Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Evet fb yenerse galatasaray için avantajlı olacak sanıyorum yada en iyisi berabere bitmesi diyorum ama fenerede puan lazım zor bir seçim...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Fenerbahçe yenecektir çünkü *!KADIKÖYÜN RÜZGARI SERT ESER*[hline]TeMeL AtA BiNMeYe BaYiLiRMiS BiR GüN At TeMeLe BiNMiS TeMeL YiNe BaYiLMiS :)
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ehuae sen secmicen ama futbolcular sececek :P ben diorumkiii 4-1 yencek bjk :P[hline]Raid3r-19016599
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Evet kadıköy faktörüde var :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ilk 11im su olacak ...............rüstü................ fatih....ümit.....mirkovic.....apo .......h.bayraktar....johnson... ali gunes...ceyhun....tuncay ..............serhat........... gol gecikirse ...............rüstü................ fatih....ümit.....mirkovic.....apo .......h.bayraktar....stevic... ortega...ceyhun.....tuncay .................serhat.......... bjklilerdende kadrolari bekliyorum[hline] [Bu mesaj dehsetkarizma tarafından 01 Şubat 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 şükrü saraçoğlu stadında oynanan 36 fb-bjk macında fb 11 kez kazandı, 9 beraberlik oldu, besiktas ise 16 kez kazandı. stad yenilendi gerci ona lafımız yok :P kadro tahminim: cordoba tolga zago ali kaan tayfur tümer ahmet ibo pancu ilhan[hline]Raid3r-19016599
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 evet dogru ehe ama gs fener maclarına 5-0 yenik baslio zaten nası bi kompleksse artık :) bu mac olabilir hersey ya sonucta derbi fb-gs macları dısındaki derbilerin sonucu kestirilemez önceden :P[hline]Raid3r-19016599
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 istatistiklere devam o zaman şubat aylarında oynanan 20 fb-bjk maçının 9 unu beşiktaş kazanmış 5 maç berabere bitmiş 6 maçı fener kazanabilmiş.. saracoglunun rüzgarı sertse inönüye daha gelmemişsiniz siz..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!!
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ortegayı ilk 11 e alırsa ne kadar otoritesiz bi insan olduunu gösterir oğuz.. adam kafasına göre gitisn arjantine istedii zaman gelsin antremana çıksın sende al onu ödüllendir en önemli maçta oynat.. yok öyle şey kandırmışlar sizi..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 nukem bende 2-0 diye diye geziyodum walla aklın yolu birdir ne diim..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 beşiktaş klasik formasyonuyla çıkıcak ama klasik formasyon u Lucescu detay manyağı yapıcak yine muhtemelen :) fener de beşiktaşın kapalı olacağından ve sahasının avantajıyla baya ofansif çıkıcak maça.Ronaldo olsaydı gözüm kapalı beşiktaş alır diyebilirdim.Şimdi beraberlik yada beşiktaş ağırlıklı gibi gözüküyo ama derbi bu herşey olur[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 suan itibariyle orteganin idmanlarindaki performansini bilmiyoruz ceyhun oldukca formda eger oguz cetin ortegayi ilk onbirde oynatirsa kararina saygi duyarim iyi bir ortega besiktasin agresif defans oyuncularina kirmizi kart gordurebilir hakem ali aydin kartlarina sik kullanir mirkovic son hazirlik macinda sakatliktan yeni cikmasina ragmen formdaydi ilhan mansizi rahatlikla tutabileceginden eminim[hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Yıldızlar yarışıyor diyebilirmiyiz ;) Peki eskiler oynayamayacak falan dedi kuzenler bugun doğrumudur bu :( :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 eskiler? yeniler demek istedin herhalde :) yeniler oynayamicak[hline]Raid3r-19016599
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: orc_lord, 02 Şubat 2003 01:32 tarihinde demiş ki: Yıldızlar yarışıyor diyebilirmiyiz ;) Peki eskiler oynayamayacak falan dedi kuzenler bugun doğrumudur bu :( :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* evet ne yazıkki eskiler oynayamıyo.. fb 4 kişiyle çıkıcak sahaya beşiktaş ise 2 kişiyle.. lol[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! [Bu mesaj Mumu tarafından 02 Şubat 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Raid3r, 02 Şubat 2003 01:42 tarihinde demiş ki: eskiler? yeniler demek istedin herhalde :) yeniler oynayamicak[hline]Raid3r-19016599 Up.. Umarım açıklayıcı olmuştur... Yenilerin oynayamaması kötü oldu belkide türklerin en büyük eksiği paslarda biraz bencil olması mesela bilmiyorum kocaeli-fb maçını seyrettinizmi ama orada besçasnik bir sürü pas verdi ve gole doğru ii adımlar attırdı diyebiliriz orada bir türk olsaydı bence kendi atmaya çalışırdı :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bu arada 89.dk sergen gircek opyuna 90 da frikikten atıcak eahue[hline]Raid3r-19016599
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ehaeh atar walla adamın genlerinde war 90'da fenere frikik atmak..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!!
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 evvelkini unutmadik hala ama bugun 90'da atsada o gol bjk'ye yetmeyen bir gol niteliginde olur :) kimler geliyor maca ?
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ehehe son yıllarda fb yi yendikten sonra teknik direktörleri gitti.Şimdi de yenekte oğuz gitsin :D[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
nonos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 telsim(okul) tribündeyim ben gelen varsa beraber gidebiliriz tuzla grubunun yanında olurum büyük ihtimalle yada setin önünde
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ust maratondayim gelen varsa haber versin gorusebiliriz.
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 gonlumuz besiktastan yana:) her nekadar besiktaslı olmasakta.[hline] click here join the war
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 vay bea beklediğimden çok bjkli çıktı ben fb diyorum iddayada girdim neyse saatler kaldı seyredemiyicem maçı nette canlı veren yer varmı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Öne çıkan mesajlar