Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anne nerdesin yaa

Llama

Öne çıkan mesajlar

anneler süperdir
boyle ayri kalinca anlaşiliyor degerli.
oyle kuzu cevirme, portakal soslu ordek falan değil, patatesli tavuk yemegini cok ozledim annemin. burnumda tutuyor. 2 yildir ankaradayim daha 2 defa geldi, çaliştigi icin zaman bulamiyor kadin.
ha o yemegi ben de yapiyorum ama ne koyyosa icine artik, o tadi yakalayamiyorum, benimki patatesli tavuk oluyo; onunki, onun patatesli tavugu gibi oluyor ehuh, anlatamadim ama işte oyle.

of nuriş of, keşke burda olsan..
Sosyal ağlarda paylaş

Dengeli beslenmek nedir şimdi çok iyi anladım, AKşam eve geldğinde açsın ve senin çok sevmediğin bir yemek yapılmış dolayısıyla çok yiyemiyorsun meyve falan geçiştirip yatıyorsun, ertesi gün de pazı yapılmış olabilir, ve gene yemiyorsun. Diğer gün ise patlıcanlı bir yemek yapılmış abanıyorsun, böylece dengeli besleniyorsun..

Sevgililer asla anenin yerini tutamaz, onlar herzaman seni mutlu görebilmek için sevdiğin yemekleri yaparlar,tatlısız öğün geçiremezsin ve asla az yiyip kalkma şıkkında olmaz... Anneler ise sallmaz senin yememği beğenip beğenmediğini kara verdiği şeyi yapar..Anneler herzaman çocuğunun iyiliğini düşünür cümlesinin açıklaması da budur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...