Xobalt Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 19 Mart Çarşamba 2008 20.00 19 Mayıs Stadı FTK Yarı Final İlk Maçı Hakem: Halis Özkahya Diğer eşleşmede, ilk maçta, Kayserispor Rize'yi Rize'de 3-0 yendi ve %99 finale çıktılar. Bu turdan da Galatasaray'ın finale çıkacağını düşünüyorum ve iyi bir final bekliyorum, Kayseri-Galatasaray arasında. İçimden bir ses de Kayseri'nin kupayı alacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 2-0 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Kadrolar G.BİRLİĞİ Periç Erhan El Saka Tuna Hakan Burhan Kerem Mehmet Çakır Engin Isaac Kahe GALATASARAY Aykut Sabri Emre Servet Hakan Balta Barış Mehmet Güven Ayhan Arda Serkan Nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şifreli di mi trt star mtar vermiyor -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Rikkie said: Şifreli di mi trt star mtar vermiyor -.- Lig TV veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Alamaıyz bence bu maçı. Saçma bir kadro var yine sakatlıktan yeni çıkan mı bu sezon toplasan 4 maçta forma giyen mi ne ararsan var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 g.birliği çok kötü bence. gs nin alması gereken bir maç, ki bence alır. şimdi ben alır dedim ya gs 10 tane yer benim inadıma. ne desem tersi oluyo zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şaka gibi ya. Topu rakip ceza sahasının yanına kadar götürdük, sonra geri paslarla kaleciye kadar geldi. Sonra üstüne adamlara topu verdik ve atak yaptırdık. Şaka gibi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Nonda zaten gitsin atsın kendini yüksek bi yerden. Ankaraspor maçında bi gol kaçırmış dillere destan. Ofsayt yok, defans yok, yürüye yürüye ceza sahasına girdi, kalecinin üzerine vurdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Adamın hakkını yeme tek pozisyon için, fena forvet değil yani o da. O değil de biri acilen Arda'ya şut çekmeyi öğretmeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bak yine kaçırdı bi şut dışarı attı aynı yerden. Hayır çekemiyosan pas ver yani Serkan çok güzel çapraz koşu yapmıştı verse gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Attı Gençler, 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!! 1-0 yeniliyoruz. Hak etmiştik bunu. Mal gibi oynuyorlar ezikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray Maç bitti. Sahada 2 takımı da pek beğenmedim ama Gençlerbirliği daha etkili gözüktü ve daha çok mücadele etti, istedi. 2.maçta Galatasaray'ın finale yükseleceğini, Kayserispor'un kupayı alacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 1-Saha patates tarlasıydı 2-Yeter şu eksiklerden çektiklerimiz Hakan Şükür namaz kıl maçlardan önce ulaan! 3-Feldkamp takımın başında değilken süt dökmüş kedi gibi oynuyorlar 4-Bunların hiçbiri bahane olamaz be ne dandik futbol oynadı takım acil yeni teknink direktör lazım bi ay bu Ahmet Akcan'la yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 uzun zamandır izledigim en sıkıcı mactı, sabaha kadar oynansa gol olmayacak gibiydi saolsun sabri heyecan getirmiş maça. rovansta alırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 nileppezdel said: 1-Saha patates tarlasıydı 2-Yeter şu eksiklerden çektiklerimiz Hakan Şükür namaz kıl maçlardan önce ulaan! 3-Feldkamp takımın başında değilken süt dökmüş kedi gibi oynuyorlar 4-Bunların hiçbiri bahane olamaz be ne dandik futbol oynadı takım acil yeni teknink direktör lazım bi ay bu Ahmet Akcan'la yürümez. Ahmet Akcan'la bu takım 3. veya 4. olur. Kalli'nin dönmesi için Galatasaraylılar dua etsin. Bazen kötü oynuyordu takım ama mücadele ediyordu. Bu kadar mücadele etmeyen Galatasaray görmedim, ben bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 said: saolsun sabri heyecan getirmiş maça. Ahahahhaaa :D sandalyeden düşüyodum ya süperdi. Hakkaten de Sabri fark yaratıyor yani takımımızda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ikinci maçta gb nasıl olsa 1 gol atacaktır bu takıma,acaba gs rövanşta 3 tane atabilirmi önemli olan o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mehmet Topla-Song-Ümit Karan oynarsa atar. Yoksa atamaz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sabri saolsun yoktan var etti pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sabriyi kutluyorum muhteşem oyunundan ötürü. ne güzel sevinmiştim kadro dışı kalınca , ama hakan şükür kendisi yetmiyomuş gibi yine takımın başına sardı bu adamı. lig bu ahmet akcanla biraz zor biter. kalli eğer altyapının başına geçerse, iyi oyuncular yetiştirir gs ye çok faydası olur ama bu takımı malesef yaşı dolayısı ile yönetemeyeceği belli oldu. yeni yönetim ne yapıcak görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Maç: Fortis Türkiye Kupası | Yarı Final İkinci Maç Stat: Ali Sami Yen | İstanbul Tarih: 15 Nisan Salı 20:00 Hakem: Hüseyin Göçek bakalım ilk finalist kim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Muhtemelen Galatasaray çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Şimdi izlemeye gidiyorum.Çifte kupa yolunda önemli bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar