Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Mondeo vs. Volkswagen Passat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar büssürü kıyaslama topici var ama bu 2sinden biri alıncak(yada o sınıfta bi araba gerçi çoğunu eledik).
55.000 ytl civarları baktığımız için en iyi seçenek bu 2 araç gibi geldi.
mondeo 1.6 benzinli titanium passat 1.4 tsi comfortline paketi düşündük.
yedek parçadan tut sağlamlığa kadar her şeyi düşünürsek hangisi daha ağır basar?
bide bunları kullanan varsa +lar -ler fln söylerlerse memnun olurum..
Mesaj tarihi:
Mondeo tip olarak klasında ki en güzel modellerden biri. Passat'ın bir önceki kasasıyla immobilizer, abs kitlenmesi gibi problemler yaşadığımızdan dolayı. Ben Ford'u tercih ederdim.
Ama TSI motorda insanı cezbetmiyor değil!
Mesaj tarihi:
Selam,

Passat; TSI avantajı, krom ve LED iğrençliği(bana göre), pazara ismi yeter, VW > Ford

Mondeo; sevemediğim kaba tasarım, Passat'a göre daha iyi ekmek köfte dengesi sunabilir

Saygılar.
Mesaj tarihi:
yeni mondeo gercekten cok $ik ayni zamanda passatta guzel :)

ancak mondeoda 1.6, passatta 1.4 tsi surusu nasi etkiliyo bunu gormek icin test surusu yapmak lazim :)

iki aracida henuz surmemis biri olarak bos beles oyumu passattan yana kullaniyorum :)
Mesaj tarihi:
Passat daha iyi gider heralde 1.4 TSI ile...

1.6 mondeo atmosferik çünkü. 120 beygir olsa bile yüksek devir istiyor o güçleri vermek için. TSı larda tork epey düşük devirlerde hazır oluyor... e o da etkiler sürüşü...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
valla mondeo alındı seçim sebebi daha büyük passattan görünümü daha güzel passattan ve fiyatı daha uygun.evet araç çok atak değil ama bu önemli bi kriter değildi zaten :D
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun isterse ferrari motoru olsun ben passatla mondeoyu kıyaslamam[bence].gidipte beşiktaşla liverpoolu kıyaslıyor musunuz =)
Mesaj tarihi:
passat variant havada karada alır mondeoyu. kıçının cirkinligi yeter mondeonun
ha variant olmaz diyosanız hem iç hem dış gene passat diyorum
audi kalitesine en yakın vw passat, çok begeniyorum fullunu
Mesaj tarihi:
segmentleri aynı olabilir ve mondeonun teknik donanımı daha üstün olabilir ama prestij+servis+dış görünüş bakımından söyledim ben onu.passat yargılar,saygılar.
Mesaj tarihi:
CoolRider said:
Hayırlı Olsun! Artık bol resimli bir inceleme yazısı ve otokritik'e bir detay girersin! :) araba sitesi sorduğum topikten sonra gönül almaya çalışıyorum saygılar VODAN :)

Tamam yazdım kara kaplı defterime :)

Ford'lara oldum olası kılım ben. Kalas gibi arabalar yapıyorlar hep. Sevemedim, seveceğimi de sanmıyorum.
  • Yeni Oluştur...