Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yuru be vic kirmadik kapi, yatmadik kari birakmadin alemde, supersin :) cakmak cakmak yanan mavis gozlerini yerim senin. saol pati, tanistirdigin icin bu dizi ile. 3. sezon bitti simdi. 4 sezon var rahatsiz etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende 1. sezonu şimdi bitirdim.harikaydı 2. sezon indircem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 işte doğru yolu bulan 2 cengaver daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok abartı olmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mani said: işte doğru yolu bulan 2 cengaver daha. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Pis bitti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 6. sezondan sonra ileri sardim. fena baydi. yani tamam guzel ama 5 de falan bitse nefis olacakti birde ust uste fazla zorladik bunyeyi. 6-7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim. lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım. senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sons of Anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende cok begendim. Oyunculuk,konusu ve muzikleri harika. 7/10 kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ozanbey said: bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim. lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım. senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:) Sons of Anarchy ye bir bak derim bence muhteşem bir seri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Abi bu ne manyak dizidir ya. Bağlandım resmen. Yemişim lostunu mostunu. Yok adaya düşeceklermişte, nambırz lar varmışta bilmem neymiş. Adırs, adırs diye diye kaç sezon oyaladı hergeleler. Yalnız kaldım ben shield'ın 6. sezonunda. 7. sezonun Türkçe altyazılarını bulamıyorum bir türlü. İzleyemedim yedinci sezonu. Altyazı sitelerinin neredeyse hepsine baktım bulamadım yine. Nerden bulabilirim 7. sezonun altyazılarını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yeni başladım, 1 haftada 3 sezon bitti( aralıklı izlediğim için değil, her sezon 4gb tadında olduğu için mecbur bekliyorum) Süper ötesi, tamamen gerçekçi, muhteşem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bitirenler Sons'a başlasın, onu da popülerleştirmeliyiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 5 dk önce bitirdim.. hiçbir dizi 7 sezon boyunca bu kadar iyi olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 efsaneydi final, hayatımda izledigim en iyi dizi kesinlikle, hala kendime gelemedim son bolumden sonra ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 o kadar iyi mi yahu dizi? ben de başlayayım bari bunla sons of anarchy'ye,merak ettim. izlicek dizi de kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sons of anarchy bunun 3 boy küçüğü. ikisi de güzel ama the shield izlediğim en iyi dizidir açık ara ki yani deadwoodu izlemiş bir insan olarak konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet bende yeni basladim ilk 3 sezon bitti, 3. sezonun sonlarina dogru yeni birinin geleceginden bahsetmislerdi, 4. sezonu indirmek icin ararken dvd kapagini gordum we amanin oldum daha iyi birisi bi gelemezdi herhalde captain olarak. super!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 başladım ben de geçenlerde,bayaa beğendim,ilk sezon bitmek üzere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Daha fazla kişi izlemeli, daha fazla! Daha sizlere Sons ve Damages izlettireceğiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 damages bomba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Seed yok dogru durust 30gb hayatta inmez bu saatten sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sons of anarchy i sevmedim yav. the shield dan sonra hiç sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 jonq said: Seed yok dogru durust 30gb hayatta inmez bu saatten sonra :/ go go rs ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar