Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

acayip sıkıldım ben ya uzun zamandır çalışmıyorum.
sınavlara girmek dışında dersaneye falan da gitmiyorum.
bütün gün boş boş oturuyorum ama derse de bir türlü başlayamıyorum.
zaten puanlarımda 2 aydır aynı.
artık bi motivasyon,bi gaz gelse çalışsam biraz yoksa giremicem zaten istediğim yere.
üf
Sosyal ağlarda paylaş

bende diyorum bu ÖSSciler yıl boyu MSN e girmedi şimdi her gün MSN deler niye.

sıkın dişinizi biraz daha. az kaldı. motive olamıyorsanız boşa geçirdiğiniz günler için sınavdan sonra pişman olacağınızı düşünün. hedefinize tutunmada sorun yaşıyorsanız, ucundan kaçırdığınızı hayal edip korkun. silkinin, çalışın.

ama ümitsiz olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim.

istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay.

5 aydır bağırıyorum burda fiziğiseviyorum okuyacam ama gelecek endişem var çap yapmam yada ünide kalmam lazım diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim.

istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay.

5 aydır bağırıyorum burda fiziği seviyorum okuyacam ama gelecek endişem var çap yapmam yada ünide kalmam lazım diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar heyecan yapmanıza gerek yok, çoğunuz zaten ders çalışmanız gereken saatleri bilgisayar veya televizyon başında ya da dışarıda gezerek, kız arkadaşınızla telefonda konuşarak geçirdiğinizden kazanamayacaksınız.

Kazanan arkadaşların da çoğu istedikleri yere giremeyecekler, hayatları boyunca mutsuz olacaklar. Zaten istediği yeri kazanacak adam forumda bu kadar vakit harcamıyor zaten, o yüzden sakin olun, rahatlayın.

Önünüzde çok daha kötü günler var, bugünlerin tadını çıkarın, uykusuz kalmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum lan tamamen helal.
arada bi facebook profilime bakayım, paticikte ne olmus bi gireyim, youtube'da bi video izliyim, dur bi arkadasa sms atayım gnctrkcll de sms beleşmiş , lostun yeni bölümü cıktı izliyim derken geçen boşa vakitleriniz yüzünden öss'de yapamayacagınız sorular sizi hayata küstürmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sorunum daha kötü
etrafımdaki insanlar çalışıp durduğu için sosyal bişeyler de çok yapmadım ki :p
böyle boş boş takılıp sıkılıyorum bütün gün
uykunuzdan olmayın demişsin günde 14 saat falan uyuyorum ben rahat
edit:uyku dedim de aklıma geldi yatiyim ebn bari.yarın sabah da deneme varmış galiba zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...