Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

byzasz said:
Deacon said:
benim gibi geo özürlü bi insanın çözmesi imkansız tabi. çözümler için sağolun
bilmiyorum kaçınıcı girişin ama böle söleme, neninde sonunda yapacaksın bütün sorumlu olduğun dersleri, ya şimdi ya sonra, ömründen çalma daha fazla sadece..

gelecek sene burdaki öss ye girenlere fizik kimya geo dersleri verecem eğer hala istranbulda olursam.. Çok üzülüyorum insanları ben onu yapamıyorum bunu yapamıyorum dediklerini görünce, sadece fitili ateşlemeye ihtiyaçları var çok iyi biliyorum, bir yapabildiklerini görseler çorap söküğü...

ilk girişim. haklısın da yetenek de büyük etken kabul edelim göremiyorum yani ben geoda pek çok şeyi =) pek çok arkadaşım soru çözerek kazanılıyo falan diyo olabilir tabi bilemicem.

bu arada resmin dosya ismi "soru" idi. aq'yu imageshack eklemiş =p
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki yetenekte var işin ucunda ama çalışmak %85i Bach bile benim kadar kim çalışsa benim kadar başarılı olurdu demiş, bir iki ana olay var geo da açıortay teoremi dik üçgen birazda bezerlik gerisi pratiğe bakar, ben sınava gireli 6 sene oldu hala yapıyorum.. geometri vefalı derslerden çok fazla geri gitmezsin bir kere söktünmüde..

İşte ilk senen olduğu için sen notlarını yüksek tut gerisi seneye de halledelir, ama notlarını umarım yüksek getirirsin bunun geri dönüşü yok çünkü.. Seneye mezun olmazsam yada çalışıyor olmazsam açacam pati fen diye dersaneyi, çok dua alacam seneye :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne yeteneği lan yetenek olur mu yetenek faktörü sıfır direk.Ben ortaokuldan beri geometri yapamıyodum hatta hiç unutmam lisede ilk geometri gördüğümüz sene sırf açılar çıkan sınavdan 28 almıştım ama bu sene en iyi dersim geometri sanırım.Yetenek falan da kazanmadım yazın geometri matematik çalıştım bu kadar yani.sadece gereken sabırı göstereceksin
Sosyal ağlarda paylaş

öss matematiği sonuçta ne kdr yetenek olabilir ki. ne kdr çok soru çözersen o kdr başarılı olursan geometriden. ve daha önce çözdüğün bir soruysa çözüm yolu direk aklına gelir fazla da zaman kaybetmezsin. ve çok uzun yoldan çözdüğün sorular oluyorsa hocalar sor kesin daha kısa bir yöntemi vardır onun.
Sosyal ağlarda paylaş

sınav yaklaşıo, şimdiye kadar çözmediyseniz bi yerlerden bulun son 10 yılın çıkmış sorularını bir şekilde çözün genelde o tür kitaplar soru+çözüm şeklinde satılıyor yani bir şekilde bulup çıkan soruları çözün bu sene sistem nasıl pek takip etmiyorum ama 2006da öys öss karışıktı yani mat2 fen2 fln vardı 99da kalktı sanırım öys 99ve öncesinin sorularını da bulup çözün ben 1992den 2006ya çıkan tüm soruları çözmüştüm sınava girmeden önce 1hazirandan sınava kadar tüm zamanımı çıkmış sorulara ayırmıştım faydasını da gördüm[hava atam mat1 full mat2 27net :P] sonuçta süper farklı sorular soracaklarını sanmıyorum
inş herkes hakettiği yeri kazanır
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
Tabiki yetenekte var işin ucunda ama çalışmak %85i Bach bile benim kadar kim çalışsa benim kadar başarılı olurdu demiş, bir iki ana olay var geo da açıortay teoremi dik üçgen birazda bezerlik gerisi pratiğe bakar, ben sınava gireli 6 sene oldu hala yapıyorum.. geometri vefalı derslerden çok fazla geri gitmezsin bir kere söktünmüde..

