Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 apple ürünlerini ve kesinlikle ipod classic 80gb almak isteyenler kaçırmasın derim.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Euro 1.7 iken bile kazık apple lar burda... onu geçtim, MP3 player dışında türkiyede Apple pazarı hala gelişmedi. Apple alacak sebebi yok insanların... Hatta bana kalsa MP3 player da da ipodlardan çok daha kral ürünler var piyasada. Bu işin mucidi creative in tüm MP3 çalarları fiyat/kalite olarak ipodlara on basar..
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 şahsen ben bir tane iMac düşünüyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mayhem said: şahsen ben bir tane iMac düşünüyorum. Ben de düşünüyordum, daha doğrusu düşünüyordum ama, 1- çok pahalı, en alt versiyonunun fiyatına bile 4 çekirdek en kralından sistem kurulum 2- en alt versiyonu da hoşuma gitmiyor. marketlerde flan alıştık 24 e 20 küçük geliyo
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MrMarvelous said: Euro 1.7 iken bile kazık apple lar burda... onu geçtim, MP3 player dışında türkiyede Apple pazarı hala gelişmedi. Apple alacak sebebi yok insanların... Hatta bana kalsa MP3 player da da ipodlardan çok daha kral ürünler var piyasada. Bu işin mucidi creative in tüm MP3 çalarları fiyat/kalite olarak ipodlara on basar.. Aynen. Çok pahalı, haketmiyor bence o fiyatları. Intel'e geçmeden önce hızlıyız bilemmneyiz diye geçiniyolardı, şimdi onu da diyemiyolar, neyse..
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 türkiyede öyle. bence yanlış düşünüyorsunuz. grafiksel kullanım için alacaksanız %100 apple ezer. ki amerikanın %80'i apple kullanıyor onuda belirteyim. hehe.
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MAyhem unide genclerin elinde bile %50 gib bir oranda var ve ofislerde özellikle medya ve reklamcılık dışında genelde bir pc hakimiyeti var su son dönem dizileriyle satışları katlamış olsalar bile %80 gibi mac oranı olucağını hiç zannetmiyorum.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 müzik işleri için mac 10 numaradır. gerisini bilmiyorum :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 amerikada mayhemin dedigi gibi cok mac kullanicisi var ama benim gittigim okulda 16 yasina gelen mustang, bmw gibisinden arabalari cekiyo. ona gore dusunun yani :P
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 gerçekten çok ucuzlamış :P bilmiyorum, genede amerika'ya oranla pahalı sayılır ancak idare eder düzeyde bir kampanya olmuş.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 zaten amerikadaki fiyatlar buradada var aslında. vergiyi çıkarın neredeyse amerikadaki fiyatlara denk geliyor. ha vergi olmasa ne olurdu onu söyleyeyim bilinçli kullanıcılar mac kullanırdı :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Amerikada yaşamıyorsan MAC kullanmayacaksın. Amerikada herhangi bi bilgisayar mağzasına girdiğinde, CompUSA mesela, PC için ne kadar yazılım donanım falan filan varsa bi o kadar da MAC için köşe yapmışlar... piyasaya yeni çıkan her yazılımın her oyunun mac versiyonu da oluyor... garanti, satış sonrası destek falan içinde apple amerika odaklı bir firma... yurt dışında bunu sağlamaları da çok zor şu vakitten sonra... En ucuz macintosh fiyatına en kral PC yi toplamak varken, saçma bence türkiyede mac almak...
Luriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu apple ne yapsa saçma sapan fiyatı oluyo aletin aynısını hatta daha iyisini başka markadan yarı fiyatına felan alıosun neredeyse. ne kadar kampanya yapsalar almam parayı sokakta mı buluyorum.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 imac banada saçmalık gibi geliyo.estetik olarak çok güzelde gerisi fos bence. ben okulda imac kullanıyorum ps ve flash için.pcle pek bi farkı yok bence...
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MrMarvelous said: Amerikada yaşamıyorsan MAC kullanmayacaksın. Amerikada herhangi bi bilgisayar mağzasına girdiğinde, CompUSA mesela, PC için ne kadar yazılım donanım falan filan varsa bi o kadar da MAC için köşe yapmışlar... piyasaya yeni çıkan her yazılımın her oyunun mac versiyonu da oluyor... garanti, satış sonrası destek falan içinde apple amerika odaklı bir firma... yurt dışında bunu sağlamaları da çok zor şu vakitten sonra... En ucuz macintosh fiyatına en kral PC yi toplamak varken, saçma bence türkiyede mac almak... En kral pc nasıl oluyo ? Özellik kıyaslayabilir misin ?
di Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Alakasiz ama bu apple'in 30" monitorunu alsam normal pc ile kullanabiliyo muyum rahat rahat ?
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 30 inch monitörü hangisi oluyor bilmiyorum da ben sırf apple ürünleri satan bir mağazada bi monitörlerini görmüştüm hayvan gibiydi fiyatı da 3k ytl civari bişeydi yani :)
Luriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 o monitörler bilgisayar bildigim kadarıyla monitör degil.
Luriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 evet monitörlerinden hiç görmemiştim varmış. ama 2.5 milyar felan yani.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 micha said: MrMarvelous said: Amerikada yaşamıyorsan MAC kullanmayacaksın. Amerikada herhangi bi bilgisayar mağzasına girdiğinde, CompUSA mesela, PC için ne kadar yazılım donanım falan filan varsa bi o kadar da MAC için köşe yapmışlar... piyasaya yeni çıkan her yazılımın her oyunun mac versiyonu da oluyor... garanti, satış sonrası destek falan içinde apple amerika odaklı bir firma... yurt dışında bunu sağlamaları da çok zor şu vakitten sonra... En ucuz macintosh fiyatına en kral PC yi toplamak varken, saçma bence türkiyede mac almak... En kral pc nasıl oluyo ? Özellik kıyaslayabilir misin ? 2.0 GHZ Intel işlemcili İmac in fiyatı 2.400 YTL civarında, yeni baktım. Bu ne eder? 1900 dolar gibi bişey... Bugün 1200 dolara piyasadaki tüm oyunları yüksek kalitede çalıştıracak en yeni teknolojilere sahip bir PC kasası toplaman mümkün. 1900 dolara bunun 2 CPU lu anakartlı 2 tane Core2Duo lu iyice manyak bi hale de çevirebilirsin...
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 di said: Alakasiz ama bu apple'in 30" monitorunu alsam normal pc ile kullanabiliyo muyum rahat rahat ? en büyük modellerinde bir kısıtlama vardı sanırım, belli hayvan ekran kartlarıyla çalışıyordu sadece. bu arada o LCD ler yolda gördüğümüz, işte bakkalda tuvalette kullandığımız LCD ler ile birebir aynı değil bildiğim kadarıyla farklı bir panel teknolojisiyle üretilen hayvan kaliteli ekranlar.
Öne çıkan mesajlar