Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 açım aç yaa valla karnımdan sesler geliyor bayılcam gözlerim kararıyor evde bi tane aparat olmazmı atayım agzıma doyayım yumurta bile yok iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bol su öneririm. yanında havada yutabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fırından ekmek al ve ye hem ucuz hem de feci doyurur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konserve balık ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 anneler süperdir boyle ayri kalinca anlaşiliyor degerli. oyle kuzu cevirme, portakal soslu ordek falan değil, patatesli tavuk yemegini cok ozledim annemin. burnumda tutuyor. 2 yildir ankaradayim daha 2 defa geldi, çaliştigi icin zaman bulamiyor kadin. ha o yemegi ben de yapiyorum ama ne koyyosa icine artik, o tadi yakalayamiyorum, benimki patatesli tavuk oluyo; onunki, onun patatesli tavugu gibi oluyor ehuh, anlatamadim ama işte oyle. of nuriş of, keşke burda olsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 benim annem burda da noluyo, yemekleri babam yapıyo, annemden de güzel yapıyo sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 annenin değerini bilin o kadar söylüyorum. kaybedince intiharın eşiğine geliyor insan. bu soruyu ben sormak istiyorum asıl. anne nerdesin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 annemin yemeklerini kimsenin yemeklerine değişmem lan ! annem benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 degis diyen de olmadi, LAN. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Erkekler gene sansli ya evlenince bitiyor derdi insanin tabi yapmasi bilen hatun olacak ole bulamac yapip onune koymayacak yemegi tepside hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aha benimki dun geldi,off nasıl guzel bişi.yasasın anneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Dengeli beslenmek nedir şimdi çok iyi anladım, AKşam eve geldğinde açsın ve senin çok sevmediğin bir yemek yapılmış dolayısıyla çok yiyemiyorsun meyve falan geçiştirip yatıyorsun, ertesi gün de pazı yapılmış olabilir, ve gene yemiyorsun. Diğer gün ise patlıcanlı bir yemek yapılmış abanıyorsun, böylece dengeli besleniyorsun.. Sevgililer asla anenin yerini tutamaz, onlar herzaman seni mutlu görebilmek için sevdiğin yemekleri yaparlar,tatlısız öğün geçiremezsin ve asla az yiyip kalkma şıkkında olmaz... Anneler ise sallmaz senin yememği beğenip beğenmediğini kara verdiği şeyi yapar..Anneler herzaman çocuğunun iyiliğini düşünür cümlesinin açıklaması da budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 annesi olan var olmayan varr sıkmayın insanın canını:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 eee onu eve çıkarken düşümecektin :P,yurt varsa yurda sığın bence(tabi üni öğrencisi olman durumunda),standart bir erkek öğrenci için(yumurta,hazır çorba makarnadan başka yemek yapamayan) evin sorunu çok fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar