Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Shield

mani

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim.
lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım.

senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ozanbey said:

bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim.
lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım.

senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:)

Sons of Anarchy ye bir bak derim bence muhteşem bir seri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Abi bu ne manyak dizidir ya. Bağlandım resmen. Yemişim lostunu mostunu. Yok adaya düşeceklermişte, nambırz lar varmışta bilmem neymiş. Adırs, adırs diye diye kaç sezon oyaladı hergeleler.

Yalnız kaldım ben shield'ın 6. sezonunda. 7. sezonun Türkçe altyazılarını bulamıyorum bir türlü. İzleyemedim yedinci sezonu. Altyazı sitelerinin neredeyse hepsine baktım bulamadım yine. Nerden bulabilirim 7. sezonun altyazılarını ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...