Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Senenin başından beri her sınavda 15-20 tane çok basit dikkatsizlik hatası yaptım. Eksiksiz... Her sınav.. Her sınav bir sonraki sınavda yapmam diye idare ettim.. Artık yok abi olmicak.. Patladım yani kısaca. Diğerlerine başarılar.
Mesaj tarihi:
isteyen vardır tabi, istenmez mi boğaziçi :P
benim mühendislikler arasında inşaat'a girme ihtimalim var gibi, diğer mühendislikler okul puanım yüzünden yalan oluyor, 295 falan yapmam lazım onlar için :D
Mesaj tarihi:
erucalavera said:
okul puanım yüzünden yalan oluyor

nedensee benim de derdim aynı sddf.
benim puanın hatta eruyla bizim puanın düşüklüğünün bizden kaynakladıgına inanmıyorum. lanet olasıca okul diyesim geldi.
Mesaj tarihi:
yok ben o kadar sonlarda değildim sdfd.

67 falan geliyor sanırım. ama mesela antalyadaki baska bi anadolu lisesinde benimle aynı diploma notu olan bi arkadasımın okul puanı 75 =(
Mesaj tarihi:
FM olunca okul puanı baya etkiliyor aslında evet, bölümlerin puanları çok yüksek olduğu için. EA olduğunda 3-4 soru daha yapıp o açığı kapatırım diyebilecek lüksün oluyor en azından.
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Sondan 5. mi 6. mı ne olmuştum ben okulda, 72 gelmişti okul puanı.

Size kaç geliyor?

70 geldi.
ama bizim dönem gerizekalıydı.
topluca herkes salak yani.
okul puanı düştü bu yüzden eheh.
Mesaj tarihi:
Ferrero said:
Spidee said:
Sondan 5. mi 6. mı ne olmuştum ben okulda, 72 gelmişti okul puanı.

Size kaç geliyor?

70 geldi.
ama bizim dönem gerizekalıydı.
topluca herkes salak yani.
okul puanı düştü bu yüzden eheh.

53 :/
Mesaj tarihi:
vay lan ben de sorayım, bilkente gelcek olan var mı?

yoğunluk bakımından en çok pati olan okul sabancıdan sonra bilkent haberiniz olsun. ne boka yarıcaksa o da ayrı mesele. bi hayrını görmedim daha asdfsd
Mesaj tarihi:
fizik okumak istiyorsan gerçekten iyi bir seçim.

istemiyorsan da fena değil çünkü boğaziçi fizikte fizik bölümüne girdikten sonra insanların bıkıp vaz geçebileceğini farkındalar dolayısıyla bilgisayar, elektronik, biyoloji ve hatta ekonomi, dil gibi alakasız gözüken dallara kısmen kayman çok kolay.
Mesaj tarihi:
cumartesi deneme sınavına giricem iyi bi puan alırsam baya moral olur sınava girmeden önce. cumartesi günkü sınav hariç dier sınavlarda baya zorluolar o yüzden gitmiorum 3 gündür zaten hastayım.
  • Yeni Oluştur...