asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Okul puanına bakar. Biraz daha yükselt puanını geçen seneye göre 77 okul puanı ile girermişsin 260 ile ikinci öğretime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 acayip sıkıldım ben ya uzun zamandır çalışmıyorum. sınavlara girmek dışında dersaneye falan da gitmiyorum. bütün gün boş boş oturuyorum ama derse de bir türlü başlayamıyorum. zaten puanlarımda 2 aydır aynı. artık bi motivasyon,bi gaz gelse çalışsam biraz yoksa giremicem zaten istediğim yere. üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi herkes aynı demek ki ya. önceden öküz gibi çalışanlar haricinde herkes senle aynı şeyi söylüyo ben de dahil. kurbanlık koyun gibi bekliyoruz kesilcemiz günü heralde. çok sıkılmaktayım. ama ümitsizleşme gircez kazancaz hobarey! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende diyorum bu ÖSSciler yıl boyu MSN e girmedi şimdi her gün MSN deler niye. sıkın dişinizi biraz daha. az kaldı. motive olamıyorsanız boşa geçirdiğiniz günler için sınavdan sonra pişman olacağınızı düşünün. hedefinize tutunmada sorun yaşıyorsanız, ucundan kaçırdığınızı hayal edip korkun. silkinin, çalışın. ama ümitsiz olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 patlicak patlicak comcom tr diorum kacıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Chastise said: Spidee said: Var mı Boğaziçi isteyen? Gelmesi muhtemel olan? Here here. Psikolojinize talibim. Psikoloji olmazsa kendi bölümümü, sosyoloji, de tavsiye ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 280 yapan söylemesin, strese girdim LAN! dsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cidden ya. ben de çok kötü hissediyorum kendimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben bıktım artık ya, her sabah kalk dersaneye git deneme çöz eve gel akşama kadar boş boş otur, yatarken de vicdan azabı çek ulan kaç gün kaldı şurda yaptığın iş mi insan bi kitap açar gün boyu diye. olsun bitsin kurtulayım artık , 2. sene sonunda çekilmez bir hale geliyomuş öss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Denemeye girdim WoW oynadım, 2 saat uyudum şimdi yıllık yazısı yazmam gerekiyor peff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ardeth said: fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim. istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay. 5 aydır bağırıyorum burda fiziğiseviyorum okuyacam ama gelecek endişem var çap yapmam yada ünide kalmam lazım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ardeth said: fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim. istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay. 5 aydır bağırıyorum burda fiziği seviyorum okuyacam ama gelecek endişem var çap yapmam yada ünide kalmam lazım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sage said: Denemeye girdim WoW oynadım, 2 saat uyudum şimdi yıllık yazısı yazmam gerekiyor peff. yıllıklaro yazalı biz öeh baya oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aa double post Ardeth silersen birini sevinirim =) (hayır post kasmıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adam dpost olcaı içine doğmus öte yandan yalnız. edit yok mesajda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende çalışamıorm ya şunun şurasında 1 hfta daha çalışcam bu kadar zor olmaması lazım sırtıma biri oturuo sanki ders çalışmak için kalkıcaım zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Son hafta ders mi çalışılır hala? Git birer deneme çöz 2-3 gün, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 günde 2 deneme çözüyorum ben mesela. ama ev fazla rahat streste yok. puanlar fazla fazla geliyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sabah deneme çözüorm akşamda yapamadııım konuyu çalışmam lazım ama yok yok çalışamıorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ya o değil ben 3 hafta önce falan günde 2 deneme çözüyodum artık 1i bile çözmüyorum. bugün dersanede deneme vardı yarıda bıraktım çıktım falan. yarın öbür gün de yalan zaten hala da çıkmış sorulara başlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Geçen ben de denemede hayal kurdum. Soru çözmeyi unuttum. DErtliyim zaten, psikolojim bozuldu, paranoyaklaştım delirmek üzereyim. Tam sınava girecekken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Arkadaşlar heyecan yapmanıza gerek yok, çoğunuz zaten ders çalışmanız gereken saatleri bilgisayar veya televizyon başında ya da dışarıda gezerek, kız arkadaşınızla telefonda konuşarak geçirdiğinizden kazanamayacaksınız. Kazanan arkadaşların da çoğu istedikleri yere giremeyecekler, hayatları boyunca mutsuz olacaklar. Zaten istediği yeri kazanacak adam forumda bu kadar vakit harcamıyor zaten, o yüzden sakin olun, rahatlayın. Önünüzde çok daha kötü günler var, bugünlerin tadını çıkarın, uykusuz kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ahahhaha iyi geldi :) Yok abi ben bırakmıştım patiyi baya, sonra baktım olmuyo. Mat2'yi ezberleyemiyorum, puan geleceği yok. Bugğnlerin tadını çıkarayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 katılıyorum lan tamamen helal. arada bi facebook profilime bakayım, paticikte ne olmus bi gireyim, youtube'da bi video izliyim, dur bi arkadasa sms atayım gnctrkcll de sms beleşmiş , lostun yeni bölümü cıktı izliyim derken geçen boşa vakitleriniz yüzünden öss'de yapamayacagınız sorular sizi hayata küstürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 benim sorunum daha kötü etrafımdaki insanlar çalışıp durduğu için sosyal bişeyler de çok yapmadım ki :p böyle boş boş takılıp sıkılıyorum bütün gün uykunuzdan olmayın demişsin günde 14 saat falan uyuyorum ben rahat edit:uyku dedim de aklıma geldi yatiyim ebn bari.yarın sabah da deneme varmış galiba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar