Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Shield

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuru be vic

kirmadik kapi, yatmadik kari birakmadin alemde, supersin :)

cakmak cakmak yanan mavis gozlerini yerim senin.

saol pati, tanistirdigin icin bu dizi ile.

3. sezon bitti simdi.

4 sezon var rahatsiz etmeyin :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim.
lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım.

senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:)
Mesaj tarihi:
Ozanbey said:

bende diziyi izleyenler kervanına katılma amaclı bi bakiim dedim fena sardı 5. sezonu bitirdim.
lem ölünce dagıldım resmen. helal olsun bi karakteri bu kadar güzel anlatabilen senaristlerin alınlarından öpmek lazım.

senarist kadrosunun ürettiği başka böyle çalışmalar varmı acaba bilen paylaşan olursa çok makbule geçer:)

Sons of Anarchy ye bir bak derim bence muhteşem bir seri :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi bu ne manyak dizidir ya. Bağlandım resmen. Yemişim lostunu mostunu. Yok adaya düşeceklermişte, nambırz lar varmışta bilmem neymiş. Adırs, adırs diye diye kaç sezon oyaladı hergeleler.

Yalnız kaldım ben shield'ın 6. sezonunda. 7. sezonun Türkçe altyazılarını bulamıyorum bir türlü. İzleyemedim yedinci sezonu. Altyazı sitelerinin neredeyse hepsine baktım bulamadım yine. Nerden bulabilirim 7. sezonun altyazılarını ?
Mesaj tarihi:
evet bende yeni basladim ilk 3 sezon bitti, 3. sezonun sonlarina dogru yeni birinin geleceginden bahsetmislerdi, 4. sezonu indirmek icin ararken dvd kapagini gordum we amanin oldum daha iyi birisi bi gelemezdi herhalde captain olarak. super!!!
  • Yeni Oluştur...