GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Saat Gece 2:00'dan Beri izliyorum.Ahhh be mükemmel bir gece geçirdim.3 Seriyide izledim içim bir tuaf oldu çok güzel yapmıslar vallahi üçünü birden izleyincede süper oluyor tavsiy ederimm[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 kasar be o kadar yada düşünsene lord of the rings i öyle oturup izliosn ahaha bi gününü vermen lazm :p matrix bayıyo beni nedense güzel film filan ama bayıyo :-/[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Keske sadece The Matrix`i loop etseydin 2 ve 3`u cope at gitsin..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 O kadar da değil. Birinci filmdeki zevki diğerlerinde alamaınca o fiilmler çöplük kategorisine girmezler. Filme bir butun olarak baktığında çok daha farklı duygular alacağından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 03 February 2004 10:35 tarihinde demiş ki: kasar be o kadar yada düşünsene lord of the rings i öyle oturup izliosn ahaha bi gününü vermen lazm :p matrix bayıyo beni nedense güzel film filan ama bayıyo :-/ harbi ha lord of the rings i izlemeye kalsan üçü birden 9-10 saat sürer izleyebilceğin meçhul zaten[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar