MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 3 senedir spor salonuna gidiyorum. Ciddi anlamda vücut geliştirmeye başlayalı 1.5-2 sene olmuştur... Yataktan kalktığımda nerdeyse bütün kemiklerim kütürder oldu. Ayak bileklerimden diz kapaklarıma kadar. Sonra salonda streching hareketleri yaparken omuzlarımdan sırtımdan falan kıtır kıtır kemik sesleri geliyor... bu spora başlamadan önce olmazdı... Şimdi bu normal bişey mi? Anormal ise nedendir, nasıl durdurabilir/azaltabilirim.... Bana zararlı gibime geliyor çünkü. Sağ dizim mesela ağrıyor böyle kireçlenmiş gibi. Merdiven inerken çıkarken falan. Ama daha yaş 20, ne kireçlenmesi? üstelik bu kadar koşup hareket etmeme rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Spordan önce ve sonra açma/germe hareketlerini tam anlamıyla yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 önce mutlaka yapıyorum... sonrayı aksattığım oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 az da olsa bi kireçlenme olmuş gibi bi doktora göstersen iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bende de var. doktora gitmiştim. kütürdeme acı yapmadığı sürece normal dedi. muay thai antremanlarından sonra olmuştu benimki. kalsiyum fazlası olursa oluyomuş genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Doktora görünmelisin. Tavsiyem de sakın ihmal etme açma - germe hareketlerini. Daha bugün ihmal ettim, yürüyemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ortopedist bakar di mi bu işlere? görüneyim hakikaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bakar neden bakmasın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar