malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Efendim casio serisinin bu en dandik bilimsel hesap makinesinden bahsediyorum hani fiyatları 10-15 ytl arasında gezen klasikleşmiş makine. probabality ve statistics dersi için bana bunun kullanım kılavuzu lazım geldi , internetten bulamadım. bilen var mı?st deviatonundan mean'ine prob ve statistics için işime yarayacak her şeyin gösterimi kabulum. aşama aşama gösterebilirsiniz. bu dersle ilgilenen arkadaşlara böyle bir ricam var ,teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hee biz de o dersi alıyoruz da öyle aman aman hesap makinesine ihtiyaç olmuyor ki :/ gerçi daha başlarında sayılırız ama standart daviation dediğin şey sigma sigma kare =E[x^2] - (E[x])^2 yani mean de bir x^2 yi koycan bir de x i koycan, koycan derken fonksiyonla çarpıp türevini alcan yani fonksiyonla x i çarpıp türevini alcan pdf de.[probability density function] integral xf(x)dx ve integral x^2f(x)dx gibi... sonucun kökünü alacan standart daviation olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tamam bak onların yerlerini ayarladım,sağolasın. makine'de kök 4 ' ü nasıl çıkartırım bak o da içimde uhdedir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 4 e bas sonra orda kökx isareti var ona bas sonra kökünü alacağın sayıyı yaz böyleydi çoğunda. bide arkadaslar bu hesap makinesini bulabileceğim bir yer varmı bi link falan verin lütfen hadi bekliyorum. edik:tamam buldum ya neden elalemi yoruyorsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 cok saol kesh makbule gecti =) makine her yerde var be kirtasiyecilerin cogunda internette var da var yani. internette 8 lira disarda 12 falan .kazik yeme de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 casionun modellerinde genelde sayıyı yazıp M+ ile hafızaya alıyorsun. hafızaya alınca n=1 n=2 gibi hafızada kaç sayı olduğunu gösteren bişi çıkar. sonra makinenin SD modunda shift+2 falan yaparak (ki 2nin üzerinde S-VAR gibi bişi yazması lazım) çıkan ekrandan seçeceksin x ortalama mı istiyosun standart sapma mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 biz de bunu kullaniyoruz da ben ugrasamam yani kendi kafamla daha rahat hesaplarim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 30 tane uzun uzun sayılı ve karman çorman soruya ,45 dakika gibi gerizekalı bir zaman dilimi tayin ederse hoca ; tutuşmaya başlıyor bir tarafların (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ci_co Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benım bır hafta sonra vızem var ve hoca işletmen projesının kabul nu red mı edelecek sekılde soru soracak cozum ıcı hesapmakınası kullanmak gerekıyor ve ben kullana mı yorum nasıl kullanacagıma yardımcı olur sananız sevınırım cok zordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yorungedısı olmasan pdf si var bende uplardım,donersen öm at yollayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 asl nedir, ben biliyorum nasıl kullanılacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 elimle hesaplıyorum guvenmiyorum ! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 2.dereceden 1 bilinmeyenli denklemin koklerini bulmayı bilmiyorum ben bu makinada pdf ye de baktım anlayamadım anlatabilecek varsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 benim de kullananlara bir sorum olacak. bu makina ile iterasyon yapılabileceğini iddia etti asistanımız, ama nasıldır çözemedik. var mıdır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Fx-82MS'nin equation solver veya matrix ozelligi oldugunu hic sanmiyorum, kitapcigina bir bakin bence. Bende 83ES var, ikisi de yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 keklediler bizi o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar