la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şu anda birlikte kaldığım insanların ve evin dağınıklığı ve pisliğinden isyan etmiş birisi olarak, Bursa'da tercihen merkezi bir yerlerde güzel bir daire tutmak üzere ev arkadaşı arıyorum. 300 ytl ye kadar kira verebilirim, yani toplamda 600 ytl ye güzel 2+1 ev tutulabilir. (aslında maaşım tam belli olmadı, buna göre daha da artar bu rakam) çalışıyorum. 15 günde bir istanbul'a gidiyorum haftasonları. titizlik ve sağlıklı beslenme/yaşam hastalığım var. hafta içi 7 gibi kalkar akşam 19:00 e kadar çalışırım, sonra 1 saat antrenman yapar 20:00 den sonra ancak eve gelirim. yemekti bulaşıktı benim için problem olmaz. aradığım ev arkadaşında da en azından titizlik ve dürüstlük konusunda benimle aynı özeni göstermesini bekliyorum. teşekkürler. (başlığı belki bursa'da eve çıkmak isteyen olursa haberim olsun diye açtım) (ek bilgiler: yaş 24, cinsiyet erkek, sigara yok, spor çok, yabancı dil ingilizce, ehliyet var, seyahat engeli yok, diksiyonu düzgün, presentabl vs vs...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kız erkek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 benim için farketmez ben erkeğim sonuçta... (bu cümlede art niyet aranmaması rica olunur! adfdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 eve misafir gelecek gidecek ? ogrenci vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 öğrenci, misafir falan problem olmaz. bir tek misafir konusunda eve sık gelen giden misafirlerin genelde eve yerleşme gibi bir potansiyeli olduğundan bu konuda dikkatli olmak lazım tabi... ben eve sık misafir getirmem, getirdiklerimin de evde kamp kurmalarına izin vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 cok düzenliymişsin şahsen istemem ben oyle ev arkadası babane gibi nedir lol neyse kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 la_bombonera said: (ek bilgiler: yaş 24, cinsiyet erkek, sigara yok, spor çok, yabancı dil ingilizce, ehliyet var, seyahat engeli yok, diksiyonu düzgün, presentabl vs vs...) Eheh güzelmiş bu:D Ama gerçekten o saydıgın özelliklerle ev arkadaşı bulman zor gibim:) Ama geçen görüklede bir ilan vardı eve çıkçam ev arkadaşı arıorm die onu birdaha görürsem numarasını sana yollarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 aslında bana tam uygun bir ev arkadaşı ama , universiteye cok uzak oralar ya kopuyorum zaten uni ye , piuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bizim okulda bende görmüştüm ev arkadaşı arıyorm diye hala duruyosa bende numarasını alırım pazartesi okula gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Fin said: cok düzenliymişsin şahsen istemem ben oyle ev arkadası babane gibi nedir lol neyse kolay gelsin koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 asıl öyle babane gibi ev arkadaşı lazım. derleyecek toplayacak temizleyecek süpürek silecek viledalayacak vidalayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bursada ekmek var ama burnunu karıştırıp kapı kollarına sürüyor. ayrıca arkanızı dönmenizi tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Cons said: bursada ekmek var ama burnunu karıştırıp kapı kollarına sürüyor. ayrıca arkanızı dönmenizi tavsiye etmem. niye başına kötü şeyler mi geldi sen döndüğünde? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 1+1 e çık kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 valla kükürtlüde 350 YTL ben bulmuştum pembe çarşının bir sokak üstü 1 oda bide salon vardı ama mutfagda büyüktü yani mutfak amerikan tipi idi arasan çok güzel ev bula bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 350 de onun kapıcısı doaglgazı yada aidatı 500 , gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Valla bence gayet ideal bir ev arkadaşısın. Bursa'da olsam çat diye çıkardım seninle eve : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aggrasive Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bursa görüklede 2+1 eve çıkmak istiyorum tek başıma ödemelerde zorlancmı düşndgm icin ortak arıyorum temiz ve düzenli olması şartyla 531 974 23 73 mesajda atablrsnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Aparta çık? Erkek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 travesti olsa sorun olur mu ev arkadasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 onlar da insan değil mi? neden ayrımcılık yapsın ki!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fistan said: 1+1 e çık kendin. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi adam telini vermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 adam mı araadım kız çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar