b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 çıkalı biraz olmuş ben biraz uzak kaldım ama kullanan var mı?memnun musunuz acaba?stabilite durumunu falan merak ediyorum pro bi servera uygun mu acaba yoksa halen 1.0 mı daha mantıklı bi seçim?
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 rc1 da stabildi zaten. pati uo aylardır açık daha kapanmadı, hem de bizim baya eklentilerimiz falan da oldu ona rağmen :) ama arada ufak buglar falan çıkmıyor mu? çıkıyor.
Hermesus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben scripoter degilim ama Rc02 İçin ciddi ultima bilgisi lazım..Ufak bug falan dan ziyade Ml cidden komplike bir sistem..Tokuna artilerinin düşme şanslarından tutunda Bütün ayarları yapmanız lazım tek tek diyorum.Cidden bütün dengelerini osi standartına getirmedinmi oynuyanlar 1 haftada sıkılır aos gibi degil.Elf dungeonları spawmlar rare bineklerin statları falan filan...Misal Cı Sidhe yi ayarlamadınızmı playera 270 dmg vuruyor..sonra Quiver Dmgları var varda var yane Kur ac gitsin olmuyor.Cidden cok iyi ayarlanması lazım..Peerlesslar..Boss lar elf questleri.Verdikleri gift ler herşey başlı başına kasıntı..Yane Ayarlamadınızmı ..Basit bir questte 3-1 bra verebiliyor..
Aramachus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Buglar olduğu kesin iyi bir scp bilgisi + uo bilgisi gerekli
Hermesus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Tabikide yane sayarsam cidden cok fazla ayarlama yapmak lazım .Rc2.0 her babayigitin harcı degil.Ohooo talismanlarda var yane onalra hiç girmiyim .pef pef pef..Elf dungeonları questler.yeni itemlar perlessler of of of yane bilmiyorsanız hiç girişmeyin derim 500 sayfa okumanız lazım baştan diyim yoksa cidden yane igrenc bir server olur..Aos a hiç benzemiyor cok büyük hataya düşerseniz aos sanarsanız.ML cidden cok komplike bir sistem cok fazla item ve cok baglantılı birbirne ..quiver dmg lar var .Elflerin kıyafetleri sonra special ability ler falan herşey degişik..craftable minor artifactlar ..Yani kolay degil.Yalnız bir yer bu işi yapıyor cidden reklama girmesin ama cidden takdir ettim.Bire bir gidiyorlar osiye helal olsun ben sanmıyordum pek publishleri bile osi ile gidiyor..yani yokmu eksiklikleri var ama cidden ultimayı biliyorlar eger yardım sitiyorsan oranın ownerı scripterı zaten yardım eder ML konusunda.uzun süreden beri uostratics okuyabilen staff görünce takdir etmek geldi içimden..Cidden acayipde iyi oyuncu kitlesi var sanırım cogu serverda bu akdar kaliteli oyuncu kitlesi toplanmamıştır..Öm atarsanız siteyi verebilirim..Reklam unusru olmasın
Hermesus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Runuo derken neyi kasteddin ..Aos Sürümümü yoksa Mondains legacy mi ? ML ise tek server var işi bilen kayipdiyarlar.osiye bire bir gidiyorlar..Gitmeye çalışıyorlar en azından.Ve bir cok serverdan cok daha iyi yapıyorlar..Gir bakh bir.Aos dersen valla aos durumu cok feci görüyorum ben.Kim 500 k ister at yarışı ve bilimum acayip eventleri quest başlıgı altında topluyan mantıklar var.Aos serverı acanlar varsa bile benim şahsi fikrim quest in anlamını bilmiyen staff larla işim olmaz.ya bu oyunu eskiden 13 yaşında oynuyan adam bile wuestin ne oldugunu bilirdi.Şimdi ise Acayip kötü bir kitle oluştu.Herkes bir önceki oynadıgı serverin ultima oldugunu sanıyor.Yane BErbat cahil ve Abidik gubidik insanlarla dolmuş.Guild isimleri nickle Cidden acıyarak bakıyorum..şu anda tr de en kaliteli player toplulugu Kd (kayipdiyarlarda) bunca sosyal sorunu olan adamın ultima oyuncusuyum diye gezindigi bir ortamda bu kadar kaliteli playerın bir araya gelmesi mucize diyorum..
Öne çıkan mesajlar