Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 forumlarda var ya baya baya yazmışlar ticaretten mininge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 gallante jin-mei olarak basladım. ismim "besyeni". tutorialı kasıyorum şu anda.. uyuz elektronik sesten kurtulursam daha bi sevinicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Suark said: valla ben çok ii anlaşıorm oyundaki turklerle, sanırım =) Bizde ama daha ii olma durumu var tabe deişik yargılama durumu var karşındakini genelde mmo oyunlarında mmorpg oyun aleminde belkide en seviyeli türk oyuncuları eve-online ve DaoC da görebilirsiniz. Özellikle eve online da çoğu yardımsever ve muhabbetleri iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Gerek daoc gerekse eve-online da insanlara daha fazla ihtiyacın var diger online oyunlara nazaran hele ki eve-online da dost dedigin insanları iyi sececeksin =) Yardim isteyen arkadaslara elimden geleni yapıyorum ama uzayda babamı tanımam dusmansa kimse kusura bakmasın : ) Bu aralar uzak kaldim oyundan forgon eger okuyorsan ktoz a soyle bizim mekanlarda gezmeye baslamis kb dan takip ediyorum yoklugumda dikkatli olsun : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar