Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa'da ev arkadaşı aranıyor...

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Şu anda birlikte kaldığım insanların ve evin dağınıklığı ve pisliğinden isyan etmiş birisi olarak, Bursa'da tercihen merkezi bir yerlerde güzel bir daire tutmak üzere ev arkadaşı arıyorum.

300 ytl ye kadar kira verebilirim, yani toplamda 600 ytl ye güzel 2+1 ev tutulabilir. (aslında maaşım tam belli olmadı, buna göre daha da artar bu rakam)

çalışıyorum. 15 günde bir istanbul'a gidiyorum haftasonları. titizlik ve sağlıklı beslenme/yaşam hastalığım var. hafta içi 7 gibi kalkar akşam 19:00 e kadar çalışırım, sonra 1 saat antrenman yapar 20:00 den sonra ancak eve gelirim. yemekti bulaşıktı benim için problem olmaz.

aradığım ev arkadaşında da en azından titizlik ve dürüstlük konusunda benimle aynı özeni göstermesini bekliyorum. teşekkürler.

(başlığı belki bursa'da eve çıkmak isteyen olursa haberim olsun diye açtım)

(ek bilgiler: yaş 24, cinsiyet erkek, sigara yok, spor çok, yabancı dil ingilizce, ehliyet var, seyahat engeli yok, diksiyonu düzgün, presentabl vs vs...)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
la_bombonera said:

(ek bilgiler: yaş 24, cinsiyet erkek, sigara yok, spor çok, yabancı dil ingilizce, ehliyet var, seyahat engeli yok, diksiyonu düzgün, presentabl vs vs...)

Eheh güzelmiş bu:D
Ama gerçekten o saydıgın özelliklerle ev arkadaşı bulman zor gibim:)
Ama geçen görüklede bir ilan vardı eve çıkçam ev arkadaşı arıorm die onu birdaha görürsem numarasını sana yollarım:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...