ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Aradım bulamadım. Sanırım konu açılmamış. Doğrusu bende bu sabah Evil Avatar'da öğrendim. Prensi kimin oynayacağı belli olmuş... said: Prince of Persia to Play Prince of Persia in Prince of Persia Normally, we're not in favor of stunt casting, but this may be almost too good to pass up. IESB.net got its hands on a casting survey that was circulated asking participants who they'd select to play the titular role in an upcoming film version of Prince of Persia. Their top pick (by an impressive margin) was David Zandi, an actor and movie executive who is, himself, a Persian prince. http://www.joystiq.com/2008/03/17/survey-favors-persian-prince-for-prince-of-persia-role/ Bir de şu resim çok komiğime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 daha iyisi olamazdı oyuncu tercihi olarak; ama o saçları değişmesi lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bi an uwe boll mu diye korktum, sonra gecti. Yalniz bu hadise will smith in "fresh prince" lakabindan cikan bi geyik olmasin? imdb de gozukmuyor will smith in filmografisinde... Ama gercekse will smith super secim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Fresh yazmasa inanırdım da şimdi içime bi kurt düştü. Feyk gibin duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 will smith süpermiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 aga prince beyaz bu bir will smith zenci bu iki prince arap bile deil bildigin sut beyaz bu uc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Köşede Turkish Delight mı yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bone prens pers ne beyazı beyaz prens 20 sene öncede kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Image:ST_Prince_of_Persia.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c3/Prince_of_Persia_for_SAM_Coup%C3%A9_screenshot.png sut beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bariz feyk bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 20 SENE ÖNCE O! aman mame oynuyodum caps olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 LOL diyor ki yazida, hani okusaydiniz... Anket yapilmis, David Zandi cikmis sonuc olarak. Kendisi zaten Persli bir prensmis. Konuyu acan arkadas da internette bakin bi de bu poster dolasiyo cok komik di mi diye eklemis, hani will smith oynayacak diye degil, komik oldugu icin... Sadece postere bakip yorum yapma nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 said: The Rock as Dj Jazzy Jafir, Ricardo Montalban as The Vizier Poster çok hoşmuş gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 olsa iyi olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kazıklara düşünce çıkan o sesi kullansınlar filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 will smith deil legolas oynicak adamin adi neydi unuttum gloom mu bloom mu öle bişeydi edit: oda arkadasimin dedine gore orlano bloom'muş ve ayrica gloom da bi pokémonmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 said: Hollywood Reporter sitesinin haberine göre Prince of Persia: Sands of Time'ın filminde prens rolünü Donnie Darko ve Brokeback Mountain filmleriyle tanıdığımız Jake Gyllenhaal üstlenecek. Ayrıca sitede prenses rölünü Gemma Arterton'ın oynayacağı da belirtiliyor. Prince of Persia: Sands of Time'ın çekimlerine ise Haziran ayının ortalarında Fas'ta başlanacak. Mike Newell tarafından yönetilecek filmin yapımcılığını Jerry Bruckheimer üstlenecek ve film Disney tarafından gösterime sunulacak. 2009 yılında gösterime girmesi beklenen filmin senaryosunun bir kısmı ise Prince of Persia efsanesinin yaratıcısı Jordan Mechner tarafından yazılıyor. Geçen ay Orlando Bloom'un prensi oynayacağı dedikodularının yalanlanmasından sonra bu haber bize doğru gibi geliyor, yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Jake gylenhall ya da nasıl yazılıyorsa soyadı artık, sarışın diye hatırlıyorum ben. Sarışın bond olur, ama sarışın prens olmaz bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bence dominic west'e mavi lens uyar yani. Adamı sevmem o ayrı. resim http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/img/0/01ed56f81324004i3.jpg Aksiyon sahneleri nasıl olur onu bilemem ama onun içinde Banlieue 13' teki leito süper gider resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 cuk oturmuş will smith safds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Will smith kaldırım tadında biryerlerde ilerleyecek mi film boyunca ne yapacak? Tüm film ixir içmek halılı mekanlarda koşturmak mı olacak fikri olan varsa teşekkür ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Arkadaşlar Will Smith değil seçilen kişi David Zandi orda sadece posterin komik olduğunu ve hoşuna gittiğini belirterek yazının altına koymuşlar. Yazıları okumadan resimlere bakanlardan mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Seçilen kişi david de değil. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Jake Gyllenhaal ... Dastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 topik acilmis mi bulamadim direk su linki veriyim:http://www.thenonsense.com/2008/08/pics-of-jake-gyllenhaal-as-the-prince-of-persia/ Jake Gyllenhaal oynuyomus prensi, iyi olacaga benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar