Sage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Senenin başından beri her sınavda 15-20 tane çok basit dikkatsizlik hatası yaptım. Eksiksiz... Her sınav.. Her sınav bir sonraki sınavda yapmam diye idare ettim.. Artık yok abi olmicak.. Patladım yani kısaca. Diğerlerine başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Var mı Boğaziçi isteyen? Gelmesi muhtemel olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 isteyen vardır tabi, istenmez mi boğaziçi :P benim mühendislikler arasında inşaat'a girme ihtimalim var gibi, diğer mühendislikler okul puanım yüzünden yalan oluyor, 295 falan yapmam lazım onlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 okul puanı bana da engel. çok action yaşadım okulda. boğaziçi'ne de sık sık gezmeye geliyorum. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Gelin gelin, beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 erucalavera said: okul puanım yüzünden yalan oluyor nedensee benim de derdim aynı sddf. benim puanın hatta eruyla bizim puanın düşüklüğünün bizden kaynakladıgına inanmıyorum. lanet olasıca okul diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sondan 5. mi 6. mı ne olmuştum ben okulda, 72 gelmişti okul puanı. Size kaç geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok ben o kadar sonlarda değildim sdfd. 67 falan geliyor sanırım. ama mesela antalyadaki baska bi anadolu lisesinde benimle aynı diploma notu olan bi arkadasımın okul puanı 75 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 FM olunca okul puanı baya etkiliyor aslında evet, bölümlerin puanları çok yüksek olduğu için. EA olduğunda 3-4 soru daha yapıp o açığı kapatırım diyebilecek lüksün oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Benim 77-78 gibi bişi geliyor 0.8le çarpınca. Tek artım orası. Öss 2006ya baktım iyi geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Var mı Boğaziçi isteyen? Gelmesi muhtemel olan? olmaz mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Sondan 5. mi 6. mı ne olmuştum ben okulda, 72 gelmişti okul puanı. Size kaç geliyor? 70 geldi. ama bizim dönem gerizekalıydı. topluca herkes salak yani. okul puanı düştü bu yüzden eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ferrero said: Spidee said: Sondan 5. mi 6. mı ne olmuştum ben okulda, 72 gelmişti okul puanı. Size kaç geliyor? 70 geldi. ama bizim dönem gerizekalıydı. topluca herkes salak yani. okul puanı düştü bu yüzden eheh. 53 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oy oyy.. senin baya kötüymüş. ben kendimi en kötü sanıyodum :S benim 3-4 dersim 53ten 54ten 2 düştü. burdan hocalarıma sevgilerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dönemde 240. falanım 70-75 arası bir şey gelecek heralde. ama ben yine de 70 hesaplıyorum nolur nolmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Spidee said: Var mı Boğaziçi isteyen? Gelmesi muhtemel olan? BOUN Fizik gelebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 vay lan ben de sorayım, bilkente gelcek olan var mı? yoğunluk bakımından en çok pati olan okul sabancıdan sonra bilkent haberiniz olsun. ne boka yarıcaksa o da ayrı mesele. bi hayrını görmedim daha asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim. istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 geçişler kolaysa geleyim fiziğe? ama fizikte kalırsam deliririm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Oh be! Bugün femin sınavına girdim. O kadar aptalca işlem hata yapmama rağmen 280ini gördüm :). İyi moral oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 cumartesi deneme sınavına giricem iyi bi puan alırsam baya moral olur sınava girmeden önce. cumartesi günkü sınav hariç dier sınavlarda baya zorluolar o yüzden gitmiorum 3 gündür zaten hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Spidee said: Var mı Boğaziçi isteyen? Gelmesi muhtemel olan? Here here. Psikolojinize talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 edit: düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 273-280 arası gidip geliorm say-2 de benim minimum 80-81 e ihtiyacım war çok tırsıorum...bu arada fem in denemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 260 ile yıldız makineye girebilme olasılığımı değerlendirmek isteyen varsa bi zahmet cvp...ikinci öğretim de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar