Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Aradım bulamadım. Sanırım konu açılmamış. Doğrusu bende bu sabah Evil Avatar'da öğrendim. Prensi kimin oynayacağı belli olmuş...

said:

Prince of Persia to Play Prince of Persia in Prince of Persia

Normally, we're not in favor of stunt casting, but this may be almost too good to pass up. IESB.net got its hands on a casting survey that was circulated asking participants who they'd select to play the titular role in an upcoming film version of Prince of Persia. Their top pick (by an impressive margin) was David Zandi, an actor and movie executive who is, himself, a Persian prince.

http://www.joystiq.com/2008/03/17/survey-favors-persian-prince-for-prince-of-persia-role/

Bir de şu resim çok komiğime gitti

Sosyal ağlarda paylaş

LOL diyor ki yazida, hani okusaydiniz... Anket yapilmis, David Zandi cikmis sonuc olarak. Kendisi zaten Persli bir prensmis. Konuyu acan arkadas da internette bakin bi de bu poster dolasiyo cok komik di mi diye eklemis, hani will smith oynayacak diye degil, komik oldugu icin... Sadece postere bakip yorum yapma nereye kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
Hollywood Reporter sitesinin haberine göre Prince of Persia: Sands of Time'ın filminde prens rolünü Donnie Darko ve Brokeback Mountain filmleriyle tanıdığımız Jake Gyllenhaal üstlenecek. Ayrıca sitede prenses rölünü Gemma Arterton'ın oynayacağı da belirtiliyor.

Prince of Persia: Sands of Time'ın çekimlerine ise Haziran ayının ortalarında Fas'ta başlanacak. Mike Newell tarafından yönetilecek filmin yapımcılığını Jerry Bruckheimer üstlenecek ve film Disney tarafından gösterime sunulacak. 2009 yılında gösterime girmesi beklenen filmin senaryosunun bir kısmı ise Prince of Persia efsanesinin yaratıcısı Jordan Mechner tarafından yazılıyor.

Geçen ay Orlando Bloom'un prensi oynayacağı dedikodularının yalanlanmasından sonra bu haber bize doğru gibi geliyor, yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...