Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben de çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 naptınız gençler geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçmiş olsun nasıl geçti gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hade bakalım hayırlısı şimdi daha zor bir dönem başlıyor :F acaba kaçıncı oldum, acaba buraya girebilir miyim acaba 1.tercihime girdim mi acaba kayıt işi nasıl olacak, yurt çıkacak mı :F + bu arada açıklayacağım gerçek şu idi; dershaneler moral olsun diye son sınavları aşırı kolay soruyor yani son sınavlarda yüksek puan almanız tamamen moral amaçlıydı ezüqler sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Aşırı kolaydı, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 finalin denemeleri hiç ölçü değilmiş onu anladım mat2 nin final denemeleriyle alakası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 NERESİ KOALY ŞEREFSİZ. başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Limit ve türevden yanılmıyorsam toplam 2-3 soru vardı, o üzücü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 dün gece uyumadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türev limit 5 tane fln vardı ya galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türev kolaydı da mal mal geo soruları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Pyro said: Limit ve türevden yanılmıyorsam toplam 2-3 soru vardı, o üzücü oldu.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Pyro said: Aşırı kolaydı, cidden. bunada +1 ama çok mu iyi geçti? hayır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 benim işim bölüm 1 leydi çok kolaydı (bu arada sabah evden flemenko dinleyip çıktım, direk performasa artı :D) şimdi asıl zor kısım geliyor, bütün yaz çizim çalışmak -_- edit: herkeze geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krizantem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 birinci bölüm çok kolaydı evet. ama ikinci bölüm ve özellikle mat2 bence çok zordu. beni mahveden de mat2 oldu zaten. olsun ama istediğim yere girebiliyorum inşallah :D başlık ilk açıldığında yazdığım mesaja, "bence yapacaksın" tarzında yaklaşan arkadaşlara çok sağolmalarını emrediyorum. umarım herkesin gönlünden geçen olmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 lan bi topic açtım amma hit yaptı bee yürü bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu sene gireccek olanlar az kaldı ha kaç ay kaldı şurada? 10 mu? 10 buçuk olsun hadi.. Çalışın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar