Mumu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hadi böyle bir liste hazırlayalım. benim kafamda God of War ve pirates var şu anda. yakında final fantasy geliyor o da bu listeye dalış yapacak muhtemelen. Metal Gear'da oynanması gereken bir oyun sanırım. bildiğinizi yazın, paylaşalım, oynamadığımızı oynayıp bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 -jeanne d'arc (taktik rpg) -disgaea (taktik rpg) -loco roco (garip bişi :P) -ratchet & clank (platform/shooter) -puzzle quest (rpg/puzzle) -world snooker challenge 2007 (bilardo severleri haftalarca oyalayacak bi oyun) -stacked (poker) benim en beğendigim, bitirdiğim ve/veya en cok oynadığım psp oyunlari bunlar. daxter ve god of war henüz oynamadim ama ikisinide denicem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Enginar said: -jeanne d'arc (taktik rpg) -loco roco (garip bişi :P) -ratchet & clank (platform/shooter) god of war patapon metal gear solid star wars battle front:squad (devamini unuttum yada oncesi) daxter lord of the ring tactics dungeon and dragons tactis pes6 def jam: take over ny burnout serisi DMC(gelio) OBLIVION(iptal edildi yada ertelendi) STAR WARS:FORCE UNLEASHED (gelio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bu topicin ds versiyonu çok işime yarardıda şimdi açarsam laf edersiniz özenti fanboi diye,bikaç ay sonra açiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben 5 aydır pspi açmıyorum. breah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mayhem verde biz oynayalım ozaman tozlanacağına. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 daha yeni bir psp kullanıcısı olarak topu topu 3-5 oyun oynadım ama.. tekken: dark resurrection da çok iyi oyun kanımca. hatta türün müdavimleri için pırlanta değerinde geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bleach Heat The Soul 4 (5. geliyor daha güzzel olarak) Burnout Dominator iyi sardı beni bu aralar. Vallhala adında bir rpg oyunu var aslıdna dungeona git adam kes mantığında bir rpg ama ben eğlendim farklı bir yapısı var. Onun dışında burda sayılanların çoğunada bulaşmış durumdayıma ma henüz Pirates deneme fırsatım olmadı. Şöyle geniş bir zaman ayırmayı planlıyorum elimdekiler bitince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 puzzle quest diyorum. Su anda xbox live dan indirdim full surumunu paraya kiyip, muthis zevkli bir oyun, herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Valla 80-90 tane oyun falan indirmiştim zamanında sarıp çoğu da rpg di ama en çok zevk veren puzzlequest olmuştu. Baya değişik bi oyun şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fight night round 3 GTA vice city stories tekken mortal kombat nfs pro street cod ama en iyi aralarında fight night round 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kesinlikle PATAPON! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 DS in oyun bolluguna alsitiktan sonra pspdeki oyun azligi carpti ama valkyrie profile var ^^ psx de oynamak kismet olmamisti simdi ona abandim ehehehe yeni gelicek olan FF de guzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 crisis core : final fantasy vii muhteşem ama fight night round 3 hiç güzel değil. ps deki hali çok daha iyi bu öylesine bi boks oyunu olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 loco roco ve patapon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bu ay gibi Super Robot Wars A remake'i çıkıcak PSP için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 FF VII : Crisis Core said: Mükemmel yani. Bir konsol oyunundan beklenen her şeyi verdiğini iddia edebilirim. İyi senaryo, baymayan müzikler, görüntüler ve animasyonlar iyi, üstüne üstlük anime hayranı iseniz kat kat daha eğlenceli oluyor. Gönül istiyor ki FF VII 'nin remake i yapılsa pspye. Psxteki grafiklerle oynamak eziyet. Tekken Dark Resurrection Patapon God of War : Chains of Olympus said: Pspnin exclusive oyunu olmuş bu. Çok kısa sürüyor ama gene de deliler gibi bağlıyor başına. Lumines said: Oynamayan ölsün bunu. Tetris tarzı ama biraz daha gelişmiş bir yapıya sahip. Saatlerce oynatıyor kendini. Müzikler ve görsellik mükemmel. Multiplayer özelliği bile var be, daha ne olsun?(Şimdiye kadar multi istatiklerinde lose hanemin de boş oluşu da cabası ahah) Daxter MGS : Portable Ops Burnout Legends said: Dominator falan yalan. Yok legends gibisi. Tamamı bitene kadar günde belli bir saat kendini oynattıran şerefsiz bi oyun bu. Grafikleri dominator kadar iyi değil ama oynanış ve çeşitte binbeşyüz basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Merlinin Kazanı - Crisis Core : Final Fantasy VII incelemesi ben yazdım geçenlerde. psp de oynadığım en iyi iki oyun god of war ve crisis core benim. loco roco ve patapon başka bişey yani çok iyiler ama oyun deyince aklıma bu ikisi geliyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 silent hill origins de pek güzel. Yeni birileri tarafından yapılmış olsada sesler ve mekan tasarımları cidden süper diyebilirim. silent hill 1 den önce geçtiği için de silent hill sever biri için atlanmaması gereken bir oyun bi de oyun aşırı karanlık (her gece 3 den sonra oynadığım için fazla geriliyordum sdffds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Silent Hill her zaman Silent Hill olmuştur benim için. Ve evet bu oyunda dediğin gibi kesinlikle oynanmalı diye düşünüyorum SH severler tarafından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kesinlikle doğru dediniz aklımdan çıkmış silent hill origins. kulaklıkla oynarken gerçekten çok ürktüğüm anlar oldu yani başarılı bi oyun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 serinin diğer oyunları gibi çok derin bi oyun değil ama mekan tasarımları ve ses-müzik kombinasyonu cidden çok aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 alien sydrome diye bisey cektim demin hellgate london in izometrik uzayda geceni gibin fena degil ilk bolumu oynadimda hem DS de hem PSP de izmotrik hack&slash kolay bulunmadigindan atladim hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 crisis core u oynuyorumda şimdi, finallerim olmasına rağmen uyuma aralarımı crisis core a harcıyorum. Enfes olmuş, hele videolar felan cidden abarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yakar finalleri crisis core bide bende ingilizce undub versiyon var japonca seslerin korundugu tadindan yenmiyor (angeal i seslendiren narutodan kakashi misal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar