Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 orda burda the wire ile kıyaslayan hatta bunu öne çıkaranlar yüzünden gaza gelip izledim de. the wire nere bu nere ya. final yürekleri burktu tabi ama bi the wire değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Evet 1 wire degil, hicbir sey wire olamaz ama ondan sonra gelen tier2 dizilerden buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 1. sezonu yeni bitirdim. Hikaye hep aynı mı devam ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 dirty cops iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 7 sezon boyunca dirty cop seyredililir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 arka sokaklar izle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 beyler :d şimdi 5. sezon 5. bölüm bitti bu bölümden epikse final ben daha bişey demiyorum hatırlamanız için: vic: "you know what... we'll just beat IAD next year again" kupa çöpe atılır. offfffffffffffffffffffffffffffffffff reyizzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Silphatos said: arka sokaklar izle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 5'i bitirdim biraz önce de lem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar