondeo diyorum 1.4 sedan mı olur osurur o araba, gerçi tsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mondeo tip olarak klasında ki en güzel modellerden biri. Passat'ın bir önceki kasasıyla immobilizer, abs kitlenmesi gibi problemler yaşadığımızdan dolayı. Ben Ford'u tercih ederdim. Ama TSI motorda insanı cezbetmiyor değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Selam, Passat; TSI avantajı, krom ve LED iğrençliği(bana göre), pazara ismi yeter, VW > Ford Mondeo; sevemediğim kaba tasarım, Passat'a göre daha iyi ekmek köfte dengesi sunabilir Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 arkadaşımda var bir passat, 1.4 olduğuna bakmayın çok iyi performansları. 6. vitesin etkisi de var tabi. Ben olsam passat derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yeni mondeo her bakıma başarılı bi araç... passat ta sınıfının en iyilerindendir... ben yeni daha iyidir mantığıyla mondeo derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 passat derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hertürlü passat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 mondeo tercihim olurdu 2 si arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yeni mondeo gercekten cok $ik ayni zamanda passatta guzel :) ancak mondeoda 1.6, passatta 1.4 tsi surusu nasi etkiliyo bunu gormek icin test surusu yapmak lazim :) iki aracida henuz surmemis biri olarak bos beles oyumu passattan yana kullaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Passat daha iyi gider heralde 1.4 TSI ile... 1.6 mondeo atmosferik çünkü. 120 beygir olsa bile yüksek devir istiyor o güçleri vermek için. TSı larda tork epey düşük devirlerde hazır oluyor... e o da etkiler sürüşü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 valla mondeo alındı seçim sebebi daha büyük passattan görünümü daha güzel passattan ve fiyatı daha uygun.evet araç çok atak değil ama bu önemli bi kriter değildi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Hayırlı Olsun! Artık bol resimli bir inceleme yazısı ve otokritik'e bir detay girersin! :) araba sitesi sorduğum topikten sonra gönül almaya çalışıyorum saygılar VODAN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Passatla Mondeoyu kıyaslıyolar hey Allahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 eeee ne var bunda? elmayla armut değil ki bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yeni mondeonun passattan asagi kalir hic bi yani yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ne olursa olsun isterse ferrari motoru olsun ben passatla mondeoyu kıyaslamam[bence].gidipte beşiktaşla liverpoolu kıyaslıyor musunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 veya chelsea ile fenerbahçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 nieki ? mondeo goruntu olarak cok daha guzel araba passattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 passat variant havada karada alır mondeoyu. kıçının cirkinligi yeter mondeonun ha variant olmaz diyosanız hem iç hem dış gene passat diyorum audi kalitesine en yakın vw passat, çok begeniyorum fullunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 10 seneye yakındır Passat kullanıyorum ve tek kelime ile parasının ve isminin hakkını sonuna kadar hak eden bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 passat daha iyi bir araba yalniz unuttugunuz bir sey var, passat eski artik, muhtemelen seneye makyajlanacak mondeo yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ikisi de orta sınıf sedan kıyaslanamaz diyen adamın araba bilgisine tükürürüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 segmentleri aynı olabilir ve mondeonun teknik donanımı daha üstün olabilir ama prestij+servis+dış görünüş bakımından söyledim ben onu.passat yargılar,saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 CoolRider said: Hayırlı Olsun! Artık bol resimli bir inceleme yazısı ve otokritik'e bir detay girersin! :) araba sitesi sorduğum topikten sonra gönül almaya çalışıyorum saygılar VODAN :) Tamam yazdım kara kaplı defterime :) Ford'lara oldum olası kılım ben. Kalas gibi arabalar yapıyorlar hep. Sevemedim, seveceğimi de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar