FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fatura arayan tarafa girmiyo mu, neden aranan taraf kısa kesiyo ki reklamlarda? mal mı bunlar? ayrıca işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arayanın biri oğlu bir annesi biri karısı. Ha ona girmiş ha diğerlerine. Aslanlı reklama uymuyor bu teori ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ona benzer bi reklamı avea yaptı o daha mantıklı sabun koyun falan olayı tamam ondada firma nasıl bir firmaysa hem koyun satıyor hem sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çok saçma hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 FromTheHell said: fatura arayan tarafa girmiyo mu, neden aranan taraf kısa kesiyo ki reklamlarda? mal mı bunlar? ayrıca işim yok sanırım şirket hattı gibi bişi patron hemen kapıo attım valalhi ama bende farketmiştim öle hatırladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 -beşizimiz olacakmış aşkım -çokmuş ya.. sddsasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 -aslan kaçtı -çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 -anne ben avstıryaya gidiyom -sle yürrüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 izledik arkadaşlar, yazmanıza gerek yok. ayrıca SANANE LAN KAPAR KAPAR demek istedim ama o kadar samımı degılım topic'i açanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben beğendiğim için yazdım sanane ki ? alla alla asddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 güzel reklamlar lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben beğendiğim için yazdım arkadaşlar. lafını beğendiğim için tekrarladım bende. hadi biri de bu yazdıgımı beğensin oluşan voltrandan forum göçsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Son çıkan ikisini beğenmedim, önceki üçü bence çok başarılı. Anlatıyor olayını zaten. -Anne ben Afrika'ya taşınıyorum. -Ay çok uzak. Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar