roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Çok lazım. Cidden. Yurdun interneti efsane olmuş, 4096 interneti 95 kişi ve çevre halkı kullanınca bize net kalmıyo. Pati bile zar zor açılıyore. Ekşi sözlük bile okuyamıyosun yaa. Yükleniyo yükleniyo. Çevredeki kablosuz vayrlıs ağları kırmayı denedik ama hiçbirimizin laptopunun vayrlıs anten dalga motoru programın desteklediği çipsetlerden değl. İçimizde patladı o da. Lütfen, biraz ya ufacık. İnternete girmek istiyorum. Ben de youtube dan video izlemek istiyorum, torrent de 1323 kb görmek istiyorum. "Ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum, ben de 3 dil biliyoırum." Biliyorum bu mesaj da gitmeyecek. AQua, BQua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 4096yı ben tek başıma kullanıyom. hahahA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 spağın selamı var sana http://www.plexoft.com/SBF/images/spock2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fede aynisindan bendede war ya su anda 300 le dl yapyorum ayni anda video.googledan video izliyorum HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 pencereni aç perdeni arala gireceğim rüyalarına sevişeceğiz sabahlara kadar sırf inat senin cici babanaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fede said: 4096yı ben tek başıma kullanıyom. hahahA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yok bu bu gence yardım edip kablosuz vayrlıs sinyallerini Kocaeli Cumhuriyet Öğrenci Yurdu Kat 1 Oda 3 e doğru yönlendirecek bir babayiğit heö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 2k var bendede negzel 70msle wow oynuyorum :) youtube acılmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 roket adam said: fede said: 4096yı ben tek başıma kullanıyom. hahahA ahahaha süper gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar