metinyap Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 şööle çok güzel bir oyun beni baya bi oyalayacak oyun arıyorum mümkünse 2 cd olsun ama fps olması şart
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Acil mi?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hmm acil çok önemli bişi :lol: Karayip Korsanları ' nı oynamadıysan öneririm oynuyorum bi yerde kaldım çıldırcam :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 abi adam fps demiş ya ne pirates ı firestarter ve jedi academy yi önerebilirim.[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 haaa ben onu rpg okudum :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ahuahah pirates rpg[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
metinyap Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 jedi academy inin yenisimi çıkmış ne yazıcıoğlundan alacam ama güvenemiyorumkİ
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Dead to Rights Max Payne gibi haraketli bir oyundan sonra piyasaya çıktı. Fakat bu oyun Max Payne göre biraz daha farklı özelliklere sahip. Mesela bunlardan bi tanesi size ait K9 köpeğiniz oyunun belli bölümlerinde onuda yönetebiliyorsunuz. Oyundan grafik olarak fazla bir kalite beklemeyin. Fakat oyun mantık ve yapay zeka olarak kesinlikle çok başarılı hazırlamışlar. Türü : Action Yapimci : Bitmap Brothers Web Sitesi : http://www.deadtorights.com/ Sistem Gereksinim : · Islemci: P III 500 Ghz · RAM: 128 MB · Ekran Karti: Geforce 2 32 MB · Hard Diskdeki Bos Yer (MB): 1.6 Gb · Ses Karti: Evet · Destekledigi Sistemler: Windows 98/2000/ME/XP Haraketli ve eglenceli oytun ariyorsaniz kesinlikle kaçirilmamasi gereken bir oyun oldugunu söyleyebiliriz. Simdiden iyi eglenceler dilerim. Ayrıntılı bilgi[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Jester Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 adam iiki fps dedi haa :)[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 deus ex-invisible war veya M.O.H'un yeni ek bölümü adını unuttum şimdi.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 fps demis adam jedi academy demissiniz ehuehe. e bende warcraft frozen throne tavsiye edeyim bari[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Jedi academy'nin türü ne ki? bana fps gibi geldi valla:-)[signature][hline]msn:[email protected]
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 jedi academy fps dir, sadece lightsaber da tps ye dönüşür. diğer 10 küsür silahı saymayıp sadece saberı görüp action derseniz ayıp edersiniz yani jedi academy=fps zaten level dergisine bakarsanız jedi outcast altın klasikler bölümüne fps bölümünden girmiştir (gerçi soradan aksion yazdınal)[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Harbi yannız jedi academy fps hadi ben çok uçtum ama .)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Need for Speed Underground[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: karpuz, 03 February 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Need for Speed Underground karpuz olayı bitirmiş en ii fps yi yazmış :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 condition zero hem 2 cd hem fps hem de zevkli[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 adam bi bilgi vermiş maşaallah yaniiii :) hll baba :)[signature][hline]Your death will be avenged !!!
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 CoD : Call of Duty ... bayaa iyi bir FPS ... 2 cd ....[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ya bana da rpg tavsiye eder misiniz??? edit:Kotor dışında!!! Şimdi herkes kotoru yazcak :) [signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 [Bu mesaj McFrenzy tarafından 04 February 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Infernal_Reborn, 03 February 2004 15:31 tarihinde demiş ki: jedi academy fps dir, sadece lightsaber da tps ye dönüşür. diğer 10 küsür silahı saymayıp sadece saberı görüp action derseniz ayıp edersiniz yani jedi academy=fps zaten level dergisine bakarsanız jedi outcast altın klasikler bölümüne fps bölümünden girmiştir (gerçi soradan aksion yazdınal) jedi outcast tamamda jedi academyde oyunun %99 unda lightsaber kullanılıyor[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Napıcanki fpsyi çok güzel rpgler stratejiler geliyo yakında dayanabilirsen bekle bi kaç ay daha :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Metal Gear Solid Ps in efsane action oyunu.. 5 cd bu arada 10 gb yer istiyo Oynamadıysan kesinlikle..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: bravecik, 03 February 2004 22:30 tarihinde demiş ki: karpuz olayı bitirmiş en ii fps yi yazmış :) ha fps ha nfs...[signature][hline][b]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Öne çıkan mesajlar