İşte ilk senen olduğu için sen notlarını yüksek tut gerisi seneye de halledelir, ama notlarını umarım yüksek getirirsin bunun geri dönüşü yok çünkü.. Seneye mezun olmazsam yada çalışıyor olmazsam açacam pati fen diye dersaneyi, çok dua alacam seneye :)

+0.5

bu yıl geo. dan 3 test falan çözdüm toplam geçen yıllarda 0 ama geo. netlerim full.

ha yeenekte biryere kadar dersi dinlemek falan filan yetenğin yanında daha önemli bence.

ayrıca ferrero ben o puanı güvenderde aldm 257 bekliyordmda yanls hesaplanmıs bişi olmuş bende anlamadım.

şimdi olay şu ki bende son 41 yılın öss soruları + 2007 kitapçığı var uğur hazırlayıp verdiydi bunları çözmek bir işe yaramıyor gibi duruyor.

şimdi kesin biri adamların yazdıkları soru tarzlarını öğrenmiş oluyorsun diyecek ama :/

çözsemmi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben o 42 yılın sorularından kimyayı bitirdim. deneme sınavlarında pek çok kez hemen hemen aynı sorular geldi valla karşıma. zaten kimyalar toplamda en fazla 1 yanlış ya da 1 boş falan oluyor. yani kendi adıma işe yaradı diyebilirim. ama üss sorularını çözmedim :d

özdebir de açıklanmış direk sıçıştayım valla. sınava da 25 gün kaldı zaten. haftaya da kep atıyoruz. of havalar da ısındı. oha be ne kadar çok olumsuz şey var hayatımda. fak yu öss
Sosyal ağlarda paylaş

ya sage benim anlamadığım biz 90lı dönem olarak toptan böyleyiz sanırım. etrafımda harbi çalışan o kadar az kişi var ki hocalar da aynı şeyi söylüyo anlamadım. alt dönem bizden çok çalışıyo zaten hazırlık okumadı hıyarlar direk haldır huldur derslere daldılar. ben de 2 gün önce bi deneme yaptım evde puan baya yüksek geldi götüm tavan yaptı direk bahane oldu 2 gündür cs aoe o bu şu her türlü multi oyun oynadım. allah sonumuzu hayır ede. herkes senin gibi korkma bence =p
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben 89luyum :). Tanıdığım 89lular baya inekliyor harbi dönem farkı var :D. Bizim dersane her çarş. Mef denemesi uyguluyor geçen çarşamba girdim 275 yaptım final de iyi geçti bir rehavete kapıldım senin gibi. Dün töder bugün özdebir felaket koydu ya bütün o ben yaparım havası geçti gitti. Tek umudum final işte 5 bin kere dediğim gibi :). Biyoloji tekrarlayıp adam akıllı coğrafyaya bakmam lazım. Anlamıyorum keretayı :) Haftaya çıkmış sorulara falan geçersem iyi olucak gibi. Össden 5 gün önce bizim balo var vals provaları falan onun için o hafta biraz yalan olucak kaldı 3 hafta :).

Bir de geodan 1-2 test çözücem de kitap lazım önerileri aliim :).
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:
ya sage benim anlamadığım biz 90lı dönem olarak toptan böyleyiz sanırım. etrafımda harbi çalışan o kadar az kişi var ki hocalar da aynı şeyi söylüyo anlamadım. alt dönem bizden çok çalışıyo zaten hazırlık okumadı hıyarlar direk haldır huldur derslere daldılar. ben de 2 gün önce bi deneme yaptım evde puan baya yüksek geldi götüm tavan yaptı direk bahane oldu 2 gündür cs aoe o bu şu her türlü multi oyun oynadım. allah sonumuzu hayır ede. herkes senin gibi korkma bence =p

bende 90 lıyım bende öyleyim =)

garip bişi aslında..

Fizik bitti bakalım son 41 yıl (evet geçen sene almıştım yazın)
Sosyal ağlarda paylaş

o yalan ya çalışan çalışıyo valla
mesela ben 89luyum ama inek falan değilim eheh bugün 12de kalktım sonra bari dersaneye gidiyim çalışırım dedim.kadıköyde yolda arkdaşı görüp winning oynamaya karar verdim.sıradan bi gündü.

o değil de özdebirim yalan oldu galiba kayıt bulunamadı diyo,neyse pek iyi bişey beklemiyodum zaten :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...